Saracakis Portal - Silver Award στα e-volution Awards 2023

Ένα σκαλί πάνω από τα 2 Bronze βραβεία του 2022
Saracakis Portal Award
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/1/2023

Το portal.saracakis.gr του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη διακρίθηκε στα Επιχειρηματικά Βραβεία e-volution Awards 2023, αποσπώντας 1 Silver Award στην κατηγορία: 1.1 Best in Auto, Moto & Parts.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη:

"Έχοντας ήδη κερδίσει 2 βραβεία Bronze στα e-volution Awards 2022, το portal.saracakis.gr κατάφερε να διακριθεί και φέτος με Silver Award χάρη στις βελτιστοποιήσεις και τα νέα χαρακτηριστικά στις ενότητες Parts και Claims ενώ σημαντική κρίθηκε και η προσθήκη της ενότητας των Devices που αφορά τα οχήματα.

Το portal, που αποτελεί μία custom B2B πλατφόρμα, σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη η οποία υλοποίησε και το Back End, ενώ τo Front End ανέλαβε η εταιρεία HappyOnLine.

Η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη των .Net Web Services, η ανάπτυξη των απαραίτητων προγραμμάτων στο ERP, το QA (Quality Assurance) καθώς και οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σκοπός του νέου Saracakis Portal είναι να προσθέσει νέες χρήσιμες λειτουργίες ενοποιώντας διαφορετικά συστήματα και συγχωνεύοντάς τα σε ένα κεντρικό σύστημα συνδεδεμένο με το ERP Ομίλου.

Το νέο Saracakis Portal έρχεται να προσδώσει ένα σύγχρονο digital περιβάλλον το οποίο είναι φιλικό, εύχρηστο, επεκτάσιμο και γρήγορο. Είναι διασυνδεδεμένο με το ERP και επιτρέπει στους συνεργάτες να έχουν όλες τiς πληροφορίες που χρειάζονται και ταυτόχρονα να μπορούν να βάζουν τις παραγγελίες τους. Παρέχει τη δυνατότητα ενημερώσεων με email και διασυνδέεται real time με εξωτερικά συστήματα, μεγιστοποιώντας την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα βραβεία e-volution Awards, που διοργανώνονται από την BOUSSIAS, απονεμήθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 για 12η χρονιά στο Teatro και στόχο έχουν να βραβεύουν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Τις υποψηφιότητες αξιολογούν 51 καταξιωμένα στελέχη και μέλη της κριτικής επιτροπής υπό την προεδρία του Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, OΠΑ, Γεώργιου Δουκίδη.

Οι τελικοί νικητές αναδεικνύονται με βάση την καινοτομία και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, την αποτελεσματικότητα, την πληρότητα και την ποιότητα στην υλοποίηση του κάθε έργου."

Ετικέτες

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Ακολουθώντας τα χνάρια του R6, το superbike της Yamaha θα πωλείται μόνο για αγωνιστική χρήση
motomag Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ πως η Yamaha σκοπεύει να μην προχωρήσει στην εξέλιξη των YZF-R1 και YZF-R1M προκειμένου αυτά να συμμορφωθούν με τις Euro5+ προδιαγραφές, σημαίνοντας ταυτόχρονα το τέλος των πωλήσεων του μοντέλου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2025.

Μετά τον ντόρο που σήκωσε η συγκεκριμένη είδηση ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Yamaha, με την ιαπωνική εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τo superbike της θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε από το 2020 και μετά το YZF-R6. Με απλά λόγια το R1 θα συνεχίσει να πωλείται ωστόσο από το 2025 και μετά θα χρησιμοποιείται μόνο για αγωνιστική χρήση χωρίς αυτό να μπορεί να βγάλει πινακίδες για το δρόμο.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Η συγκεκριμένη απόφαση της Yamaha έγκειται αφενός στην αλλαγή των προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού καθώς βλέπουμε πως οι Adventure μοτοσυκλέτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πρώτη επιλογή των αγοραστών και αφετέρου πως η αγωνιστική εμπλοκή της Yamaha στο WSBK απαιτεί την ύπαρξη του YZF-R1 έστω και χωρίς αυτή να βγάζει πινακίδες (λόγω των κανονισμών που επιβάλουν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα να βασίζεται σε έκδοση παραγωγής).

Η φετινή χρονιά ως εκ τούτου θα είναι η τελευταία που θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα YZF-R1 και YZF-R1M με πινακίδες ωστόσο το θετικό είναι πως το κεφάλαιο του R1 θα συνεχιστεί έστω και αν αυτό σχετίζεται με την αποκλειστική χρήση του μοντέλου στις πίστες.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025