Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Ο μεγάλος διαγωνισμός του MOTO και του Grazy Travel ολοκληρώθηκε!

Στο MOTO έχουμε μία μακρά ιστορία στις κληρώσεις μεγάλων δώρων, έχοντας δωρίσει δεκάδες ταξίδια, μοτοσυκλέτες και σκούτερ στους αναγνώστες μας, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα. Φέτος εμπλουτίσαμε τα μεγάλα μας ταξιδιωτικά δώρα, με την συνεργασία του εξειδικευμένου πρακτορείου - Grazy Travel - που οργανώνει ένα ονειρεμένο μοτοσυκλετιστικό ταξίδι: Με την μοτοσυκλέτα σου ή με όχημα του πρακτορείου, ταξιδεύεις στην Ιταλία για τον αγώνα MotoGP με το καλύτερο κλίμα στις κερκίδες: το Misano! Ταυτόχρονα η Tavullia, το χωριό του Valentino Rossi, είναι εκείνες τις ημέρες έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο, αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για να συνδυαστεί ο αγώνας μ’ ένα σύντομο ταξίδι στην γενέτειρα του πολυπρωταθλητή Valentino Rossi και φυσικά το πακέτο περιλαμβάνει την απαραίτητη επίσκεψη!

Αναλυτικότερα, το πακέτο του Grazy Travel περιλαμβάνει: Μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 4* με πρωινό και ασφαλές πάρκινγκ για την μοτοσυκλέτα, μετακινήσεις με οργανωμένο γκρουπ μοτοσυκλετών ή με λεωφορείο με έμπειρους πλοηγούς ΚΑΙ εισιτήρια για τον αγώνα. Στο travel-sports.com μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ταξιδιού κι όλα όσα περιλαμβάνει.

Στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε το MOTO, μέσα από το motomag.gr, πήραν μέρος πάρα πολλοί φίλοι κι αναγνώστες και έπειτα από κλήρωση, νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος που αν και του πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσει στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, δηλώνει κατενθουσιασμένος που θα παρακολουθήσει τον πρώτο του αγώνα από κοντά, καθώς παρακολουθεί φανατικά MotoGP!!

Αποστολή του Γιάννη πλέον, είναι να μην χάσει κανέναν αγώνα MotoGP μέχρι και το Misano, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ταξίδι του, και να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες. Θα φιλοξενήσουμε σε τεύχος του MOTO την εμπειρία του από το ταξίδι αυτό, καθώς και στο motomag.gr με περισσότερες φωτογραφίες!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο motomag, στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook, καθώς και στην ομάδα των fans, γιατί μέχρι το ταξίδι του Γιάννη, θα υπάρξει και νέος διαγωνισμός!

Ευχόμαστε λοιπόν στον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο να ονειρεύεται το ταξίδι σε κάθε επόμενο αγώνα MotoGP που θα βλέπει στην οθόνη, μέχρι να έρθει η ώρα να βρίσκεται στις κερκίδες!!