Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Επιπλέον, οι άνθρωποι της εταιρείας βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού
Saracakis Genesis Hellas
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/12/2022

Οι άνθρωποι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σαρακάκη:

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μία εταιρεία με 100 χρόνια ιστορία, βρίσκεται παραδοσιακά δίπλα στους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Με ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να καλύψουν μέχρι και τις βασικές καθημερινές ανάγκες σίτισης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μαγείρεψαν και συσκεύασαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού που έφτασαν στα χέρια αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Genesis Hellas δραστηριοποιείται σταθερά από το 2018 προσπαθώντας να υποστηρίξει πάντα όσους μας έχουν ανάγκη με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Παρέχει βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών κρίσεων οργανώνοντας αποστολές προκειμένου να συνδράμει αποτελεσματικά.

Κάθε Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαγειρεύουν μερίδες σπιτικού φαγητού, συσκευάζουν το φαγητό σε οικολογικές συσκευασίες και ετοιμάζουν παράλληλα ζεστό τσάι. Στόχος της Genesis Hellas είναι να προσφέρει περιποιημένο και καθαρό φαγητό με σεβασμό προς τα άτομα που το παραλαμβάνουν. Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 20.800 μερίδες φαγητού."

Ετικέτες

Continental: Aumovio θα λέγεται το τμήμα Automotive που γίνεται ανεξάρτητη εταιρεία

Εισαγωγή και στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο
Continental Aumovio νέα εταιρεία 2025
Από το

motomag

30/4/2025

Η Continental ανακοίνωσε στη διεθνή έκθεση Auto Shanghai 2025 τη μετονομασία του τομέα Automotive σε Aumovio, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την εταιρεία. 

Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά για την πρόθεση της Continental να μετατρέψει τον τομέα Automotive σε νέα και ανεξάρτητη εταιρεία στα τέλη του 2024 (διαβάστε περισσότερα εδώ) και τώρα έρχεται ο γερμανικός κολοσσός να ανακοινώσει το “Aumovio” ως το νέο όνομα της ανεξάρτητης εταιρείας.

Η Aumovio θα συνχίσει να εστιάζει, να εξελίσσει και να δημιουργεί λύσεις software για οχήματα, αυτόνομη οδήγηση, αισθητήρες νέας γενιάς, “έξυπνα” φρένα και ψηφιακά cockpit. Ως τμήμα της Continental το 2024 απασχολούσε περίπου 92.000 εργαζόμενους ενώ ο τζίρος του έφτασε τα 19,4 δισ. ευρώ.

Aumovio

Ο Philipp von Hirschheydt, CEO της Continental Automotive και μέλος του Δ.Σ. της Continental, δήλωσε σχετικά: “Η Aumovio συμβολίζει την προσαρμοστικότητα, την ταχύτητα και την τεχνολογική υπεροχή. Είναι η απάντησή μας στις απαιτήσεις της νέας εποχής στην αυτοκίνηση”.

Η επιλογή του εδάφους της ανακοίνωσης δεν είναι τυχαία καθώς η Κίνα παραμένει στο επίκεντρο της στρατηγικής της Continental. Με πάνω από 10.000 εργαζομένους και το 14% των παγκόσμιων πωλήσεων να προέρχεται από την ασιατική χώρα, η Aumovio δίνει έμφαση στη λογική "in the market for the market", παράγοντας και αναπτύσσοντας τεχνολογίες τοπικά. Στην Auto Shanghai, παρουσιάστηκαν νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως τα Luna και Astra, ειδικά σχεδιασμένα για την κινεζική αγορά.

Η εισαγωγή της Aumovio στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης αναμένεται τον Σεπτέμβριο 2025.