Πωλείται scooter που υποτίθεται ανήκε στον Diego Maradona

Aγγελία στο facebook με τον πωλητή να ζητά αρχικά… 200.000 δολάρια!
Diego Maradona Helix
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

11/4/2023

Στο marketplace του facebook στην Αργεντινή, εμφανίστηκε αγγελία με πωλητή κάποιον Brian Colombo, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του ένα Honda Helix scooter (στην Αργεντινή πωλούνταν ως Honda Elite CN) του Diego Armando Maradona, ζητώντας αρχικά για εκείνο… 200.000 δολάρια Η.Π.Α.!

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου είχε στην κατοχή του διάφορα ιδιαίτερα οχήματα που αφότου πέρασαν στην κατοχή του απέκτησαν έξτρα συλλεκτική αξία, οχήματα μέσα στα οποία μιας μαύρης Ferrari την οποία είχε απαιτήσει και λάβει όταν έπαιζε στη Νάπολη, διάφορες μοτοσυκλέτες όπως μια customized Harley-Davidson που είχε πάρει ως δώρο, ακόμα και ένα τανκ.

Τον Μάρτιο του 2023, στην αγορά του facebook στην περιοχή του Μπουένος Άιρες, εμφανίστηκε μια αγγελία με το γνωστό φουτουριστικής σχεδίασης Honda Helix / Elite CN, με τον πωλητή να ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο scooter βρισκόταν παλαιότερα -τη δεκαετία του 1990- στην κατοχή του Maradona.

Diego Armando Maradona scooter

Στην αγγελία ο πωλητής είχε επισυνάψει ως αποδεικτικά στοιχεία κάποια χαρτιά του scooter με το όνομα του Maradona, και επιπλέον κάποιες φωτογραφίες του Elite CN με τον Αργεντινό καβάλα μαζί με τις 2 κόρες του, Dalma και Giannina.

Ένα τυπικό Helix κοστίζει στην Αργεντινή περί τα 3.000 δολάρια Η.Π.Α., όμως ο πωλητής αρχικά ζητούσε... 200.000 δολάρια για το scooter του Diego.

Καθώς οι ημέρες και οι εβδομάδες περνούσαν και δεν βρισκόταν αγοραστής, ο πωλητής έκοψε δραστικά την τιμή που ζητούσε, πέφτοντας στα 29.999 δολάρια, τιμή στην οποία πωλείται ακόμα το συγκεκριμένο Helix. Μένει να δούμε την κατάληξη της αγγελίας, και αν τελικά θα πωληθεί το Helix, ή αν θα μείνει στα αζήτητα.

Σημειώστε πως αν κάποιος μπει πάντως στο marketplace του facebook στην Αργεντινή και κάνει μια απλή αναζήτηση “de Maradona” θα βρεθεί μπροστά σε πληθώρα συλλεκτικών αντικειμένων που αφορούν στον Diego, σε τιμές από λίγα δολάρια έως και αρκετές χιλιάδες

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες