QJMOTOR SRT 800X και Μιχάλης Κοσίδης (ΑΕΚ F.C.)

QJ Motor ΑΕΚ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/4/2023

Ο νεαρός επιθετικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης, φωτογραφήθηκε με την κορυφαία μοτοσυκλέτα της QJ MOTOR, SRT 800X.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

"Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από την πρώτη κιόλας χρονιά στο καινούργιο τους "σπίτι", έχοντας σαν κοινό παρονομαστή την προσήλωση στην κατάκτηση της κορυφής.

Ο συγκεκριμένος κοινός στόχος προϋποθέτει όχι μόνο μία συλλογική προσπάθεια, αλλά και τη δημιουργία νέων "όπλων" στη μάχη για την πρωτιά. Δύο από τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους αυτού του "νέου αίματος", ο ταλαντούχος νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης και η ναυαρχίδα SRT 800X του νέου brand QJMOTOR που διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., πραγματοποίησαν μία συνάντηση κορυφής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

Ο 21 ετών χαρισματικός επιθετικός, μετράει ήδη συμμετοχές και γκολ στη Superleague με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτελεί ένα από τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας. Από την άλλη, η SRT 800X έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού adventure bikes, χάρη στο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων και της ανταγωνιστικής τιμής που διαθέτει, σκοράροντας και στις προτιμήσεις του Μιχάλη Κοσίδη, o οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μοτοσυκλέτα!

Περισσότερες πληροφορίες για την SRT 800X μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ."

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.