Σε εφαρμογή το πρόγραμμα “Ducati Cares” στην Ελλάδα

Οι δέκα χρυσοί κανόνες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/5/2020

Η Kosmocar Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών της Ducati στη χώρα μας, είναι ήδη έτοιμη να μας υποδεχτεί στα καταστήματά της, πάντα όμως με προτεραιότητα την ασφάλεια. Αυτός είναι ο βασικός λόγος του σχεδιασμού και της εφαρμογής του “Ducati Cares” ενός ολοκληρωμένου πρωτόκολλου επικοινωνίας και παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη, το οποίο περιλαμβάνει “δέκα χρυσούς κανόνες” . Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς, το σκεπτικό και τις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνει η σχετική ενέργεια:

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αργυρούπολη, 13Μαΐου 2020

 

 

Ducati Cares”: ας ανεβάσουμε στροφές και πάλι, με ασφάλεια!

  • Η εταιρεία από το Borgo Panigale παρουσιάζει το Ducati Cares, ένα πρόγραμμα που ενθαρρύνει τους θαυμαστές και τους πελάτες της να επιστρέψουν με ασφάλεια στο δίκτυο της Ducati
  • Οι δέκα «Χρυσοί Κανόνες» του Ducati Cares εγγυώνται την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων
  • Τρίμηνη επέκταση εγγύησης χωρίς επιβάρυνση για τους κατόχους μοτοσυκλετών Ducati, η εγγύηση των οποίων έληξε ή λήγει το τρίμηνο Μαρτίου-Μαΐου 2020
  • Το Ducati Video Chat θα συνεχίσει να προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε φίλο της Ducati, να επικοινωνήσει εύκολα, άμεσα και Live με τη μάρκα, από την άνεση του χώρου του, χωρίς την ανάγκη μετακίνησης

Η Ducati κοιτάζει μπροστά, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα Ducati Cares, το οποίο επιτρέπει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ducati να υποδεχθεί με ασφάλεια τους πελάτες και τους θαυμαστές της μάρκας στα καταστήματά του. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στην ασφάλεια πελατών και εργαζομένων, αλλά δίνει απαντήσεις και στην επιθυμία του κόσμου να επιστρέψει στην καθημερινότητα και να μπορεί να βιώσει και πάλι τα συναισθήματα και την ελευθερία που προσφέρει η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας Ducati.

Παράλληλα, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν περιορισμοί στις μετακινήσεις που δεν επέτρεψαν σε πολλούς πελάτες να επισκεφτούν το Service για τον προγραμματισμένο έλεγχο ή για οποιαδήποτε τεχνικό θέμα που αφορά στη μοτοσυκλέτα τους, η Ducati προσφέρει σε όλους τους κατόχους Ducati, που η εγγύησή τους έληξε ή λήγει το διάστημα Μαρτίου-Μαΐου 2020, τρίμηνη επέκταση εγγύησης, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα Ducati Cares έχει δημιουργηθεί για το παγκόσμιο δίκτυο της Ducati, παρέχοντας σαφείς οδηγίες που πρέπει να υιοθετηθούν, έτσι ώστε οι ανά τον κόσμο Ducatisti να αισθάνονται ασφαλείς όταν επισκέπτονται οποιοδήποτε σημείο του δικτύου. Ο πυρήνας του προγράμματος αποτελείται από δέκα «Χρυσούς Κανόνες», μια σειρά ενεργειών και προφυλάξεων προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων. Ανάμεσά τους, ενδείξεις για ασφαλείς αποστάσεις, χρήση μασκών, απολύμανση της μοτοσυκλέτας κατά την παράδοση και την παραλαβή και άλλες προφυλάξεις που ήδη εφαρμόζονται σε όλο το δίκτυο Ducati τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

«Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι ο ιός δεν θα εξαφανιστεί σύντομα από τη ζωή μας, θα πρέπει να μάθουμε να τον αντιμετωπίζουμε, θέτοντας σε εφαρμογή μία σειρά από προληπτικά μέτρα που θα επιτρέψουν στο δίκτυό μας να υποδεχτεί τους πελάτες μας με τον ασφαλέστερο τρόπο, επιτρέποντάς μας να επιστρέψουμε για να ζήσουμε ξανά τη ζωή μας και να απολαύσουμε τις Ducati μας», δήλωσε ο Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και After Sales της Ducati.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται το πρωτοποριακό Ducati Video Chat, που ναι μεν παρουσιάστηκε τον καιρό του lockdown, αλλά στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της Ducati, θα συντροφεύει κάθε φίλο της μάρκας στο μέλλον, για εύκολη και liveεπικοινωνία με τη Ducati, χωρίς την ανάγκη μετακίνησης στο πλησιέστερο σημείο του δικτύου.

 

 


 

Ιταλία: Νόμος για προδιαγραφές καμερών – 1.200 σβηστές μέχρι να ρυθμιστούν – Ας παραδειγματιστεί η ελληνική κυβέρνηση

Αντιμέτωπη με χιονοστιβάδα προσφυγών, η ιταλική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δει τις κάμερες και από άλλη σκοπιά πλην της εισπρακτικής – Το ανάποδο δηλαδή από την Ελλάδα
italia autovelox
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/7/2026

Η Ιταλία έχει εγκαταστήσει αισίως 4.060 κάμερες ελέγχου τροχονομικών παραβάσεων και η κυβέρνηση Merloni έχει επενδύσει πολύ στη σκληρή ρητορική περί οδικής ασφάλειας και νομιμότητας που αρέσει και στην Ελλάδα. Μόνο που οι Ιταλοί ανακάλυψαν γρήγορα ότι οι κάμερες που είχαν τοποθετηθεί δεν είχαν ποτέ ρυθμιστεί σωστά και άρχισε ένα κύμα προσφυγών κατά των βεβαιωμένων παραβάσεων που οδήγησε σε χιλιάδες ακυρώσεις προστίμων, αλλά και μποτιλιάρισμα στα δικαστήρια.

Η απάντηση δόθηκε πριν μερικές εβδομάδες από τον υπουργό Μεταφορών της γείτονος, Matteo Salvini, ο οποίος έσπευσε να διορθώσει τη βιαστική εξάπλωση των καμερών φέρνοντας προς ψήφιση στη Βουλή το πρέπον κανονιστικό πλαίσιο. Όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, 30 χρόνια πριν είχε νομοθετηθεί για πρώτη φορά η σχετική απαίτηση, μόλις τώρα όμως άρχισε να συμβαίνει και μόνο μετά το απέραντο μπάχαλο που προκλήθηκε από τις προσφυγές πολιτών.

Σύμφωνα με αυτό, κάθε κάμερα θα πρέπει καλιμπραριστεί και να ρυθμιστεί σωστά πριν τεθεί σε λειτουργία, ενώ αυτή η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για κάθε μία κάμερα.

Ο νέος νόμος τέθηκε σε ισχύ στην Ιταλία από την Κυριακή 12 Ιουλίου και βάσει αυτού 2.856 από τις παραπάνω κάμερες είναι ρυθμισμένες και έτοιμες να σερβίρουν τις λυπητερές τους, ωστόσο άλλες περίπου 1.200 έχουν ήδη απενεργοποιηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η τεχνική διαδικασία και γι’ αυτές.

Ας παίρνουν παράδειγμα οι δικοί μας φύλακες της νομιμότητας που από την Άνοιξη πασχίζουν να στήσουν έναν διαγωνισμό προμήθειας των καμερών με παταγώδη αποτυχία δύο φορές, την ώρα που αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι υπάρχουσες βλέπουν παραβάσεις με ποσοστά σφάλματος της τάξης του 90% – κάτι που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμμέσως παραδέχτηκε, λέγοντας πως κάθε παράβαση θα ελέγχεται από αστυνομικό πριν αποσταλούν τα πρόστιμα, καθώς “μπορεί να υπάρχουν κάποιες τεχνικές αστοχίες”

Ας τα βλέπουμε αυτά κι εμείς, οι χρήστες του δρόμου και ψηφοφόροι, κάθε φορά που ακούμε για κάμερες που καταγράφουν ανύπαρκτους συνεπιβάτες και χάνουν τις ζώνες ασφαλείας άμα ο οδηγός φορά σκούρα ρούχα, αλλά στις ειδήσεις φτάνουν μόνο οι διθύραμβοι για "χιλιάδες κλήσεις σε μια μέρα".

Ετικέτες