Προσφορά Piaggio σε ανταλλακτικά και Service

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

17/10/2019

Τώρα που το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, τουλάχιστον ημερολογιακά και όχι τόσο με βάση τον καιρό, η Piaggio Hellas προχώρησε σε μια νέα προσφορά για τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, από τις 15 Οκτώβρη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όσοι έχουν μια μοτοσυκλέτα ή ένα σκούτερ του ομίλου Piaggio, μπορούν να επισκεφτούν ένα επίσημο συνεργείο της και να πραγματοποιήσουν δωρέαν τον χειμερινό έλεγχο τεσσάρων σημείων, ενώ ό,τι ανταλλακτικά χρειαστούν μπορούν να τα αποκτήσουν με έκπτωση 20%. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Δελτίο Τύπου

WE RIDE TOGETHER: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & SERVICE

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η Piaggio Hellas, επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και μετά την πώληση! Με στόχο τη διευκόλυνση της συντήρησης των οχημάτων μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα*:

  • Δωρεάν χειμερινό έλεγχο 4 σημείων: στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης), συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα), ελαστικών και ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.)
  • Έκπτωση 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου (εξαιρούνται τα λιπαντικά και τα ελαστικά)

*Η προσφορά ισχύει από 15/10 μέχρι 30/11/2019 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Ομίλου Piaggio (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι 31/12/2015.

Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, όπως είναι δημοσιευμένα στις ιστοσελίδες Piaggio, Vespa, Aprilia και Moto Guzzi.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.