Το παπί του… Batman που κόστισε 12300€

Περισσότερα λεφτά από μυαλό;
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

10/1/2022

Η custom σκηνή μας έχει παρουσιάσει πολλές τρελές ιδέες και φυσικά αυτός είναι ο βασικός σκοπός ύπαρξής της, δηλαδή να αφήνει ελεύθερο το πνεύμα των μοτοσυκλετιστών να δημιουργούν με μοναδικό περιορισμό την φαντασία τους. Τα τελευταία χρόνια όμως, πέρα από την τέχνη και την φαντασία των δημιουργών, στο παιχνίδι έχει μπει και το μέγεθος του πορτοφολιού!

Έτσι δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπουμε custom δημιουργίες που έχουν κοστίζει δύο, τρεις ή ακόμα και τέσσερεις φορές παραπάνω από την αξία της ίδιας της μοτοσυκλέτας.

Ένα τέτοιου είδους παράδειγμα έχουμε και εδώ, όπου η μετατροπή ενός “ταπεινού” παπιού Honda C 125 κόστισε 1,6 εκατομμύρια Γεν (δηλαδή σχεδόν 12.300€!!!!) και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία βελτίωση στον μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα.

Όχι δεν είναι δίχρονος, δικύλινδρος παρά τις δύο εξατμίσεις με θάλαμο διαστολής.

Η κατασκευή/μετατροπή του πλαισίου έγινε στην Ιαπωνία από την GARAGE 521 & Lagoomer Yoshio και το συγκεκριμένο παπί θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην εκδήλωση “HOT ROD” της Yokohama.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες