Serres Rally 2017

Οι Σέρρες φιλοξενούν άλλο ένα μεγάλο Rally
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/8/2017

Οι Σέρρες ζουν αυτές τις μέρες την έξαψη του ετήσιου Serres Rally, που αποτελεί πλέον ένα θεσμό όχι μόνο για την όμορφη πόλη με το μεγάλο αγωνιστικό υπόβαθρο, αλλά και για ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη! Το Rally των Σερρών διεξάγεται με τις προδιαγραφές της FIM και είναι ένα από τα πιο οργανωμένα Rally της Ευρώπης.

Μέσα σε 6+1 μέρες, οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες θα διανύσουν 1.400 χιλιόμετρα καλύπτοντας μία τεράστια περιοχή των Σερρών και της Δράμας, φτάνοντας στην Χαλκιδική αλλά και μέσα στην Βουλγαρία σε διαδρομές που διαπερνούν συνεχώς τα σύνορα. Η Κυριακή και η Δευτέρα ήταν οι πρώτες μέρες του Rally, με την εκκίνηση να δίνεται από το κέντρο των Σερρών. Την Τρίτη οι συμμετέχοντες είχαν την πρώτη δυνατή ημέρα οδήγησης φτάνοντας μέχρι τα όρια της λίμνης Κορώνειας και την λίμνης Βόλβης, συνεχίζοντας πάνω από την Ασπροβάλτα, πριν επιστρέψουν στις Σέρρες μετά από 320 χιλιόμετρα. Το Serres Rally πραγματοποιεί καθημερινά μεγάλες κυκλικές διαδρομές επιστρέφοντας στην βάση του και εχθές ήταν ο πρώτος από αυτούς τους μεγάλους κύκλους. Οι συμμετέχοντες πέρασαν χθες την πεδιάδα των Σερρών που διακόπτεται από την τεχνητή κοίτη του Στρυμόνα και ανέβηκαν στο κατάφυτο όρος Βερτίσκο πριν αρχίσουν να κατηφορίζουν ξανά από την πλευρά των λιμνών, όπου είχαν πανοραμική θέα!

Σήμερα ξεκίνησαν με διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση, ανεβαίνοντας προς Λαϊλιά και Άγκιστρο σε μία διαδρομή περίπου τριακοσιών χιλιομέτρων, μέσα στην πανέμορφη φύση. Μέχρι στιγμής το Serres Rally διεξάγεται ομαλά χωρίς προβλήματα

 

 

Yamaha XMAX 300: Δώρο αξεσουάρ αξίας 500 ευρώ με κάθε αγορά

Ισχύει για όλη τη σειρά των XMAX 300
XMAX
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/6/2026

Η Yamaha ανακοινώνει μία νέα προσφορά για τα μοντέλα της οικογένειας XMAX 300, προσφέροντας δώρο γνήσια αξεσουάρ Yamaha αξίας 500 ευρώ με κάθε αγορά έως και 31 Αυγούστου 2026.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά XMAX 300, XMAX 300 Tech MAX, XMAX 300 Tech MAX+, προσφέρονται δώρο γνήσια αξεσουάρ Yamaha αξίας 500 ευρώ.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως το σκούτερ της Yamaha κουβαλά 20 χρόνια κληρονομιάς, με αξιοπιστία που υπογραμμίζεται από το γεγονός πως όλη η οικογένεια XMAX 300 συνοδεύεται από 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Η προσφορά ισχύει έως και 31/08/2026 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών Yamaha.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και όλα τα γνήσια αξεσουάρ που μπορείτε να αποκτήσετε: