Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Νέο site AsfaleiaAutokinitou.gr (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μάθε ό,τι νέο τρέχει… ασφαλώς

Η άφιξη του νέου site AsfaleiaAutokinitou.gr έρχεται να σου λύσει τα χέρια στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την ασφάλιση και αγορά οχημάτων. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ απλά!Εδώ μπορείς να βρειςπολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τις ασφάλειες αυτοκινήτων, μηχανών και επαγγελματικών οχημάτων,αλλά και να πλοηγηθείς με ευκολία σεάρθρα που αναφέρονται σεdirect μοντέλα ασφαλιστικών εταιριών.

Πέρα από την ενημέρωση, στο siteAsfaleiaAutokinitou.grπρωταγωνιστής είναι και ο αναγνώστης! Μέσα από μια εύκολη και φιλική πλατφόρμα, ο κάθε ασφαλισμένος πλέον μπορεί να αναρτά τη γνώμη του, αλλά και τις εμπειρίες του, σχετικά με τα ασφαλιστικά προϊόντα και τα θέματα που προκύπτουν γύρω από αυτά. Η κάθε διαφορετική γνώμη μετράει και θέλουμε να ακούσουμε τη δική σου! Μη διστάσεις να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ειδική φόρμα του site. Επιπλέον, κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του συγκεντρωμένες τις ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και μια σύντομη περιγραφή τους για να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Το AsfaleiaAutokinitou.gr αναφέρεται όχι μόνο σε ήδη κατόχους οχημάτων, αλλά φυσικά και σε ένα ευρύτερο κοινό που αναζητά ενημέρωση για τους νέους νόμους και τις νέες τάσεις της αγοράς γύρω από το ασφαλιστικό κομμάτι, ενώ μπορεί να τους εξασφαλίσει γνώσεις για ειδικές συμβουλές και gadgets γύρω από την οδήγησηκαι το όχημά τους.

Μη χάνεις χρόνο και ενημερώσου και εσύ για την ασφάλειά σου στο www.AsfaleiaAutokinitou.gr!