Piaggio και ασφαλής οδήγηση

Ημερίδες εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

13/7/2017

Η Piaggio ανακοίνωσε την διοργάνωση ημερίδων εκπαίδευσης για κατόχους σκούτερ της Piaggio –και όχι μόνο- θέλοντας να βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας των ανθρώπων που προτιμούν τα προϊόντα του ομίλου. Διαβάστε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί τις λεπτομέρειες του προγράμματος:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

"PIAGGIO HELLAS: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

 

 

Η Piaggio Hellas, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της δια βίου εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στη βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών, διοργανώνει Ημερίδες Εκπαίδευσης μετά το δίπλωμα στην ασφαλή οδήγηση, αποκλειστικά για κατόχους σκούτερ των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Piaggio.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο τη μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης σχετικά με τον χειρισμό καθημερινών, προβληματικών ή και οριακών καταστάσεων και να δώσει έτσι την ευκαιρία στους οδηγούς σκούτερ να οδηγούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και για τους γύρω τους.

 

Κατά τη διάρκεια των μαθήματων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες τεχνικές ώστε να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα και να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας. Τα μαθήματα στηρίζονται σε πλήρεις και ενδιαφέρουσες θεωρητικές και πρακτικές ενότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν άμεσα τη θεωρία πράξη. Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στην πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά (Αθήνα), από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

 

Δικαίωμα συμμετοχής, με συμβολική συμμετοχή 10€, έχουν όσοι πληρούν ένα από τα παρακάτω κριτήρια:

-       Αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Piaggio MP3

-       Αγορά σκούτερ Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Aprilia, Scarabeo από νέο οδηγό (η άδεια οδήγησης να έχει εκδοθεί μέσα στο 2017).

 

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σημείο πώλησης του δικτύου της Piaggio Hellas."

CFMOTO: Tριβάλιτσο Crafted στα 169 ευρώ με αγορά 800MT-X ή 1000MT-X

Αγοράζεις βάσεις και παίρνεις δώρο τις αλουμινένιες βαλίτσες των 1.100 ευρώ - Έως 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος
CFMOTO 1000 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted
Από το

motomag

9/10/2026

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO προσθέτει δωρεάν το πιο σημαντικό εξοπλιστικό στοιχείο για εκείνους που θέλουν να πραγματοποιούν ταξίδια με το 800MT-X ή το 1000MT-X έχοντας μαζί τους όλα όσα χρειάζονται.

Ειδικότερα, η MUVUS ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο το τριβάλιτσο Crafted στους αναβάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν την CFMOTO 800MT-X ή την κορυφαία μέχρι στιγμής adventure της κινέζικης εταιρείας 1000MT-X με τις τρεις βαλίτσες να είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα και η τιμή τους έχει οριστεί κανονικά στα 1.100 ευρώ και για τις δύο adventure. 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2026 ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με την αγορά των πλαϊνών βάσεων, τις οποίες και χρειάζεται για να τοποθετήσει τις αλουμινένιες βαλίτσες και κοστίζουν 169 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.

CFMOTO 800 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted