Οι Έλληνες επιλέγουν SYM και η SYM επιλέγει Ελλάδα

Στη Σαρωνίδα θα πραγματοποιηηεί η Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ADX 400 TG!
SYM ADX 400 TG
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/9/2024

Οι διεθνείς δημοσιογραφικές παρουσιάσεις δικύκλων στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σπάνιες, και έτσι με μεγάλη χαρά μάθαμε πως η SYM επέλεξε τη χώρα μας για να παρουσιάσει το ριζοσπαστικό νέο scooter ADX 400 TG στον ειδικό τύπο της Ευρώπης! Σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις, αφού το ΜΟΤΟ θα δώσει το παρών στην πρώτη δοκιμή του ADX 400 TG, αλλά και του ADX 300 στις 26/9.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της SYM:

"Η SYM είναι η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στην Ελλάδα για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή την ισχυρή σχέση με το ελληνικό κοινό έρχεται να υπογραμμίσει η απόφαση της SYM να επιλέξει την Ελλάδα για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική Παρουσίαση του ολοκαίνουργιου ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο PLAZA RESOR στην Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο ADX 400 TG τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χωμάτινες διαδρομές. Το νέο μοντέλο της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό Off-Road σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά την αξιοπιστία της SYM, καθώς και για τις κορυφαίες Off-Road δυνατότητές του, που ανεβάζουν τον πήχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία Urban Adventure.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης και τη φιλοξενία των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και εμπόρων έχει αναλάβει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ο αποκλειστικός διανομέας της SYM από το 2003."

Ετικέτες

Απόλλων ΑΕ και DIN Agents: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά

Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, και η εταιρεία διαμεσολάβησης DIN Agents ανακοινώνουν τη συνεργασία τους
Sarakakis
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/2/2026
Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μια εταιρεία αναγνωρισμένη για τη θεσμική της αξιοπιστία και τη μακρόχρονη εμπειρία και η DIN Agents, η εταιρεία διαμεσολάβησης που αριθμεί περισσότερους από 500 δυναμικούς συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα με χαρτοφυλάκιο άνω των €50 εκατ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στόχο έχει τη δημιουργία ενός σύγχρονου Hub Ασφαλιστικών Υπηρεσιών. Η σταθερή ανάπτυξη και η ευελιξία της DIN Agents συναντούν την τεχνογνωσία και τις στιβαρές υποδομές της Απόλλων ΑΕ, με την εγγύηση και την αξιοπιστία του ιστορικού Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Το κοινό όραμα βρίσκεται στη δημιουργία ενός οργανισμού που ηγείται των εξελίξεων προσφέροντας στους συνεργάτες πρόσβαση σε αγορές με προοπτική και σε εργαλεία επόμενης γενιάς. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου-πρότυπου, με νέα σημεία παρουσίας σε κομβικές πόλεις της περιφέρειας και περαιτέρω ενίσχυση του αποτυπώματος στην Αττική.

Με αθροιστική παραγωγή που ξεπερνά τα €50 εκατ., η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η DIN Agents κάνουν ένα κοινό βήμα επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη διαμεσολάβηση.

Κοινή δήλωση Διοίκησης: «Η συμπόρευση της Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της DIN Agents δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική κίνηση, είναι μια δήλωση εξωστρέφειας. Με κοινές αξίες χτίζουμε έναν οργανισμό που τον χαρακτηρίζουν η οικονομική ευρωστία, η προηγμένη τεχνολογικά λειτουργία και το ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη μέρα.

Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον σύγχρονο επαγγελματία, μεγιστοποιώντας την αξία του δικτύου μας. Με οδηγό τις αρχές του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανεβάζουμε ταχύτητα και θέτουμε νέα πρότυπα αξιοπιστίας και καινοτομίας. Αυτή η συμμαχία είναι η δική μας δέσμευση στο μέλλον: Επενδύουμε, Εξελισσόμαστε και Πρωταγωνιστούμε.»