Η Γκοργκόλης Α.Ε., η ελληνική αντιπροσωπεία της Sym, προχώρησε σε μια νέα προωθητική ενέργεια για το Jet14 125. Πλέον, διατίθεται με έκπτωση €200 και η τιμή αναπροσαρμόζεται στα €1.995. Πρόκειται για την αερόψυκτη έκδοση του μοντέλου που ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 125cc παράγει 10,5hp στις 8.000rpm, ενώ η ροπή του φτάνει τα 0,9kgm στις 6.500rpm. Το βάρους περιορίζεται στα 128kg και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 7,5 λίτρα. Οι ζάντες είναι 14 ιντσών και κάτω απ’ τη σέλα υπάρχει χώρος για την αποθήκευση ενός κράνους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η Sym υπόσχεται πως το Jet14 125 καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινής αστικής μετακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα της επίσημης αντιπροσωπείας ή στην ιστοσελίδα της SYM.
Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος δώρισε δύο ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Can-Am στην ελληνική αστυνομία
Πρόκειται για μία Can-am Pulse και μία Origin
Από το
motomag
18/12/2025
Σε δωρεά δύο ηλεκτρικών Can-Am μοτοσυκλετών στην Ελληνική Αστυνομία προχώρησε η αντιπροσωπεία της καναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος.
Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος συγκεκριμένα δώρισε τα μοντέλα:
Μία Can-Am Pulse,που προσφέρει αυτονομία έως και 160 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 130 χλμ./ώρα. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3.
Μπροστά βρίσκουμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB διαμέτρου 41 mm και διαδρομής 140 mm και πίσω αμορτισέρ της SACHS με διαδρομή 140 mm. Στα φρένα βρίσκουμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.
Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 177 κιλά.
Μία Can-Am Origin,που προσφέρει αυτονομία έως και 145 χιλιόμετρα και φέρει ηλεκτρικό κινητήρα με μέγιστη απόδοση 35 kw και επιτάχυνση 0-100 σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ και η Origin μπορεί να φορτίσει από το 20% στο 80% σε 50 λεπτά σε φορτιστή λειτουργίας 3. Μάλιστα η μοτοσυκλέτα φέρει αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές (255 mm) για να μπορεί να κινηθεί και στο χώμα. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε διπίστονη δαγκάνα της J.Juan με δίσκο 320 mm μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα J.Juan με δίσκο 240 mm πίσω.
Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, διαφορετικά riding modes, traction control, όπισθεν, ABS, φώτα LED, προστατευτικό αλυσίδας, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 187 κιλά.
Μάλιστα πίσω ακριβώς από τον Πρόεδρο του Ομίλου διακρίνει κανείς και το ελληνικό ηλεκτρικό scooter NOOS που κατασκευάζεται από τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος και έχει πάρει ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.