Παράδοση 100 Honda GTR 150 Supra για την ΕΛ.ΑΣ.

Προορίζονται για την ομάδα "ΔΡΑΣΗ"
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

18/11/2020

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την παράδοση 100 παπιών Honda GTR 150 Supra στην Ελληνική Αστυνομία, και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης "ΔΡΑΣΗ".

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

100 HONDA GTR150 SUPRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΡΑΣΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, και συγκεκριμένα η ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης «ΔΡΑΣΗ», ενισχύθηκε με 100 Honda GTR150 Supra. Η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» αποτελεί την δίκυκλη ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας αναλαμβάνοντας βαριές επιχειρήσεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Το Supra GTR150 είναι το καταλληλότερο εργαλείο που θα μπορούσε να έχει για αυτόν τον σκοπό η  Ελληνική Αστυνομία καθώς είναι το ισχυρότερο «παπί» που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Honda. Διαθέτοντας «καρδιά» μοτοσυκλέτας, έχει εκπληκτική ευελιξία στην κίνηση της πόλης και εξαιρετική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρίσκεται κοντά στην Ελληνική Αστυνομία και εύχεται καλή επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό έργο της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Triumph end of Year Offer: Σημαντικές προσφορές με όφελος έως 2.350 ευρώ

Μειώσεις τιμών και δώρα αξεσουάρ και πακέτα εξοπλισμού από την αντιπροσωπεία
Triumph End of Year προσφορές 2025
Από το

motomag

19/12/2025

Η Triumph αποχαιρετά το 2025 με προσφορές σε πολλά δημοφιλή μοντέλα της, από τα 400άρια Speed και Scrambler και τα τρικύλινδρα Tiger 660, 900 και 1200 έως τις modern classic μοτοσυκλέτες της. 

Οι προσφορές της Triumph θα ισχύουν μέχρι το τέλος του 2025 και έχουν ως εξής:

Tiger 900 με δώρο το τριβάλιτσο σετ αξίας 2.300 ευρώ
Tiger 1200 με δώρο το τριβάλιτσο σετ αξίας 2.350 ευρώ
Scrambler 400 X με μείωση τιμής και όφελος 400 ευρώ
Speed 400 με μείωση τιμής και όφελος 300 ευρώ

Tiger Sport 660 με δωρεάν αξεσουάρ Triumph αξίας  750 ευρώ
-Κεντρική βαλίτσα για 2 κράνη
-Σχάρα και βάση βαλίτσας
-Χούφτες

Trident 660 με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 965 ευρώ
-Προστατευτικά πλαισίου
-Κιτ χειρολαβών συνεπιβάτη
-Τσάντα ουράς
-Κυλιόμενα φλας εμπρός & πίσω

Bonneville T100 με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 830 ευρώ
-Συναγερμός
-Κιτ τοποθέτησης συναγερμού
-Συσκευή πλοήγησης Beeline Moto II

Scrambler 900 Icon με δώρο αξεσουάρ Triumph αξίας 830 ευρώ
-Συναγερμός
-Κιτ τοποθέτησης συναγερμού
-Συσκευή πλοήγησης Beeline Moto II