Νέο σήριαλ με τα διπλώματα

Τώρα απειλούν με αποχή οι εκπαιδευτές… και καλά κάνουν!
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

30/10/2018

Με μια νέα ανακοίνωσή τους - την δεύτερη μέσα σε ένα μήνα - ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής καλεί τα μέλη του να ψηφίσουν την πρόταση αποχής από τις εξετάσεις μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών να λύσει τα προβλήματα της διεξαγωγής των εξετάσεων, που ανακυκλώνονται διαρκώς τα τελευταία τρία χρόνια. Ακολουθεί η νέα ανακοίνωση του συλλόγου και ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε την προηγούμενη, μαζί με τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Το Μετέωρο βήμα του Υπουργού Μεταφορών και οι δύο όψεις της απαξίωσης!  

 

Η αντίδραση της Εκπαιδευτικής Κοινότητας είναι Μονόδρομος:  Αποχή από τις Εξετάσεις!

 

Για τους παρηκούντες την Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό ότι υπάρχει κάτι πολύ  χειρότερο από το να μην γίνονται εξετάσεις. Είναι το να γίνονται με αυτό το άθλιο σύστημα που κατακρεουργεί  κάθε επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια!

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής επισημαίνει για άλλη μια φορά την ανάγκη για άμεση κατάργηση του υπάρχοντος συστήματος εκπαίδευσης– εξέτασης υποψηφίων οδηγών και οδηγών  και την αντικατάστασή του με ένα νέο τρόπο πιστοποίησης, που θα στοχεύει στην ανάδειξη της πραγματικότητας. Μια μέθοδο που θα αποδεικνύει τις πραγματικές γνώσεις του υποψηφίου (και όχι τον επιτηδευμένο εξευτελισμό της προσωπικότητάς του) και που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες  της σύγχρονης  Κοινωνίας της Κυκλοφορίας, όπως αυτές ορίζονται από την αναγκαιότητα της σύγχρονης Κινητικότητας και της Οδικής Ασφάλειας.

Ως έσχατο μέσο, προτείνει στους συναδέλφους εκπαιδευτές  να μην συμμετέχουν σε κανένα προγραμματισμό αποφεύγοντας την επανειλημμένη ταλαιπωρία και τον καθημερινό εξευτελισμό της αξιολόγησης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών και, τελικώς, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.   

Παράλληλα διοργανώνει δημοψήφισμα για όλους τους συναδέλφους αν συμφωνούν ή όχι με αυτήν του την Θέση-Δράση!

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Άρης Ζωγράφος           

Ο  Γ. Γραμματέας
Λευτέρης Μιχελάκης

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες