Offroad Days 2023 – Ξεκινούν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας τον Νοέμβριο

Έντεκα μοτοσυκλέτες των KTM, Husqvarna και GASGAS του 2024 θα είναι διαθέσιμες για οδήγηση
motomag Offroad Days 2023 – Ξεκινούν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας τον Νοέμβριο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

31/10/2023

Ο Όμιλος ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, που αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων στην Ελλάδα τις KTM, GASGAS και Husqvarna, ανακοινώνει πως τα καθιερωμένα test-ride των εκτός δρόμου μοντέλων του Pierer Group γνωστά και ως "Off Road Days" στη χώρα μας, για το 2023 θα ξεκινήσουν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στις 11 και 12 Νοεμβρίου με έντεκα μοντέλα των τριών αυτών εταιρειών να είναι διαθέσιμα προς το κοινό για οδήγηση, ενώ στη συνέχεια το event θα κάνει στάση σε πέντε ακόμη πόλεις στη χώρα μας.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα Offroad Days, η αρχή θα γίνει από το οροπέδιο της Ζήρειας στις 11 και 12 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια οι μοτοσυκλέτες θα ταξιδέψουν στην Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα (18 και 19 Νοεμβρίου). Επόμενος σταθμός η πόλη της Καβάλας (25 Νοεμβρίου), με την Ξάνθη να υποδέχεται τα Offroad Days στις 26 Νοεμβρίου. Τα Γιαννιτσά και η Θεσσαλονίκη στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα είναι ο προτελευταίος σταθμός της περιοδείας, ενώ η αυλαία θα πέσει στο Ηράκλειο Κρήτης στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Όσοι βρεθούν στα test ride, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις: KTM 150 EXC TBI, KTM 250 EXC-F, KTM 300 EXC TBI SIX DAYS, KTM 350 EXC-F, KTM 250 SX-F, Husqvarna TE150i, Husqvarna HUSQVARNA TE250i, Husqvarna FE350, GASGAS EC300, GASGAS EC500F και GASGAS MC450F, ενώ στο πρώτο test ride στη Ζήρεια θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της μοτοσυκλέτας σε μία ειδικά διαμορφωμένη ασφάλτινη πίστα με ποδήλατα ισορροπίας, συμβατικά και ηλεκτρικά. Στην πρεμιέρα των Offroad Days 2023 για πρώτη φορά θα μπορεί κάποιος όχι μόνο να ενημερωθεί για τις αναρτήσεις της WP από τον επίσημο εισαγωγέα EXTRA PRODUCTS TASSOULIS αλλά να δοκιμάσει τις κορυφαίες εκδόσεις XPLOR PRO σε μοτοσυκλέτα δοκιμής!

Offroad Days 2023

Για να οδηγήσει κάποιος στα Offroad Days 2023, θα πρέπει να χρησιμοποιεί χωμάτινο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα), ενώ θα τηρηθεί προτεραιότητας. Για να λάβετε μέρος στο OFFROAD DAYS στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας μπορείτε να κάνετε online εγγραφή ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Offroad Days 2023:

  • 11-12 Νοεμβρίου Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας: 210-3499244
  • 18-19 Νοεμβρίου Λάρισα: 2410-555232
  • 25 Νοεμβρίου Καβάλα: 2510-836375
  • 26 Νοεμβρίου Ξάνθη: 25410-84555
  • 02-03 Δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη: 2310-553035
  • 09-10 Δεκεμβρίου Ηράκλειο Κρήτης: 2810-330870

Colby Raha: Έκανε άλμα 84 μέτρων σε μήκος και 27 μέτρων σε ύψος [Video]

Σχεδόν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μήκος και μία 10όροφη πολυκατοικία σε ύψος
Colby
Από τον

Παύλο Καρατζά

9/2/2026

Ο Colby Raha κατάφερε ένα τεράστιο άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 μέτρα σε ύψος.

Ο Αμερικανός έκανε το τεράστιο αυτό άλμα πάνω από μια πισίνα σέρφινγκ στη διοργάνωση Record Breakers στη Mesa της Αριζόνα. Οι δύο προσπάθειες του μάλιστα καταγράφηκαν και σε video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Colby Raha έχει γίνει γνωστός μέσω των X-Games, όπου έχει αναδειχθεί και αρκετές φορές νικητής. Η πρώτη προσπάθεια φαίνεται πως δεν άφησε πολύ ευχαριστημένο τον αναβάτη που ξαναδοκίμασε το άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 σε ύψος, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει.

Τόσο μεγάλα άλματα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους αναβάτες και απαιτούν τεράστια σωματική και ψυχική προσήλωση.

Ετικέτες