Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Επιπλέον, οι άνθρωποι της εταιρείας βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού
Saracakis Genesis Hellas
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/12/2022

Οι άνθρωποι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σαρακάκη:

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μία εταιρεία με 100 χρόνια ιστορία, βρίσκεται παραδοσιακά δίπλα στους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Με ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να καλύψουν μέχρι και τις βασικές καθημερινές ανάγκες σίτισης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μαγείρεψαν και συσκεύασαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού που έφτασαν στα χέρια αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Genesis Hellas δραστηριοποιείται σταθερά από το 2018 προσπαθώντας να υποστηρίξει πάντα όσους μας έχουν ανάγκη με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Παρέχει βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών κρίσεων οργανώνοντας αποστολές προκειμένου να συνδράμει αποτελεσματικά.

Κάθε Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαγειρεύουν μερίδες σπιτικού φαγητού, συσκευάζουν το φαγητό σε οικολογικές συσκευασίες και ετοιμάζουν παράλληλα ζεστό τσάι. Στόχος της Genesis Hellas είναι να προσφέρει περιποιημένο και καθαρό φαγητό με σεβασμό προς τα άτομα που το παραλαμβάνουν. Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 20.800 μερίδες φαγητού."

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - MEGA Gallery με τα καλύτερα στιγμιότυπα της 1ης μέρας

Δείτε τα περίπτερα και τα μοντέλα του event, και φωτογραφίες από τα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/3/2023

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες την 1η ημέρα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 που διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου -πρώην Tae Kwon Do, επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πληθώρα μοντέλων scooter, μοτοσυκλέτας και ATV, να παρακολουθήσουν το Stunt-Show του Λευτέρη Καρέτσου, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να οδηγήσουν 30+ δίκυκλα -θερμικά και ηλεκτρικά- στα test-ride που επιμελείται το ΜΟΤΟ και το California Superbike School.

Στα Test-Ride οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να οδηγήσουν μέχρι 3 μοντέλα, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις μοτοσυκλέτες ή τα scooter που τους ενδιέφεραν.

Στα περίπτερα των εκθετών υπήρχαν πολλά από τα μοντέλα του 2023, αρκετά από τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Δίπλα τους υπήρχαν και αγωνιστικά μοντέλα, με κορυφή το RC16 που οδηγούσε το 2022 ο εργοστασιακός αναβάτης MotoGP, Brad Binder, αλλά και το Husqvarna Factory Rally 450 του Luciano Benavides.

Test-Ride

Θυμίζουμε πως τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν χρειάζεται να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 ευρώ, ενώ με αυτό το εισιτήριο οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς άλλη χρέωση σε 3 test ride. Επίσης μην ξεχνάτε πως για τα test-ride είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια μοτοσυκλέτας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω σε υψηλή ανάλυση 177 φωτογραφίες από την 1η ημέρα της Έκθεσης.