Όμιλος ΣΑΡΑΚΑΚΗ: Δυναμική επανεκκίνηση

Ανεβάζει ταχύτητα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

19/5/2020

Ένα ειδικό εταιρικό video ετοίμασε ο Όμιλος ΣΑΡΑΚΑΚΗ για να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων του. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνονται και τα μέτρα προστασίας της υγείας που έχει λάβει στις εγκαταστάσεις του:

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ CORPORATE VIDEΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βάζει μπρος τις μηχανές και ανεβάζει ταχύτητα με ένα εντυπωσιακό corporate video μέσω του οποίου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όσους βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Παράλληλα δίνεται έμφαση τόσο στην προσφορά του Ομίλου προς την Πολιτεία και την κοινωνικά υπεύθυνη στάση του καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού όσο και στα προληπτικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας που εφαρμόζονται σε όλες τις εγκαταστάσεις προκειμένου να επιτευχθεί η επιχειρησιακή συνέχεια με φροντίδα απέναντι στους ανθρώπους του.

Έτσι λοιπόν, και με σύνθημα #ΑνεβάζουμεΤαχύτητα και #ΜένουμεΑσφαλείς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων και εκπροσωπώντας εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor Co. Ltd, Mitsubishi Motors Corporation, Volvo, Komatsu Ltd., Massey Ferguson κ.ά., είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους πελάτες του και τους συνεργάτες του στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις Honda Cars, Honda Moto, Mitsubishi Motors και Volvo, στα συνεργεία-φανοποιεία και τους πάγκους ανταλλακτικών στη Λεωφ. Αθηνών 71 όπου τηρούνται ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

 

Το video μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

Για την επικοινωνιακή στρατηγική συνεργάστηκαν οι διαφημιστικές εταιρείες Grey Athens και Tribe με την Unlimited Creativity και την Curious Ahead του ομίλου V&O ενώ το σενάριο, την υλοποίηση και την παραγωγή του corporate video ανέλαβαν οι ομάδες των Curious Ahead και Unlimited Creativity.

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που έχουν τεθεί σε άμεση εφαρμογή χωρίζονται σε: α) Μέτρα Ατομικής Υγιεινής, β) Μέτρα στις Εγκαταστάσεις γ) Οργανωτικά Μέτρα και δ) Μέτρα Παρακολούθησης της Υγείας των Εργαζομένων.

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έχουν ληφθεί τα εξής μέτρα:

 

  • Τοποθέτηση απολυμαντικών συσκευών στους χώρους των εγκαταστάσεων. Παράδοση ψεκαστήρων χειρός με απολυμαντικό υγρό σε όλα τα τμήματα. Παράδοση γαντιών μιας χρήσης στα συνεργεία, τις αποθήκες, τους πάγκους ανταλλακτικών και την υποδοχή.
  • Έχουν διατεθεί μάσκες για το προσωπικό του ΟΕΣ και όπου υπάρχει αλληλεπίδραση με το κοινό, υπάρχει σήμανση όπου συστήνεται αυστηρά στους πελάτες να φοράνε μάσκα, όταν εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
  • Ολοκλήρωση συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων (κεντρικός κλιματισμός και αυτόνομες μικρές κλιματιστικές μονάδες) και σχολαστικός καθαρισμός/απολύμανση των φίλτρων αυτών.
  • Πραγματοποίηση γενικής απολύμανσης από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.
  • Απολύμανση εξωτερικά και εσωτερικά όλων των οχημάτων που παραδίδονται στους πελάτες από τις εκθέσεις και τα συνεργεία με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.
  • Τοποθέτηση γυάλινων διαχωριστικών επιφανειών για τον περιορισμό της έκθεσης σε πιθανό μικροβιακό φορτίο μεταξύ εργαζομένων, επισκεπτών και πελατών.
  • Τοποθέτηση διαγραμμίσεων στο πάτωμα για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.
  • Τοποθέτηση ενημερωτικών υλικών για την αποφυγή συνωστισμού.
  • Συστηματικός καθαρισμός όλων των χώρων στις εγκαταστάσεις με ειδικό απολυμαντικό προϊόν.
  • Τοποθέτηση χημικών τουαλετών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Αθήνα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του συνεργείου φορτηγών.

 

Επίσης, σε συνέχεια των σχετικών οδηγιών της Πολιτείας, εφαρμόζεται το μέτρο του μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων ατόμων σε Εκθέσεις, Συνεργεία, Πάγκους, Υποδοχή, Αποθήκες, Γραφεία και Κοινόχρηστους χώρους και όπου είναι απαραίτητο, πραγματοποιούνται χωροταξικές αλλαγές για να πληρούνται οι προϋποθέσεις των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο και της ελάχιστης απόστασης μεταξύ των θέσεων εργασίας.

 

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Facebook   Instagram   Linkedin


 

Royal Enfield – Πυρετώδες 2027 με νέο κινητήρα, 5 ολοκαίνουργια μοντέλα, ανανεώσεις και νέο εργοστάσιο

Η ερχόμενη χρονιά φέρνει πολλά νέα για την ινδική εταιρεία που συνεχίζει να αναπτύσσεται με πρωτόγνωρο ρυθμό
Royal Enfield Himalayan 750
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/5/2026

Για μια εταιρεία που από το 1955 ως το 2017 ζούσε με έναν κινητήρα (γεννημένο το 1932 κατά την αγγλική εποχή της Royal Enfield) σε δύο χωρητικότητες και πρακτικά μία και μόνη μοτοσυκλέτα στη γκάμα της, το Bullet 350/500, η εμφάνιση του μονοκύλινδρου LS410 με το Himalayan ήταν συνταρακτική εξέλιξη.

Ακόμη περισσότερο όμως, ήταν μια νέα αρχή σε μια πορεία που σε λιγότερο από μια δεκαετία έχει φέρει αρκετούς νέους κινητήρες στη γκάμα της εταιρείας: μονοκύλιδροι 350, 411, 440 και 450, δικύλινδρος 650.

Η Royal Enfield δεν μένει εκεί ωστόσο, καθώς ετοιμάζεται για ένα δυναμικό 2027 με πολλά νέα που περιλαμβάνουν πέντε καινούργιες μοτοσυκλέτες, 13 ανανεώσεις σε υπάρχοντα μοντέλα μια σημαντική είδηση για την παραγωγική της βάση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι νέες μοτοσυκλέτες που αναμένονται να προστεθούν φέτος στη γκάμα είναι λίγο-πολύ γνωστές: Τα Himalayan 440 και Scram 450 πατούν πάνω σε υπάρχοντες κινητήρες δημιουργώντας έτσι δύο ζεύγη Himalayan και Scram με τους δύο μονοκύλινδρους, τον αερόψυκτο 440 και τον υγρόψυκτο 450.

Στο μονοκύλινδρο μέτωπο αναμένεται επίσης μια νέα εκδοχή Classic 350 με κινητήρα που μπορεί να καταναλώνει E85 Flex Fuel, δηλαδή μίγμα βενζίνης με αιθανόλη σε περιεκτικότητα από 51 ως 85%.

Η φαμίλια των δικύλινδρων 650 θα υποδεχτεί το νέο της μέλος, Bullet 650, που έχει ήδη παρουσιαστεί στην EICMA, ενώ διακαώς περιμένουμε να εμφανιστεί και ο νέος δικύλινδρος σε σειρά των 750 κυβικών εκατοστών, ο οποίος πιθανότατα θα ντεμπουτάρει με δύο ταυτόχρονες πρεμιέρες νέων μοντέλων: Himalayan 750 και Continental GT 750.

Αμφότερα τα έχουμε δει σε δοκιμές εξέλιξης εδώ και πολύ καιρό, ενώ το πρώτο επανεπέπλευσε στην επικαιρότητα με νέες εικόνες (κεντρική φωτογραφία), οι οποίες πάντως δεν μας κάνουν σοφότερους σε κάτι, πλην του ότι μας δείχνουν τη μοτοσυκλέτα με χυτές ζάντες αντί των ακτινωτών που είχαμε δει την προηγούμενη φορά. Πιθανότατα η Royal Enfield να διαθέτει το Himalayan 750 με δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο αυτών σχεδίων.

Οι ανανεώσεις υπαρχόντων μοντέλων αφορούν κυρίως στη γκάμα των 350 και 450 και δεν αναμένεται να φέρουν πολύ δραστικές αλλαγές, αλλά μάλλον μια περιορισμένη ανανέωση σε εμφάνιση και ίσως και σε εξοπλισμό κατά περίπτωση. Βασικός στόχος είναι να παραμείνουν οι μοτοσυκλέτες ανταγωνιστικές σε ένα απαιτητικότατο περιβάλλον με πολλές προτάσεις από εταιρείες όπως οι Bajaj, Harley-Davidson, Hero, Honda, KTM, Triumph και TVS που όλες στοχεύουν στην πρωτιά της εταιρείας στην ινδική αγορά με τη γκάμα των 350 της.

Μια ακόμη σημαντική είδηση αφορά στο νέο εργοστάσιο της Royal Enfield στην Andhra Pradesh που θα μπει σε λειτουργία το νέο έτος, ενισχύοντας την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας με επιπλέον 900.000 δίκυκλα ετησίως.

Ετικέτες