Pirelli Diablo Rosso-Sport: Σπορ ελαστικά για υπερ-παπιά και... αγριόπαπιες!

Με αγωνιστική χάραξη και νέες τεχνολογίες!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

17/2/2020

Με τις επιδόσεις των παπιών να φτάνουν σε νέα όρια, οι απαιτήσεις των αναβατών απ’ τα ελαστικά της κατηγορίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Τώρα, η Pirelli δημιούργησε ένα νέο μοντέλο, το Diablo Rosso-Sport που υιοθετεί τεχνολογίες και χάραξη απ’ τα πιο επιτυχημένα ελαστικά της και προορίζεται για παπιά και μοτοσυκλέτες χαμηλομεσαίου κυβισμού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Από τα Super-Παπιά μέχρι τις Αγριόπαπιες”

Τα Νέα Diablo ROSSO-SPORT της οικογένειας Diablo-Pirelli είναι βασισμένα στην τεχνολογία, τις γόμες και τις χαράξεις των πολύ επιτυχημένων Diablo “SuperCorsa-V3” “Rosso-III” και “RossoCorsa-II”. Ειδικά εξελιγμένα να υπερκαλύπτουν τις SPORT απαιτήσεις όχι μόνο των σύγχρονων μοτοσυκλετών μικρού & μεσαίου κυβισμού αλλά και όλων των Super-Παπιών. Από τα Super-Παπιά μέχρι τις Αγριόπαπιες. Ο εξαιρετικά στιβαρός σκελετός των νέων ελαστικών ROSSO-SPORT σε συνδυασμό με τις multiSOFT γόμες & την TOP Αγωνιστική Χάραξη, προσφέρουν στους αναβάτες των Μικρών-Μεσαίων μοτοσυκλετών και Παπιών μοναδικές επιδόσεις και πρωτόγνωρο κράτημα τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Διαθέσιμα στις SPORT-διαστάσεις 17” & 14”.

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες