Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης

Από το

Μαύρο Σκύλο

21/4/2011

Η Game Face Ltd ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την απόκτηση των δικαιωμάτων διοργάνωσης του California Superbike School στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη διοργάνωση των διάσημων σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας με σκοπό οι μαθητές, όταν ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμα, να έχουν περισσότερο έλεγχο, λιγότερες αβεβαιότητες και καλύτερη κατανόηση στον τρόπο που συνεργάζεται ο αναβάτης με τη μοτοσυκλέτα του. Με συγκεκριμένες τεχνικές οδήγησης και καταρτισμένους εκπαιδευτές, μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του αναβάτη γύρω από την οδήγηση.
Μπορείτε να δείτε το καινούργιο προφίλ της εταιρείας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας ή επισκεφτείτε το νέο site www.superbikeschool.co.gr για το πρόγραμμα των σχολείων και περισσότερες πληροφορίες. Το πρώτο Σχολείο για το 2011 θα γίνει στις 4 - 5 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων.

Έρχονται tests rides για Benelli, Morbidelli και ASUS - Από τη Motoway

Στις 6-9 Μαΐου, στον Άλιμο - Δείτε τα μοντέλα που μπορείτε να οδηγήσετε
Motoway Καμπράνης test rides Άλιμος
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

27/4/2026

Η Motoway ανακοίνωσε την διεξαγωγή test rides για μοντέλα των Benelli, Morbidelli και ASUS, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της στον Άλιμο.

Τα test rides της Motoway θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 6-9 Μαΐου στο κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στην οδό Λεωφόρο Αλίμου 76 με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν κυρίως μοτοσυκλέτες της Morbidelli, ένα Benelli και δύο ASUS.

Αναλυτικά η λίστα με τα διαθέσιμα για test rider μοντέλα έχει ως εξής:

-Benelli TRK702X
-Morbidelli T502X
-Morbidelli T352X
-Morbidelli T125X
-Morbidelli N300
-Morbidelli F352
-ASUS ADV125
-ASUS CROSSX