Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

Πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση ΠΑΣΕΕΔ

Αγαπητοί Συνεργάτες και Συνάδελφοι, Όπως όλοι μας και όλοι σας γνωρίζετε η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση έχει ξεκινήσει να παίρνει ανεξέλεγκτες συνέπειες για τον κλάδο του Δικύκλου , γι’ αυτό απαιτείται από κοινού μια κοινή πορεία και δράση για την επόμενη περίοδο..

Σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του κλάδου , που θα αναλυθούν όλα τα πεπραγμένα που έγιναν για τα έτη 2010-2011, από το επερχόμενο ΔΣ και τις προτάσεις από κοινού που θα αποφασισθούν εν όψει της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, ώστε να διευκολύνουν το Νέο Εκλεγμένο ΔΣ που θα προκύψει από τις εκλογές.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται υποχρεωτική , επιβεβλημένη και απαραίτητη. Καθώς και οι προτάσεις και η συμμετοχή σας θα συμβάλει και θα διευκολύνει το  Νέο Εκλεγμένο ΔΣ της 1ης Φεβρουαρίου 2012, για την επίλυση των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων λόγω της υφιστάμενης αστάθειας και οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα Μοτοσυκλετών.

Σας προσκαλούμε την  1ην Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη στα γραφεία του ΠΑΣΕΕΔ  επί της Λ. Βουλιαγμένης 9 & Νέρη 1ος όροφος Αθήνα (είσοδος από Νέρη) και ώρα 19.00 μμ. για τις Αρχαιρεσίες Εκλογές του ΠΑΣΕΕΔ

Καλή και δημιουργική χρονιά για το 2012

Με εκτίμηση για το ΔΣ του ΠΑΣΕΕΔ

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Σπηλιώτης Μιχ.                                                  Κονδύλης Γ.