Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης

Από το

Μαύρο Σκύλο

21/4/2011

Η Game Face Ltd ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την απόκτηση των δικαιωμάτων διοργάνωσης του California Superbike School στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη διοργάνωση των διάσημων σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας με σκοπό οι μαθητές, όταν ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμα, να έχουν περισσότερο έλεγχο, λιγότερες αβεβαιότητες και καλύτερη κατανόηση στον τρόπο που συνεργάζεται ο αναβάτης με τη μοτοσυκλέτα του. Με συγκεκριμένες τεχνικές οδήγησης και καταρτισμένους εκπαιδευτές, μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του αναβάτη γύρω από την οδήγηση.
Μπορείτε να δείτε το καινούργιο προφίλ της εταιρείας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας ή επισκεφτείτε το νέο site www.superbikeschool.co.gr για το πρόγραμμα των σχολείων και περισσότερες πληροφορίες. Το πρώτο Σχολείο για το 2011 θα γίνει στις 4 - 5 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων.

QJMOTOR SQ 350: 1η εμφάνιση στην Ελλάδα, στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026

Με πλούσιο εξοπλισμό και 16ρηδες τροχούς εμπρός-πίσω
QJMOTOR SQ 350 Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/4/2026

Λόγω προσιτής τιμής για την κατηγορία κυβισμού, αλλά και βάσει των προδιαγραφών και του πλούσιο εξοπλισμού, το QJMOTOR SQ 350 αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Το SQ 350 βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας και είναι το μοναδικό σκούτερ της QJMOTOR, το οποίο έχει επίπεδη ποδιά και τροχούς 16 ιντσών και στα δύο άκρα, ως μοντέλο που θέλει να ανταγωνιστεί το Honda SH350i.

Μεγάλο όπλο στη διεκδίκηση μερίδας των πωλήσεων στην κατηγορία για το SQ 350 είναι η τιμή του που έχει οριστεί στα 4.295 ευρώ, σε συνδυασμό βέβαια με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει. 

Το SQ 350 έχει υγρόψυκτο 4βάλβιδο κινητήρα 330 κ.εκ., οποίος αποδίδει 29 hp και 3,21 kg.m ροπής στις 7.500 και 5.250 σ.α.λ. αντίστοιχα και χρησιμοποιεί ψεκασμό της Bosch. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 10 λίτρα, ενώ το βάρος ανακοινώνεται στα 172 κιλά, πλήρες υγρών.

Το νέο σκούτερ της QJMOTOR έχει μεταξόνιο 1.495 χλστ. και ύψος σέλας στα 750 χλστ., με την πέδηση να αναλαμβάνει ένας δίσκος εμπρός διαμέτρου 265 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα και ένας δίσκος 240 χλστ. πίσω με δαγκάνα ενός εμβόλου.  

Στον στάνταρ εξοπλισμό του SQ 350 περιλαμβάνεται ABS, Traction Control, keyless σύστημα ενεργοποίησης/εκκίνησης, διπλή θύρα φόρτισης, TFT οθόνη αφής με διαγώνιο στις πέντε ίντσες, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, διάφανες χούφτες, ψηλή ζελατίνα, όπως και top box με χωρητικότητα 33 λίτρων.

Το σκούτερ της QJMOTOR δείχνει προσεγμένο και από κοντά αν και ο μόνος τρόπος φυσικά για να μάθουμε αν αξίζει πραγματικά τα χρήματα που καλείται να δώσει κανείς για να το κάνει δικό του είναι όταν θα έρθει η ώρα της αναλυτικής του δοκιμής.

 

Ετικέτες