Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ολοκληρώθηκαν τα ΚΤΜ Coffee Days

Σε όλη την Πελοπόννησο!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση των ΚΤΜ Coffee Days, η ΚΤΜ S.E.E. πραγματοποίησε και φέτος το event με στάσεις σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, και όπως θα διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, τα test rides ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Δελτίο τύπου
Στάση για καφέ σε πέντε πόλεις της Πελοποννήσου και οδήγηση με πέντε υπέροχες μοτοσυκλέτες της KTM South East Europe
Πενήντα αναβάτες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό την εβδομάδα από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου και το γεγονός πως η KTM  SEE βρέθηκε στην πόλη τους και τους έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσουν πέντε μοτοσυκλέτες αστικής μετακίνησης. Οι αναβάτες όλων των ηλικιών "έζησαν" μαζί τους για 700 χλμ., αποκομίζοντας την εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλετών που προορίζονται κυρίως για την καθημερινή τους μετάβαση.
Η αρχή έγινε στο café Anko στο Αίγιο στις 18 Φεβρουαρίου και την επoμένη στο café Daboos στην Πάτρα. Την Τετάρτη 20/2 ήμασταν στο Entry Café της Καλαμάτας, την Πέμπτη στο Libre Café στη Σπάρτη και το tour de Peloponnese “έκλεισε” στο ηλιόλουστο Ναύπλιο, στο café Μαύρος Γάτος.


Τα μέλη της “πορτοκαλί οικογένειας” έχουν φανατικούς θαυμαστές και για μια ακόμη φορά αυτό επιβεβαιώθηκε. Αναβάτες κάθε ηλικίας οδήγησαν το πιο προσιτό DUKE της γκάμας της KTM και κατάλαβαν αμέσως πως είναι φτιαγμένο με την ίδια φιλοσοφία που κατασκευάζονται τα μεγαλύτερα και ακριβότερα μέλη της naked σειράς. Το RC390 εντυπωσίασε τόσο με την νέα του τιμή όσο και με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, αφού εύκολα μπορεί να μετατραπεί από ένα sport commuter πόλης σε ένα “υπερόπλο” ακόμη και για την πίστα.
Τα πρώτα ραντεβού με τους αναβάτες για το 2019 ολοκληρώθηκαν. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για τις νέες συναντήσεις μας σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουμε γυρίσει σχεδόν όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε αναβάτες να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας.