Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.

 

 

ZXMOTO: Μαθήματα αλληλεγγύης από τον Zhang Xue στις πρόσφατες πλημμύρες που χτύπησαν την Κίνα

Προσφέρει πολυεπίπεδη βοήθεια σε πληγείσες περιοχές
zxmoto-zhang-xue
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

27/7/2026

Η 9η Ιουλίου 2026 θα μείνει στην κινέζικη ιστορία ως μια μαύρη μέρα για τη χώρα και ειδικά για τη νότια επαρχία Guangxi που επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία και αντιμετώπισε πρωτοφανείς για τη χώρα καταστροφικές πλημμύρες.

Ο ιδιοκτήτης της ΖΧΜΟΤΟ, Zhang Xue, παρότι η εταιρεία του εδρεύει στην Chongqing, χιλιάδες χιλιόμετρα βορειότερα της πληγείσας επαρχίας, έσπευσε να συνεισφέρει στην ανακούφιση των συμπατριωτών του με αρκετούς τρόπους.

Κατ’ αρχήν δώρισε πέντε εκατομμύρια γιουάν, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 650.000 ευρώ (ισοτιμία 27/7/2026), καθώς και περισσότερους από 33 τόνους προμηθειών που περιλαμβάνουν νερό, γάλα σε σκόνη, πάνες για μωρά και τρόφιμα.

Επιπλέον, οργάνωσε και έστειλε μια ομάδα μοτοσυκλετιστών για να προσφέρουν τη βοήθεια αυτή και ό,τι άλλο χρειαστεί σε περιοχές που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση από μεγαλύτερα οχήματα καθώς το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί σε πολλά σημεία.

Ο κύριος Xue έχει πολλάκις αποδείξει πως ο τρόπος σκέψης του απέχει έτη φωτός από το τυπικό μεγαλοστέλεχος μιας βιομηχανίας μοτοσυκλετών. Το έκανε ήδη από τότε που κρατούσε το τιμόνι της Kove Moto, όταν ίδρωνε και ξενυχτούσε ως μηχανικός της ομάδας ράλι στο Dakar, ενώ ενίσχυσε τη γοητεία του προς τους μοτοσυκλετιστές σε μεγάλο βαθμό όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώτη σοβαρή ανάκληση σε μοτοσυκλέτα της ΖΧΜΟΤΟ.

Τώρα το πάει ένα βήμα παραπέρα, παρότι η εταιρεία του είναι από τις μικρότερες σε μέγεθος και νεότερες σε ηλικία κατασκευάστριες μοτοσυκλετών της Κίνας. Στην τελική, πιθανότατα ουδείς θα τον κατηγορούσε αν δεν έκανε τίποτε, μα για μια φορά ακόμη φαίνεται πως ο ιδρυτής της ΖΧΜΟΤΟ δεν αρέσκεται στην πεπατημένη.

Ετικέτες