Ολοκληρώθηκε το 1ο Ανοιχτό Κάλεσμα Γνωριμίας με την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 40 εκπρόσωποι από 21 Λέσχες και Μοτο-Ομάδες
ΕΛΜΟΤΟ Κάλεσμα Γνωριμίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/6/2023

Το 1ο Ανοιχτό Κάλεσμα Γνωριμίας με την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εκπρόσωποι από 21 Λέσχες και Μοτο-Ομάδες, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 11 Ιουνίου στο Κιάτο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.:

"Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάλυση των σκοπών της ίδρυσης και τους στόχους της Ομοσπονδίας από μέλη του Δ.Σ. της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο και στη συνέχεια ακολούθησε ανοικτός διάλογος με τους εκπροσώπους των Λεσχών και των Μοτο-Ομάδων που συμμετείχαν.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου ακούστηκαν, συζητήθηκαν και καταγράφηκαν οι θέσεις και οι ιδέες των συμμετεχόντων και οι προγραμματισμένες δράσεις της Ομοσπονδίας.

ΕΛΜΟΤΟ Κάλεσμα Γνωριμίας

Ακολουθεί λίστα, με αλφαβητική σειρά, των Λεσχών και Μοτο-Ομάδων που συμμετείχαν:

  • ΑΡΤΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

  • ΓΙΑΦΚΑ RIDERS

  • ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Κ.ΑΧΑΙΑΣ

  • Λ.Ε.Μ.Σ. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας )

  • ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ

  • ΛΕ.ΜΟ.ΜΕ (Μοτοανεξάρτητοι Μεσσηνίας)

  • ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

  • ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

  • ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου)

  • FREE MOTOR BIKERS,

  • FREE RIDERS PATRAS 2020

  • GREEK MOTO ANGELS

  • GUZZISTI HELLAS

  • MOTO RIO Travelers

  • MOTOBOHEMES CLUB

  • MOTOPAREA SALAMINAS 0-299

  • PONTIAN RIDERS

  • SCOOTER MANIACS HELLAS

  • TRANSALP HELLAS CLUB

  • V- STROM RIDERS HELLAS

  • VARADERO CLUB HELLAS

Σε συνέχεια αυτού του 1ου Ανοιχτού Διαλόγου θα ακολουθήσει το 2ο Ανοιχτό Κάλεσμα Γνωριμίας με την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο σε περιοχή που θα διευκολύνει τη συμμετοχή Λεσχών και Μοτο-Ομάδων της Βορείου Ελλάδος.

Η διοργάνωση του Ανοιχτού Καλέσματος ήταν ένας από τους αρχικούς στόχους της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της δέσμευσης για Διαφάνεια και Εξωστρέφεια.

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σικυωνίων για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Κιάτου και ιδιαίτερα τον κύριο Χρήστο Πανούση για τις υπηρεσίες του."

Ετικέτες

3o Suzuki Festival - Έρχεται στις 15-17 Μαΐου 2026 σε άσφαλτο και χώμα

Με πολλά happenings, test rides και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης 
Suzuki Festival 2026 ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

30/4/2026

Και φέτος για τρίτη χρονιά η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει το Suzuki Festival με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν πραγματικό πάθος για τους δύο τροχούς και τη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

"Η Suzuki Moto Greece επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη φορά με το πιο δυναμικό ραντεβού της χρονιάς, το Suzuki Festival 2026, μια εμπειρία αφιερωμένη σε όσους έχουν πραγματικό πάθος για τη μοτοσυκλέτα.

Για 3 ημέρες, 15, 16, 17 Μάϊου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες, ο κόσμος της Suzuki ανοίγεται μπροστά σας με έναν τρόπο πιο ζωντανό και άμεσο από ποτέ.

Νέα μοντέλα, αγαπημένες επιλογές της γκάμας, αλλά και ιδιαίτερες εκδόσεις και αγωνιστικές παρουσίες συνθέτουν ένα σκηνικό που αξίζει να δείτε από κοντά.

Το test ride παραμένει στο επίκεντρο της εμπειρίας, ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να αναδείξουν τον χαρακτήρα κάθε μοτοσυκλέτας, με την καθοδήγηση της ομάδας του Riding School. Πριν από κάθε διαδρομή, οι εκπαιδευτές του Riding School θα σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές, για να απολαύσετε τη βόλτα με ασφάλεια και σιγουριά.

Και φυσικά, το Festival δεν είναι μόνο οδήγηση. Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, από τις 14:00 έως τις 15:00, ενώ happenings και φαγητό δίνουν ρυθμό σε ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες.

Κλείστε τη θέση σας για το test ride της μοτοσυκλέτας που επιθυμείτε, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Suzuki."