Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.

Ακόμη ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αττική το οποίο βρέθηκε να παρανομεί
motomag Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της POSEIDON FUELS E.E.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στο πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρείας «POSEIDON FUELS E.E.», που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής επί της οδού Λεωφόρου Βάρης 8, καθώς μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε παρανομία σε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων.

Πιο συγκεκριμένα με την αρ. πρωτ.  418/ 24.04.2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) στην επιχείρηση πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία «POSEIDON FUELS E.E.» που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής, επί της οδού Λεωφ. Βάρης 8, με Α.Φ.Μ. 801900665 και Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους της υπηρεσίας μας στο κατάστημά της στις 20 / 12 / 2023 ημέρα Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι στην αντλία του πρατηρίου με S.N. 40 – 1035063 μάρκας WAYNE, μοντέλο HELIX 1000 τύπος S ( NL / ID ) 22 – 211S, βρέθηκε ένα ακροσωλήνιο με προϊόν παράδοσης βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων, να δίνει ελλειποβαρή ποσότητα καυσίμου με απόκλιση του μετρητή -0,65%  (με μέγιστο επιτρεπόμενο όριο -0,5%).

Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]

Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν σταμάτησε σε σήμα συναδέλφου
Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]
Από το

motomag

9/12/2025

Ταχύτατα κινήθηκαν οι διαδικασίες στην Ονδούρα για τον αστυνομικό που έριξε κώνο οδικής σήμανσης πάνω σε αναβάτη μοτοσυκλέτας που περνούσε από μπροστά του.

Παρόλο που φορούσε κράνος, το χτύπημα στον λαιμό ήταν αρκετό, όπως και το βάρος του κώνου σε συνδυασμό με την κίνηση της μοτοσυκλέτας και ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του ενώ ακόμη βρισκόταν πάνω στην μοτοσυκλέτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο μοτοσυκλετιστής και να χτυπήσει ακόμη περισσότερο πέφτοντας καθότι διακρίνεται πως δεν έχει τον έλεγχο των κινήσεών του.

Αρχικά είχε μεταδοθεί πως του έγινε σήμα και δεν σταμάτησε, δικαιολογία που εξακολουθεί να μην δίνει απάντηση για τις επιλογές του αστυνομικού. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν αργότερα πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και ο αστυνομικός είχε δείξει εκνευρισμό για τις μοτοσυκλέτες στο σημείο, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο προς τον συγκεκριμένο αναβάτη.

Ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό με τον αναβάτη να εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

 

 

Posted by Moto Magazine Greece on Tuesday, December 9, 2025

 

Ετικέτες