Ο γνωστός και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, Μάκης Παπαδημητρίου με Zontes M310

O συνεργάτης του ΜΟΤΟ με το δυνατότερο scooter της κατηγορίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/6/2022
Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός, Μάκης Παπαδημητρίου, επέλεξε να τον συντροφεύσει στις καλοκαιρινές διακοπές του το σκούτερ της ZONTES M310. O Μάκης Παπαδημητρίου, πέρα από ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και πολυβραβευμένος ηθοποιός στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, είναι και φανατικός μοτοσυκλετιστής, με πλούσια εμπειρία ως αναβάτης, έχοντας μάλιστα "θητεύσει" και στο ΜΟΤΟ ως δημοσιογράφος.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Zontes:
 
"Ο Μάκης Παπαδημητρίου αποφοίτησε αριστούχος από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής, εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό ΜΟΤΟ και έκτοτε η καλλιτεχνική του πορεία εμπεριείχε πάντοτε το μοτοσυκλετιστικό στοιχείο, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία στα έργα του. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του τιμήθηκε με το βραβείο Χόρν το 2009, ενώ πολλές από τις κινηματογραφικές του δουλειές βραβεύθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Όντας άνθρωπος με ευρεία καλλιτεχνική φύση, ο Μάκης Παπαδημητρίου δε βάζει στεγανά ούτε στις μοτοσυκλετιστικές του εμπειρίες, γι' αυτό επέλεξε το δυνατότερο scooter της κατηγορίας του, το ZONTES M310, για να περάσει στη σέλα του τις καλοκαιρινές του διακοπές, θεωρώντας ότι είναι μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χάρη στις επιδόσεις, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
 

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες