Ο μεγάλος διαγωνισμός του MOTO και του Grazy Travel ολοκληρώθηκε!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

10/5/2016

Στο MOTO έχουμε μία μακρά ιστορία στις κληρώσεις μεγάλων δώρων, έχοντας δωρίσει δεκάδες ταξίδια, μοτοσυκλέτες και σκούτερ στους αναγνώστες μας, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα. Φέτος εμπλουτίσαμε τα μεγάλα μας ταξιδιωτικά δώρα, με την συνεργασία του εξειδικευμένου πρακτορείου - Grazy Travel - που οργανώνει ένα ονειρεμένο μοτοσυκλετιστικό ταξίδι: Με την μοτοσυκλέτα σου ή με όχημα του πρακτορείου, ταξιδεύεις στην Ιταλία για τον αγώνα MotoGP με το καλύτερο κλίμα στις κερκίδες: το Misano! Ταυτόχρονα η Tavullia, το χωριό του Valentino Rossi, είναι εκείνες τις ημέρες έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο, αποτελώντας την καλύτερη ευκαιρία για να συνδυαστεί ο αγώνας μ’ ένα σύντομο ταξίδι στην γενέτειρα του πολυπρωταθλητή Valentino Rossi και φυσικά το πακέτο περιλαμβάνει την απαραίτητη επίσκεψη!

Αναλυτικότερα, το πακέτο του Grazy Travel περιλαμβάνει: Μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 4* με πρωινό και ασφαλές πάρκινγκ για την μοτοσυκλέτα, μετακινήσεις με οργανωμένο γκρουπ μοτοσυκλετών ή με λεωφορείο με έμπειρους πλοηγούς ΚΑΙ εισιτήρια για τον αγώνα. Στο travel-sports.com μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ταξιδιού κι όλα όσα περιλαμβάνει.

Στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε το MOTO, μέσα από το motomag.gr, πήραν μέρος πάρα πολλοί φίλοι κι αναγνώστες και έπειτα από κλήρωση, νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος που αν και του πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσει στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, δηλώνει κατενθουσιασμένος που θα παρακολουθήσει τον πρώτο του αγώνα από κοντά, καθώς παρακολουθεί φανατικά MotoGP!!

Αποστολή του Γιάννη πλέον, είναι να μην χάσει κανέναν αγώνα MotoGP μέχρι και το Misano, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ταξίδι του, και να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες. Θα φιλοξενήσουμε σε τεύχος του MOTO την εμπειρία του από το ταξίδι αυτό, καθώς και στο motomag.gr με περισσότερες φωτογραφίες!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο motomag, στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook, καθώς και στην ομάδα των fans, γιατί μέχρι το ταξίδι του Γιάννη, θα υπάρξει και νέος διαγωνισμός!

Ευχόμαστε λοιπόν στον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο να ονειρεύεται το ταξίδι σε κάθε επόμενο αγώνα MotoGP που θα βλέπει στην οθόνη, μέχρι να έρθει η ώρα να βρίσκεται στις κερκίδες!!      

World Ducati Week: Σχεδόν 120.000 συμμετέχοντες στη γιορτή των Ιταλών - Και παρουσίαση της Desmo450 SM

Τον αγώνα Lenovo Race of Champions κέρδισε ο Nicolo Bulega
Ducati
Από τον

Παύλο Καρατζά

6/7/2026

Ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale γιόρτασε την 100ή επέτειο του με μια εκδήλωση χωρίς προηγούμενο, η οποία συγκέντρωσε, σε ένα μόνο μέρος, λάτρεις της εταιρείας, πρωταθλητές, θρύλους και τις μοτοσυκλέτες που έγραψαν – και συνεχίζουν να γράφουν – την ιστορία της Ducati. Για τρεις ημέρες, το Misano World Circuit έγινε η καρδιά της εκδήλωσης που, κάθε δύο χρόνια, συγκεντρώνει την παγκόσμια κοινότητα της Ducati.

Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε συνολικά 118.036 λάτρεις της Ducati, από 94 χώρες, πέντε ηπείρους που βρέθηκαν στο Misano για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια της εταιρείας.

Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε και τον αγώνα Lenovo Race of Champions, όπου συμμετείχαν αναβάτες της Ducati από τα MotoGP, WorldSBK, WorldSSP και τα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα, όλοι τους πάνω στη σέλα των Panigale V4 Tricolore. Τη νίκη πήρε ο πρωτοπόρος του WSBK, Nicolò Bulega, ο οποίος, μετά την pole position που κατέκτησε στα προκριματικά του Σαββάτου, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα, τερματίζοντας μπροστά από τον Alberto Surra και τον Lorenzo Baldassarri, ο Bagnaia τερμάτισε 5ος, ενώ ο Marc Marquez 12ος.

Ducati

Την παρουσία στην εκδήλωση έδωσαν και οι Casey Stoner, Troy Bayliss, Carl Fogarty και Loris Capirossi που στάθηκαν στην σκηνή, δίπλα στους σημερινούς πρωταγωνιστές Francesco Bagnaia, Marc Márquez, Álex Márquez, Fabio Di Giannantonio και Nicolò Bulega.

Ducati

Οι μοτοσυκλέτες της εκδήλωσης γέμισαν ολόκληρη τη διαδρομή των 18 χιλιομέτρων από το Misano World Circuit μέχρι την παραλία Samsara στο Riccione, ενώ συνολικά συμμετείχαν 275 λέσχες από όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι της Ducati έδειξαν για πρώτη φορά τη νέα Desmo450 SM, της πρώτης Supermotard από τον κατασκευαστή του Borgo Panigale. Η Desmo450 SM έχει λάβει την έγκριση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Reiner Schmidt, ενώ από τον Σεπτέμβριο αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

Ducati

Η World Ducati Week 2026 σε αριθμούς: 

118.036 επισκέπτες στη διάρκεια των τριών ημερών

Συμμετέχοντες από 94 χώρες και τις 5 ηπείρους

275 επίσημοι σύλλογοι της Ducati παρευρέθηκαν

95.000 φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους της εκδήλωσης και καταγράφηκαν 105 ώρες βίντεο

37 τίτλοι Παγκόσμιου Πρωταθλήματος εκπροσωπήθηκαν από τους πρώην και νυν αναβάτες της Ducati που έλαβαν μέρος στη WDW

16 αναβάτες αγωνίστηκαν με την Panigale V4 Tricolore Lenovo Race of Champions edition

Μια παρέλαση μοτοσυκλετών Ducati μήκους 18 χλμ., που εκτεινόταν από το Misano World Circuit έως την παραλία Samsara στο Riccione, διασχίζοντας τους δρόμους της Ριβιέρας

110 ώρες ψυχαγωγίας, παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, DJ sets και ζωντανών παραστάσεων 

240 συνεδρίες οδήγησης για παιδιά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ducati First Experience»