Pirelli Diablo Rosso-Sport: Σπορ ελαστικά για υπερ-παπιά και... αγριόπαπιες!

Με αγωνιστική χάραξη και νέες τεχνολογίες!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

17/2/2020

Με τις επιδόσεις των παπιών να φτάνουν σε νέα όρια, οι απαιτήσεις των αναβατών απ’ τα ελαστικά της κατηγορίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Τώρα, η Pirelli δημιούργησε ένα νέο μοντέλο, το Diablo Rosso-Sport που υιοθετεί τεχνολογίες και χάραξη απ’ τα πιο επιτυχημένα ελαστικά της και προορίζεται για παπιά και μοτοσυκλέτες χαμηλομεσαίου κυβισμού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Από τα Super-Παπιά μέχρι τις Αγριόπαπιες”

Τα Νέα Diablo ROSSO-SPORT της οικογένειας Diablo-Pirelli είναι βασισμένα στην τεχνολογία, τις γόμες και τις χαράξεις των πολύ επιτυχημένων Diablo “SuperCorsa-V3” “Rosso-III” και “RossoCorsa-II”. Ειδικά εξελιγμένα να υπερκαλύπτουν τις SPORT απαιτήσεις όχι μόνο των σύγχρονων μοτοσυκλετών μικρού & μεσαίου κυβισμού αλλά και όλων των Super-Παπιών. Από τα Super-Παπιά μέχρι τις Αγριόπαπιες. Ο εξαιρετικά στιβαρός σκελετός των νέων ελαστικών ROSSO-SPORT σε συνδυασμό με τις multiSOFT γόμες & την TOP Αγωνιστική Χάραξη, προσφέρουν στους αναβάτες των Μικρών-Μεσαίων μοτοσυκλετών και Παπιών μοναδικές επιδόσεις και πρωτόγνωρο κράτημα τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Διαθέσιμα στις SPORT-διαστάσεις 17” & 14”.

Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]

Αρχικά είχε ισχυριστεί ότι δεν σταμάτησε σε σήμα συναδέλφου
Τροχονόμος πέταξε κώνο σε αναβάτη μοτοσυκλέτας στην Ονδούρα [VIDEO]
Από το

motomag

9/12/2025

Ταχύτατα κινήθηκαν οι διαδικασίες στην Ονδούρα για τον αστυνομικό που έριξε κώνο οδικής σήμανσης πάνω σε αναβάτη μοτοσυκλέτας που περνούσε από μπροστά του.

Παρόλο που φορούσε κράνος, το χτύπημα στον λαιμό ήταν αρκετό, όπως και το βάρος του κώνου σε συνδυασμό με την κίνηση της μοτοσυκλέτας και ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του ενώ ακόμη βρισκόταν πάνω στην μοτοσυκλέτα.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο μοτοσυκλετιστής και να χτυπήσει ακόμη περισσότερο πέφτοντας καθότι διακρίνεται πως δεν έχει τον έλεγχο των κινήσεών του.

Αρχικά είχε μεταδοθεί πως του έγινε σήμα και δεν σταμάτησε, δικαιολογία που εξακολουθεί να μην δίνει απάντηση για τις επιλογές του αστυνομικού. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν αργότερα πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και ο αστυνομικός είχε δείξει εκνευρισμό για τις μοτοσυκλέτες στο σημείο, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο προς τον συγκεκριμένο αναβάτη.

Ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό με τον αναβάτη να εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

 

 

Posted by Moto Magazine Greece on Tuesday, December 9, 2025

 

Ετικέτες