Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Επιπλέον, οι άνθρωποι της εταιρείας βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού
Saracakis Genesis Hellas
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/12/2022

Οι άνθρωποι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σαρακάκη:

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μία εταιρεία με 100 χρόνια ιστορία, βρίσκεται παραδοσιακά δίπλα στους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Με ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να καλύψουν μέχρι και τις βασικές καθημερινές ανάγκες σίτισης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μαγείρεψαν και συσκεύασαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού που έφτασαν στα χέρια αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Genesis Hellas δραστηριοποιείται σταθερά από το 2018 προσπαθώντας να υποστηρίξει πάντα όσους μας έχουν ανάγκη με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Παρέχει βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών κρίσεων οργανώνοντας αποστολές προκειμένου να συνδράμει αποτελεσματικά.

Κάθε Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαγειρεύουν μερίδες σπιτικού φαγητού, συσκευάζουν το φαγητό σε οικολογικές συσκευασίες και ετοιμάζουν παράλληλα ζεστό τσάι. Στόχος της Genesis Hellas είναι να προσφέρει περιποιημένο και καθαρό φαγητό με σεβασμό προς τα άτομα που το παραλαμβάνουν. Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 20.800 μερίδες φαγητού."

Ετικέτες

BENDA: Έρχονται και επίσημα Ελλάδα με Teoren Motors! Φέρνουν το μεσαίο cruiser με το μεγαλύτερο ελαστικό!

Αποκλειστικός εισαγωγέας για τα ATV και τις μοτοσυκλέτες της κινέζικής εταιρείας
BENDA: Έρχονται και επίσημα Ελλάδα με Teoren Motors! Φέρνουν το μεσαίο cruiser με το μεγαλύτερο ελαστικό!
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

15/1/2026

Η TEOREN MOTORS A.E. ανακοίνωσε την ανάληψη της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής των προϊόντων της BENDA στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στον χώρο των ATV και των δίκυκλων.

Η TEOREN MOTORS A.E., εταιρεία του γνωστού ομίλου Β.Ν. Θεοχαράκης, γνωστοποίησε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τη BENDA, όπως σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές του περασμένου μήνα.

Η εταιρεία του ομίλου αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της Benda στην Ελλάδα. Η συμφωνία αφορά τόσο ATV όσο και μοτοσυκλέτες, οι οποίες προστίθενται σταδιακά στην γκάμα της εταιρείας.

Η BENDA αποτελεί εμπορική ονομασία της Hangzhou Saturn Power Technology Co., Ltd., κινεζικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 2016 και διαθέτει ήδη δύο μονάδες παραγωγής.

Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην εξέλιξη και κατασκευή τετράκυκλων και δίκυκλων οχημάτων, με εσωτερικά τμήματα έρευνας και ανάπτυξης που αξιοποιούν την χρήση ψηφιακών εργαλείων σχεδιασμού και προσομοίωσης.

Στην Κίνα έχουν καταφέρει να εξειδικευτούν ως η εταιρεία των cruiser μοτοσυκλετών, με την γκάμα της να προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση περισσότερο. Από πολύ νωρίς προσπάθησαν να μπουν στην Ευρώπη, ωστόσο δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη αγορά του κόσμου με τα υψηλότερα στάνταρ, κάτι που αλλάξε τα τελευταία δύο χρόνια. Ακόμη και η εικόνα τους στην EICMA 2025 ήταν τελείως διαφορετική από άλλες χρονιές με πολύ μεγαλύτερο περίπτερο και σαφώς υψηλότερο προϋπολογισμό.

Θυμηθείτε τι είδαμε από κοντά στην EICMA:

 

 

Στον τομέα της αισθητικής, τα μοντέλα BENDA ακολουθούν την νεο-ρετρο γραμμή που συνδυάζει σύγχρονες σιλουέτες με κλασσικές αναφορές.

Benda

Έλευση LFC 700

Για την ελληνική αγορά, η αρχική γκάμα περιλαμβάνει δύο ATV: τα Redstone 550 και Redstone 1000. Στα δίκυκλα, διατίθενται τα Chinchilla 350 CVT, Chinchilla 500 και LFC 700 Pro. Το τελευταίο, είναι το μεσαίο cruiser με το μεγαλύτερο ελαστικό σε μοτοσυκλέτα παραγωγής και όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, θα έρθει και στην Ελλάδα! Τα μοντέλα καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες κυβισμού και χρήσης, απευθυνόμενα σε αναβάτες με διαφορετικές απαιτήσεις.

Η TEOREN MOTORS A.E. αναλαμβάνει τόσο τη διάθεση όσο και την υποστήριξη after sales των προϊόντων BENDA στην Ελλάδα, μέσω του υπάρχοντος εμπορικού και τεχνικού της δικτύου. Περισσότερες πληροφορίες για τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

 

Benda