Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.

Ακόμη ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αττική το οποίο βρέθηκε να παρανομεί
motomag Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στο πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρείας «POSEIDON FUELS E.E.», που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής επί της οδού Λεωφόρου Βάρης 8, καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε παρανομία σε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων.

Πιο συγκεκριμένα με την αρ. πρωτ.  418/ 24.04.2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) στην επιχείρηση πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία «POSEIDON FUELS E.E.» που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής, επί της οδού Λεωφ. Βάρης 8, με Α.Φ.Μ. 801900665 και Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους της υπηρεσίας μας στο κατάστημά της στις 20 / 12 / 2023 ημέρα Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι στην αντλία του πρατηρίου με S.N. 40 – 1035063 μάρκας WAYNE, μοντέλο HELIX 1000 τύπος S ( NL / ID ) 22 – 211S, βρέθηκε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων, να δίνει ελλειποβαρή ποσότητα καυσίμου με απόκλιση του μετρητή -0,65%  (με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο -0,5%).

EICMA: SYM Arctic Route - Παγκόσμια προβολή στο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με το SYM ADXTG

Στο περίπτερο της SYM Global εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter, και η περιγραφή του ταξιδιού με κείμενα και φωτογραφίες
SYM ADXTG - Το ταξίδι του Κ. Μητσάκη προβάλλεται στην EICMA
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/11/2025

Διεθνής αναγνώριση για το επικό ταξιδιωτικό 20.000 χιλιομέτρων του Κωνσταντίνου Μητσάκη που έγινε με SYM ADXTG 400 στον αρκτικό κύκλο, αφού στο περίπτερο της SYM Global στην EICMA αναλύεται το ταξίδι με κείμενα και φωτογραφίες, και εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter με το οποίο ο συνεργάτης του ΜΟΤΟ πραγματοποίησε ένα ακόμη επικό ταξιδιωτικό εγχείρημα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, το οποίο διαβάσατε σε συνέχειες στο site του περιοδικού.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης γράφει: “Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχισμένος, αφού είναι η πρώτη φορά που μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι 20.000 χλμ. στους δρόμους της Βόρειας Αμερικής το ταξίδι μου εκτίθεται στην διάσημη έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική αντιπροσωπεία της SYM Greece και στην SYM Motor Global που με τιμήσανε με αυτή την παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς και υποστηριχτές που συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό εγχείρημα SYM ARCTIC ROUTE 2025.”

Κάπως έτσι, ένας Έλληνας αναβάτης και η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM που πίστεψε σε αυτόν, αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τις δυνατότητες του νέου scooter της εταιρείας από την Ταϊβάν.