Off Road Team - Barbeque Party!

Από το

Μαύρο Σκύλο

22/1/2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 Party Off Road Team 19 Ιανουαρίου 2013

 

 

To Σάββατο στις 19 Ιανουαρίου το Off Road Team έκανε το ετήσιο Party του για το Πρωτάθλημα Trail Ride της χρονιάς που πέρασε.

Το Barbeque Party έγινει στο Bar Limit Up στο Κρυονέρι, στο γνωστό ως έδρα των αγώνων Trail Ride στην Αττική τα τελευταία χρόνια.

Το κέφι ήταν μεγάλο, ο κόσμος πολύς, το φαί νοστιμότατο, η μουσική κεφάτη, τα ποτά δροσιστικά!

Ήταν το πιο ζωντανό και επιτυχημένο Party του Off Road Team! Σε χαλαρό κλίμα και πολλά χαμόγελα!

Αγωνιζόμενοι, Παλιοί, Νυν και Μελλοντικοί, Υποστηρικτές, Δημοσιογράφοι, Θεατές, Οικογένειες, Φίλοι αλλά και σύσσωμη η οργανωτική ομάδα του Off Road Team διασκεδάσαμε, φάγαμε, αλλά πάνω από όλα χειροκροτήσαμε τους συμμετέχοντες, ευχαριστήσαμε τους χορηγούς αλλά και όλους όσους βοηθάνε για να γίνονται αυτοί οι αγώνες.

Εκτός λοιπόν των αγωνιζομένων που τιμήθηκαν με έναν πρωτότυπο και πανέμορφο «Πάπυρο», οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και από εδώ όλους αυτούς που στηρίζουν τόσα χρόνια στο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride:

Τους χορηγούς μας,

- την Michelin και τον Ντίνο Πετρή,

- την Denicol, τον Χρήστο Τασούλη και τον Χρήστο Κυριακίδη

- την Colori και τον Τάκη Ρέκκα,

- την Jet Power τον Χρήστο Σταμπολτζή και την Φλωρεντία Καλαϊτζή,

- την ΚΤΜ SEE ,

- την My-Track και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, τον Κώστα Χατζηγιαννάκη, τον Νίκο Λουπάκη, τον Σπύρο Καλαδελφό, τον Άκη Κεντρωτή

Τους χορηγούς ομάδων και ανθρώπων που βοηθούν κι αυτοί με τον τρόπο τους:

Τους χορηγούς επικοινωνίας των αγώνων μας,

- το Τrailride.gr και τον Τάκη Ιωνά,

- το dirt-bike.gr, τον Mpou και τον Πέτρο,

- το bikeit.gr και τον Τάκη Μανιάτη,

- το motorsite.gr, τον Παύλο και τον Ηλία,

- το περιοδικό ΜΟΤΟ,

- το περιοδικό Μοto Τρίτη,

και φυσικά

- το to4x4.gr και το Στάθη Μανιάτη, τον Τεχνικό μας έφορο

Τους ανθρώπους που βοηθάνε μόνιμα τους αγώνες του Off Road Team,

- τον Elvis Drini,

- τον Θοδωρή Λάσκαρη,

- τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και ειδικά το τμήμα της Νέας Σμύρνης,

- το Βασίλη Σαρλά, τον Τάκη Τσέλεκα, τη Μαρία Γραμμένου και τους άλλους κριτές που μας μετρούν με το εκατοστό...

- Το Δημήτρη Σταθάκο που βοηθά όλους,

- τον Τάκη Ιωνά που ομορφαίνει τα γραφικά μας και φροντίζει την ιστοσελίδα μας,

- τον Γιώργο Χολέβα και τον Ξενοφόντα από το Fast Copy,

- τον Τζίμη Κυρανάκη και το Limit Up ,

Μην ξεχνάμε τους φορείς,

- την ΑΜΟΤΟΕ ,

- την ΟΜΑΕ - ΕΠΑ που δυναμώνουν και οργανώνονται!

Και φυσικά, στον Οδηγό της χρονιάς, που για το 2012 ήταν αναμφισβήτητα ο Άγγελος Παντελίδης!

Τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους οδηγούς που συμμετείχαν και στηρίζουν χρόνια τον θεσμό των Trail Ride – Rally Raid του Off Road Team, γιατί χωρίς αυτούς, ΔΕΝ θα είχαμε μεγάλους αγώνες, ούτε καν αγώνες!

Οι Έλληνες αναβάτες και οδηγοί είναι που μας δίνουν δύναμη, και αυτοί μας ενδιαφέρουν πρωτίστως!

Για αυτό, προσπαθούμε και δεσμευόμαστε την συνέχιση των καλώς διοργανώσεών μας, με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ασφάλεια!

Να ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία σας, υπενθυμίζοντας ότι η απονομή της ΑΜΟΤΟΕ για τις μοτοσυκλέτες θα γίνει στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Μεταξουργείο" στο Βόλο στις 3 του Φεβρουαρίου, στις 16:00 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

QJMOTOR SRT 450RX 2026 – Στην Ελλάδα με τη χαμηλότερη τιμή στην Ευρώπη

Και υπερπλήρη εξοπλισμό – Έφτασε η πρώτη προπαραγωγής στην ελληνική αγορά
QJMOTOR SRT 450 RX 2026 τιμή στην Ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

13/3/2026

Άκρως επιθετική η τιμολογιακή πολιτική της αντιπροσωπείας της QJMOTOR που φέρνει το SRT 450RX στην ελληνική αγορά με τη χαμηλότερη μέχρι τώρα τιμή μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Το SRT 450 RX είναι η απάντηση της QJMOTOR στις μικρομεσαίες κυβισμού adventure της κινέζικης εταιρείας και η Γκοργκόλης ΑΕ έχει σαν στόχο να αποσπάσει με αυτή ένα μεγάλο μέρος από τις πωλήσεις του ανταγωνισμού από όπου και αν προέρχεται αυτός, όπως φυσικά και από τις πωλήσεις του best seller της ελληνικής αγοράς το 2025 CFMOTO 450MT.

Αυτό δεν το λέμε τυχαία αφού η adventure της QJMOTOR, που μας έρχεται τελικά ως “450” και όχι ως 500 που είχε παρουσιαστεί στην EICMA, έχει προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά που πέφτουν ακριβώς πάνω σε εκείνα του 450MT, με την τιμή της να έχει οριστεί πιο χαμηλά στα 5.295 ευρώ. 

QJMOTOR SRT 450 RX 2026 τιμή στην Ελλάδα

Με δεδομένη τη φορολογία στην Ελλάδα αλλά και τον πλήρη εξοπλισμό της, η μοτοσικλέτα έχει τιμολογηθεί πολύ επιθετικά και έχει την χαμηλότερη τιμή μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στις οποίες είναι ήδη διαθέσιμη. Συγκεκριμένα στη Γαλλία η τιμή της είναι στα 6.299 ευρώ, ενώ στη Γερμανία και την Ιταλία κοστίζει 5.999 και 5.790 ευρώ αντίστοιχα, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει την υψηλότερη τιμή στα 6.709,4 ευρώ, τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή της στην Ισπανία. Στην Τσεχία τιμολογήθηκε στα 5.918 ευρώ, ενώ πιο χαμηλά, στη Ρουμανία η τιμή της μικρομεσαίας adventure είναι 6.624 ευρώ. Ακόμη και στην Πολωνία όπου εντοπίσαμε τη δεύτερη χαμηλότερη μέχρι τώρα τιμή, έπειτα από την ελληνική, η SRT 450RX κοστίζει λίγο περισσότερο από ότι εδώ με την τιμή της να βρίσκεται στα 5.376 ευρώ.

Πολύ επιθετικό λοιπόν το λανσάρισμα της κινέζικης adventure στην Ελλάδα, την οποία μπορείτε να δείτε από κοντά στην έκθεση Athens Moto Hall της Γκορκόλης ΑΕ στην Καλλιθέα, εκεί όπου βρίσκεται η μοναδική μέχρι στιγμής SRT 450 RX που έχει φτάσει στην ελληνική αγορά και είναι μοντέλο προπαραγωγής, από την οποία λείπουν τα στάνταρ προστατευτικά κάγκελα, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε, η μοτοσυκλέτα παραγωγής που θα είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα θα έχει και διαφορετικά γραφικά. 

Η 450 RX ανήκει στη νέα γενιά adventure μοτοσυκλετών της QJMOTOR που εστιάζει επιτέλους, μεταξύ άλλων και στη μείωση του βάρους των μοτοσυκλετών της με εκείνο της εν σειρά δικύλινδρης των 47 hp 47 hp στις 9.500 rpm και 4,2 kgm στις 8.000 rpm, να ανακοινώνεται στα 171 κιλά χωρίς καύσιμο στο 18λιτρο ρεζερβουάρ της.

QJMOTOR SRT 450 RX 2026 τιμή στην Ελλάδα

Από εξοπλισμό η μοτοσυκλέτα έχει στάνταρ ό,τι θα περίμενε κανείς αλλά και κάποια πράγματα που ίσως δεν περίμενε από μοντέλο με αυτήν την τιμή, τα οποία έχουν ως εξής:

-Χαρτογραφήσεις κινητήρα Normal/Sport
-Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Marzocchi
-Φρένα Brembo
-Δικάναλο ABS απενεργοποιούμενο
-TCS απενεργοποιούμενο
-TFT οθόνη κάθετης διάταξης, με Bluetooth και Wi-Fi
-Turn-by-Turn πλοήγηση
-TPMS σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών
-USB Type-A & Type-C
-Θερμαινόμενα γκριπ
-Θερμαινόμενη σέλα
-Ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα
-Αναδιπλούμενοι καθρέπτες
-Full LED φωτιστικά σώματα
-Προβολείς ομίχλης
-Χούφτες με ενσωματωμένα φλας
-Αλουμινένια ποδιά κινητήρα
-Προστατευτικά κάγκελα
-Κεντρικό και πλαϊνό σταντ
-Σχάρα αλουμινίου

Στα παραπάνω υπολογίστε και τις πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Marzocchi με διαδρομές στα 200 χλστ., φρένα της Brembo, απόσταση από το έδαφος στα 210 χλστ. και ύψος σέλας στα 865 χλστ., με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να προδιαγράφουν τουλάχιστον ικανοποιητική απόδοση στο χώμα και μπόλικη φιλικότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος και τους τροχούς των 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Δείτε και τη συλλογή των φωτογραφιών που ακολουθεί.