Peugeot : νέο χρηματοδοτικό

Από το

Μαύρο Σκύλο

17/3/2011

Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση σκούτερ Peugeot θέσπισε η αντιπροσωπεία, ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ. Το πρόγραμμα ισχύει για όλη τη γκάμα της Peugeot, η οποία περιλαμβάνει 33 μοντέλα μόνο στα 50 κυβικά. Το χρηματοδοτικό αυτό πρόγραμμα υπόσχεται άτοκο διακανονισμό που φθάνει τους 24 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Lion Moto : I : Μιχαλακοπούλου 197, Αθήνα, τηλ. 210-7778007 II: Καλιρρόης 29 & Ιγγλέση, Ν. Κόσμος, τηλ. 210-9235333 III: Λ. Δεκελείας 18, Ν. Χαλκηδόνα, τηλ. 210-2529710 Η αντιπροσωπεία βρίσκεται στη Λ. Κηφισού 29 στο Αιγάλεω, τηλ. 210 3410684.

Yamaha - Ολοκαίνουργια M1 έρχεται στην Jerez!

Την Δευτέρα η πρώτη της εμφάνιση, στα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά της φετινής σεζόν
motomagYamaha – Πλήρως ανανεωμένο M1 έρχεται στην Jerez!
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/4/2024

Πληροφορίες εκ των έσω, θέλουν την Yamaha να φέρνει στην Jerez μία εκ βάθρων ανανεωμένη M1, την οποία οι εργοστασιακοί αναβάτες της Iwata θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στην Jerez στα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά, τα οποία θα διεξαχθούν την Μ. Δευτέρα 29/4, μετά το αγωνιστικό τριήμερο που θα διεξαχθεί στην ίδια πίστα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Quartararo με την Yamaha, ήταν μία κίνηση που έπιασε τους περισσότερους στο paddock απροετοίμαστους, καθώς ο Γάλλος είχε απειλήσει ότι δεν θα έμενε αν δεν έβλεπε κάποια ουσιαστική βελτίωση. Τα 12 εκατομμύρια ετησίως, σίγουρα τον βοήθησαν με την τελική του απόφαση, όμως σε δηλώσεις του αφού έπεσαν οι υπογραφές μας είχε ενημερώσει για σημαντικές αλλαγές από την πλευρά του ιαπωνικού εργοστασίου, ακόμα και μέσα στη φετινή χρονιά. Όπως φαίνεται, τα όργανα άρχισαν ήδη να παίζουν την μελωδία της αλλαγής.

Yamaha – Πλήρως ανανεωμένο M1 έρχεται στην Jerez!

Σύμφωνα με μέλος της ομάδας, το οποίο δεν κατονομάζεται, η Yamaha θα φέρει μία πλήρως ανανεωμένη M1 στην Jerez, με νέο κινητήρα (ο οποίος μάλλον δεν θα είναι V4), νέο πλαίσιο, νέο ψαλίδι, αλλά και ορισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα. Ορισμένα εξ αυτών έχουν ήδη δοκιμαστεί από τον αναβάτη εξέλιξης της Yamaha, Cal Crutchlow, στην διάρκεια ενός ιδιωτικού τεστ στην Βαρκελώνη.

Τα δεύτερα δοκιμαστικά ήρθαν μετά τον γύρο της Πορτογαλίας, με τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες να μένουν στην πίστα του Algarve, για να δουν τη νέα M1. Για ακόμα μία φορά, όμως, ο κακός καιρός και η σκόνη στην πίστα, δεν άφησαν τους Quartararo και Rins, να κάνουν περισσότερους από έξι γύρους.

Yamaha – Πλήρως ανανεωμένο M1 έρχεται στην Jerez!

Στην πορτογαλική πίστα, ωστόσο, οι δύο αναβάτες είχαν μόνο τον νέο κινητήρα στα χέρια τους για δοκιμή. Στα δοκιμαστικά που έχουν προγραμματιστεί, όμως, για τη Μ. Δευτέρα, θα έχουν όλο τον νέο εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει κινητήρα, πλαίσιο, ψαλίδι και το αεροδυναμικό πακέτο. Η πίστα της Jerez θα αποτελέσει και τον πρώτο κριτή, ως προς το κατά πόσο βελτιωμένη είναι η M1 με τα νέα εξαρτήματα, σε σύγκριση με πριν. Αρχικά, θα έχουν στην διάθεσή τους τον κινητήρα, με τα υπόλοιπα να προστίθενται σιγά σιγά, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, οι δύο αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία καλύτερη εικόνα για το ποια από τα εξαρτήματα έχουν πραγματικό όφελος και ποια όχι.

Όπως φαίνεται, η Yamaha, έχει πάρει ζεστά την αλλαγή πορείας με στόχο τα πιο ανταγωνιστικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας ότι οι δηλώσεις του Quartararo έχουν κάποια βάση. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα νέα πράγματα που το εργοστάσιο της Iwata θα φέρει στην Jerez θα έχουν αντίκτυπο, μιας και για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, ως προς την κατεύθυνση που ακολουθούν τα νέα εξαρτήματα. Η προσθήκη όμως και τουλάχιστον του ενός εκ των δύο ιαπωνικών εργοστασίων, στη μάχη των πρώτων θέσεων, μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ακόμη περισσότερο αγωνιστικό θέαμα για εμάς.

Ετικέτες