Προσφορά Piaggio MP3

Όφελος έως 1.000 ευρώ!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

16/5/2018

Η Piaggio ανακοίνωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσφορά για τα MP3, με όφελος που φτάνει ως τα 1.000 ευρώ, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Δελτίο τύπου

"Piaggio MP3, μοναδικό όχημα σε μοναδική προσφορά

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ: ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟ PIAGGIO MP3 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ PIAGGIO MP3 ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 1.000€

Το Piaggio MP3, το πρώτο τρίτροχο σκούτερ στον κόσμο, έρχεται να ανταποκριθεί ουσιαστικά στην ανάγκη για εύχρηστα και εξαιρετικά ασφαλή οχήματα, για μετακινήσεις μέσα και έξω από την πόλη. Οι δύο μπροστινοί τροχοί και το μοναδικό κατοχυρωμένο σύστημα ανάρτησης, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Piaggio, καταφέρνουν να συνδυάσουν την ασφάλεια που παρέχει ένα αυτοκίνητο με την απλότητα χρήσης και την πρακτικότητα ενός σκούτερ, καθώς και την ευχαρίστηση που προσφέρει η δυναμική οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας στις στροφές.

Ο μηχανισμός μπλοκαρίσματος της μπροστινής ανάρτησης επιτρέπει τη μετατροπή της ισορροπίας του Piaggio Mp3 από δυναμική σε στατική. Εκκινήστε τον κινητήρα του Piaggio MP3 και θα διαπιστώσετε ότι διατηρεί την ισορροπία του με τους τρεις τροχούς, χωρίς να χρειάζεται το σταντ (που είναι όμως διαθέσιμο). Για να συνεχιστεί η κανονική λειτουργία, πατήστε γκάζι ή πατήστε το ειδικό κουμπί. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πατάτε καθόλου τα πόδια σας στο έδαφος και μπορείτε να σταθμεύετε το Piaggio MP3 οπουδήποτε, εύκολα και χωρίς κόπο.

Επιπλέον, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το Piaggio MP3 LT οδηγείται από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β), εφόσον αυτή έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να εκμεταλλευτείτε τις τιμές προσφοράς, οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων:

Piaggio MP3 300 ABS/ASR Sport ή Business – 7.480 € (όφελος 700€)
Piaggio MP3 500 ABS/ASR Sport ή Business – 8.950 € (όφελος 1.000€)"

3o Suzuki Festival - Έρχεται στις 15-17 Μαΐου 2026 σε άσφαλτο και χώμα

Με πολλά happenings, test rides και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης 
Suzuki Festival 2026 ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

30/4/2026

Και φέτος για τρίτη χρονιά η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει το Suzuki Festival με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν πραγματικό πάθος για τους δύο τροχούς και τη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

"Η Suzuki Moto Greece επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη φορά με το πιο δυναμικό ραντεβού της χρονιάς, το Suzuki Festival 2026, μια εμπειρία αφιερωμένη σε όσους έχουν πραγματικό πάθος για τη μοτοσυκλέτα.

Για 3 ημέρες, 15, 16, 17 Μάϊου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες, ο κόσμος της Suzuki ανοίγεται μπροστά σας με έναν τρόπο πιο ζωντανό και άμεσο από ποτέ.

Νέα μοντέλα, αγαπημένες επιλογές της γκάμας, αλλά και ιδιαίτερες εκδόσεις και αγωνιστικές παρουσίες συνθέτουν ένα σκηνικό που αξίζει να δείτε από κοντά.

Το test ride παραμένει στο επίκεντρο της εμπειρίας, ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να αναδείξουν τον χαρακτήρα κάθε μοτοσυκλέτας, με την καθοδήγηση της ομάδας του Riding School. Πριν από κάθε διαδρομή, οι εκπαιδευτές του Riding School θα σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές, για να απολαύσετε τη βόλτα με ασφάλεια και σιγουριά.

Και φυσικά, το Festival δεν είναι μόνο οδήγηση. Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, από τις 14:00 έως τις 15:00, ενώ happenings και φαγητό δίνουν ρυθμό σε ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες.

Κλείστε τη θέση σας για το test ride της μοτοσυκλέτας που επιθυμείτε, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Suzuki."