Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μπαταριών Energizer στην Ελλάδα

Οι μπαταρίες της εταιρείας Energizer είναι διαθέσιμες ήδη στο δίκτυο των συνεργατών του Ομίλου
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μπαταριών Energizer στην Ελλάδα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/2/2024

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έκανε γνωστό πως ξεκινά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των μπαταριών μολύβδου και AGM της μάρκας “Energizer”.

Οι μπαταρίες Energizer οι οποίες βρίσκονται 15 χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, ενσωματώνονται πλέον στην προϊοντική γκάμα των μπαταριών που προσφέρει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Οι μπαταρίες μολύβδου και AGM “Energizer”, οι οποίες κατασκευάζονται από την Clarios, -ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής συσσωρευτών και σειρά μπαταριών premium- συνδυάζουν ποιότητα και υψηλή απόδοση.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μπαταριών Energizer στην Ελλάδα

Οι μπαταρίες Energizer Premium επιλέγονται για σύγχρονα οχήματα με μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συστημάτων. Πρόκειται για μπαταρίες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σε απόδοση καθώς και τις ενεργειακές ανάγκες διαθέτοντας παράλληλα:

• Μεγάλη διάρκεια ζωής

• Αξιοπιστία

• Καπάκι ασφαλείας

• Τεχνολογία Stamped Grid

Οι μπαταρίες Energizer είναι διαθέσιμες για μία πλήρη γκάμα εφαρμογών στο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ.

Τηλ.: +30 210 348 3300

email: [email protected]

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μπαταριών Energizer στην Ελλάδα

 

Ετικέτες

Honda RoadSync - Πλήρως ενεργή και στην Ελλάδα η εφαρμογή της ιαπωνικής εταιρείας

Με Σύστημα Φωνητικού Ελέγχου Smartphone - Δείτε σε ποια μοντέλα είναι στάνταρ εξοπλισμός
Honda RoadSync εφαρμογή ενεργή και στην Ελλάδα 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

14/2/2025

Η Honda ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Honda RoadSync μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί πλήρως και από τους αναβάτες της ελληνικής επικράτειας.

Το Σύστημα Φωνητικού Ελέγχου Smartphone της Honda είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα τόσο για συσκευές με λειτουργικό iOS (14 και νεότερο) όσο και με Android.

Το εξατομικευμένο σύστημα συνδεσιμότητας Honda Smartphone Voice Control (HSVC) της Honda, για μοτοσυκλέτες και scooter μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και επιτρέπει πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Honda RoadSync εφαρμογή ενεργή και στην Ελλάδα 2024

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα 2024 και 2025 και προσφέρεται ως βασικός εξοπλισμός στα: CB1000 Hornet, CB750 Hornet, CB500 Hornet, NC750X, NX500, CBR500, XL750 Transalp, CB1000R, CBR650, CB650R, CB300R, CB125R, X-ADV, ADV350, Forza 750, Forza 350, Forza 125, PCX125 DX και CMX1100 Rebel.

Honda RoadSync εφαρμογή ενεργή και στην Ελλάδα 2024

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα, την πλοήγηση, τον καιρό και την μουσική που έχουν στο κινητό τους με τον χειρισμό να πραγματοποιείται μέσω φωνητικών εντολών, καθώς και με τη χρήση του διακόπτη 4 κατευθύνσεων που βρίσκεται στο αριστερό γκριπ του εκάστοτε δίκυκλου της Honda, επιτρέποντας στον αναβάτη να κρατά το smartphone του ασφαλές στην τσέπη του μπουφάν ή μέσα στο tank bag.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store και το Google Play Store και είναι διαθέσιμη στις παρακάτω ευρωπαϊκές χώρες: Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Ουγγαρία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία και Ελβετία.