QJMOTOR SRT 800X και Μιχάλης Κοσίδης (ΑΕΚ F.C.)

QJ Motor ΑΕΚ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/4/2023

Ο νεαρός επιθετικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης, φωτογραφήθηκε με την κορυφαία μοτοσυκλέτα της QJ MOTOR, SRT 800X.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

"Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από την πρώτη κιόλας χρονιά στο καινούργιο τους "σπίτι", έχοντας σαν κοινό παρονομαστή την προσήλωση στην κατάκτηση της κορυφής.

Ο συγκεκριμένος κοινός στόχος προϋποθέτει όχι μόνο μία συλλογική προσπάθεια, αλλά και τη δημιουργία νέων "όπλων" στη μάχη για την πρωτιά. Δύο από τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους αυτού του "νέου αίματος", ο ταλαντούχος νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης και η ναυαρχίδα SRT 800X του νέου brand QJMOTOR που διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., πραγματοποίησαν μία συνάντηση κορυφής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.

Ο 21 ετών χαρισματικός επιθετικός, μετράει ήδη συμμετοχές και γκολ στη Superleague με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτελεί ένα από τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας. Από την άλλη, η SRT 800X έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού adventure bikes, χάρη στο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων και της ανταγωνιστικής τιμής που διαθέτει, σκοράροντας και στις προτιμήσεις του Μιχάλη Κοσίδη, o οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μοτοσυκλέτα!

Περισσότερες πληροφορίες για την SRT 800X μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ."

Η Γαλλία σχεδιάζει κλιμακωτά διπλώματα οδήγησης για τα αυτοκίνητα – Φρένο από το Συνταγματικό Συμβούλιο

Ο νέος νόμος RIPOST σχεδιάστηκε για να υπηρετήσει τη “δημόσια τάξη”
lambo aventador
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/8/2026

Στις 20 Ιουλίου 2026 η γαλλική Βουλή υπερψήφισε τον νόμο RIPOST που προωθήθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Laurent Nuñez. Πρόκειται για έναν σύνθετο νόμο που αγγίζει δεκάδες διαφορετικά ζητήματα και του οποίου το όνομα (με λίγη δημιουργική φαντασία) προκύπτει ως αρκτικόλεξο της πρότασης “άμεση απάντηση σε φαινόμενα διατάραξης της κοινής ησυχίας, της ασφάλειας και της ειρήνης”.

Μέσα σε αυτό βρίσκονται δεκάδες διατάξεις που καλύπτουν πληθώρα θεμάτων, από χρήση ναρκωτικών και πάρτι σε κοινόχρηστους χώρους, ως ζητήματα εγκληματικών συμμοριών, αλλά και τις οδικές μεταφορές. Στην τελευταία περίπτωση εντάσσονται διατάξεις που αφορούν στη διοργάνωση αυτοσχέδιων αγώνων ή επιδείξεων, την οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και, μέσα σ’ όλα, την περίφημη διάταξη που προβλέπει πως οι νέοι οδηγοί αυτοκινήτων δεν θα μπορούν να οδηγήσουν με το καλημέρα πολύ ισχυρά αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια της ψήφισης του νόμου, ομάδα αντιπολιτευόμενων βουλευτών απευθύνθηκε στο Συνταγματικό Συμβούλιο ζητώντας να ελεγχθεί η συνταγματικότητα κάποιων διατάξεων του RIPOST και αυτό αποφάνθηκε στις 14 Αυγούστου πως κάποιες από αυτές ήταν όντως προβληματικές.

Μια εξ αυτών ήταν και η πρόταση για τους νέους οδηγούς αυτοκινήτων, η οποία προς το παρόν πάγωσε, χωρίς να έχει απορριφθεί ακόμη εντελώς.

Μετά την παρέμβαση του συμβουλίου ωστόσο, ο νόμος δεν ορίζει πια ούτε για πόσον καιρό θεωρείται κάποιος νέος οδηγός, ούτε ποια ποσοτικά χαρακτηριστικά καθορίζουν το αυτοκίνητο ως πολύ δυνατό – ισχύς, κυβισμός;

Το θέμα δεν έχει λήξει προφανώς, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα ακολουθήσει διαβούλευση για να κριθεί αν θα οριστούν σχετικά όρια και ποια θα είναι αυτά για τα διπλώματα αυτοκινήτου. Εύλογα, στην όλη συζήτηση αναμένεται να βαρύνουν και οι γνώμες των Γάλλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή σαφές χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων.

Σύσσωμος ο γαλλικός μοτοσυκλετιστικός Τύπος βέβαια υπενθυμίζει πως για τους αναβάτες δικύκλων τα κλιμακωτά διπλώματα οδήγησης εφαρμόζονται εδώ και αρκετά χρόνια, με το ίδιο πρόσχημα της δημόσιας ασφάλειας, η οποία προφανώς κατά τον νομοθέτη δεν κινδυνεύει από έναν 18χρονο με υπεραυτοκίνητο εκατοντάδων ίππων.

Για την ιστορία, η κεντρική φωτογραφία δεν είναι ψηφιακά κατασκευασμένη αλλά απολύτως πραγματική και μας έρχεται από αυστραλιανή είδηση του 2023 που απεικονίζει τη Lamborghini Aventador των 750 ίππων με την οποία πήγαινε καθημερινά στο σχολείο του στη Μελβούρνη ένας 16χρονος μαθητής και νέος οδηγός...