Ο Doohan και το χτυπημένο χέρι του Johnny Depp

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

15/7/2015

Συνήθως τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης σπάνια ασχολούνται με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Όμως όταν ένας celebrity του βεληνεκούς του Johnny Depp συμμετέχει σε κάποιο γεγονός τα πράγματα αλλάζουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Johnny Depp βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας Οι πειρατές της Καραϊβικής και σε ένα από τα διαλείμματα, επισκέφτηκε τον φίλο του Mick Doohan, όπου είχαν μια μικρή κόντρα με go-cart στην πίστα που έχει ο Αυστραλός παγκόσμιος πρωταθλητής των GP στο σπίτι του. Η κόντρα μάλλον ήταν κάπως έντονη με αποτέλεσμα ο Johnny να στουκάρει και να βρεθεί στο νοσοκομείο για να βάλει νάρθηκα στο χέρι του.   

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες