Παρουσίαση αγωνιστικής ομάδας Pierrakos Racing team

Από το

Μαύρο Σκύλο

7/4/2011

Παρασκευή 1η Απρίλη και ο "Ψηλός" των ελληνικών αγώνων ταχύτητας Γιώργος Πιερράκος αποφάσισε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό της άνοιξης.  Μάζεψε στο κατάστημα του στη λεωφόρο Καλαμακίου 104, σχεδόν όλη την γκάμα των νέων Yamaha και Triumph τα οποία αντιπροσωπεύει, κάνοντας ένα ολοήμερο test ride για όλο τον κόσμο. Παράλληλα έγινε παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας που φέτος έχει νέα σύνθεση και σε νέες κατηγορίες.
Αρχηγός όλων θα είναι ο πολύπειρος αναβάτης και manager Γιώργος Πιερράκος, ενώ οι μηχανικοί θα είναι ο Δημήτρης Ντρίος, Τεχνικός Triumph και Αλέξανδρο Μαντάς, Τεχνικός Yamaha. Αναβάτες θα είναι ο Μάριος Ταγκλής που φέτος αλλάζει κατηγορία και από τα Supersport θα αγωνιστεί στην Formula Extreme με μια Yamaha R1, ενώ νέο μέλος στην κατηγορία είναι ο βενιαμίν των ελληνικών αγώνων ταχύτητας Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος με μια Triumph Daytona 675. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Συμμορία Άγγλων έκλεψε δίκυκλα αξίας 1 εκατομμυρίου – Προδόθηκαν από την επίδειξη στα social media [Video]

Η αστυνομία δεν μπορούσε να τους πιάσει επί έναν χρόνο, αλλά οι τέσσερις κακοποιοί προδόθηκαν μόνοι τους
thieves
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/7/2026

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2025 οι Marshall Thomas, Sonnie Davies, Cameron Stevens και Brandon Carter, ηλικίας 18, 20, 22 και 22 αντιστοίχως, τρομοκρατούσαν την περιοχή του Bristol στην Αγγλία κλέβοντας πανάκριβες μοτοσυκλέτες μέσα μεσημέρι, ακόμη και σε πολυσύχναστα κεντρικά σημεία, υπό την απειλή βίας.

Η λεία τους εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ 600.000 και 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν καν καταφέρει να συνδέσουν όλες τις κλοπές τους, ούτε φυσικά είχαν πλησιάσει καν κοντά στο να τους πιάσουν.

Η αρχή του τέλους οφείλεται καθαρά στην ανοησία των κλεφτών, οι οποίοι πλημμύριζαν ο TikTok με βίντεο που κοκορεύονταν για τις μοτοσυκλέτες που είχαν κλέψει, ενώ με αρκετές από αυτές γύριζαν άλλα βίντεο με σούζες, επιταχύνσεις κ.ο.κ.

Σε αυτό το σημείο τράβηξαν την προσοχή των αρχών, με τους αστυνομικούς να αρχίζουν να συνδέουν τις διάφορες κλοπές μεταξύ τους και να καταλήγουν στα μέλη της σπείρας αυτής.

Οι κλοπές έγιναν από τους τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς ο Davies μπλέχτηκε μαζί τους για άλλον λόγο. Συγκεκριμένα, μαζί με τους Thomas και Carter είχαν απαγάγει και βασανίσει έναν 15χρονο επειδή πίστευαν πως τους είχε κλέψει ένα από τα κλεμμένα δίκυκλα, ενώ ο Thomas προσέθεσε και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών στο δικό του κατηγορητήριο.

Οι τέσσερις κακοποιοί συνελήφθησαν τελικώς και, χάρη στα πειστήρια που οι ίδιοι προσέφεραν τις αρχές μέσω των αναρτήσεών τους στο Διαδίκτυο, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 10 χρόνια ο Thomas, 8 ο Carter και από 3 οι Stevens και Davies.