Sherco Hellas: 250 αναβάτες σε ένα εορταστικό διήμερο event

Πάρτι και η εντουροβόλτα στον Ταΰγετο
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

19/5/2023

Οι φίλοι της Off-Road οδήγησης στις 29 - 30 Απριλίου γιόρτασαν τα 5 χρόνια παρουσίας της Sherco Hellas στην ελληνική αγορά στο χωριό Πελεκητό Μεσσηνίας, με πάρτι, μουσική και οδήγηση εκτός δρόμου.

2

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της Sherco Hellas:

Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας, αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με τον μόνο τρόπο που εμείς ξέρουμε, με ένα εντουράδικο πάρτυ και μια δυνατή enduro-βόλτα, σε ένα από τα μαγευτικότερα βουνά της Ελλάδος τον Ταΰγετο.

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς, πήγαμε τους ετήσιους εορτασμούς ενός ακόμα έτους στην ελληνική αγορά λίγο παραπέρα, σε στόχους, σε απόσταση αλλά και ως εκδήλωση προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο στο Πελεκητό Μεσσηνίας που φιλοξένησε το μεγάλο για εμάς γεγονός. Μετά το πάρτι του Σαββάτου με δυνατή μουσική ακολούθησε την Κυριακή μια εντουράδα εκατό χιλιομέτρων σε δύσκολα αλλά και μαγευτικά μονοπάτια του Ταϋγέτου που ελπίζουμε ότι ευχαρίστησαν τους πάνω από 250 αναβάτες που έκαναν την βόλτα κατά την διάρκεια του διημέρου.

3

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με ζωντανή ελληνική μουσική το βράδυ της Κυριακής, με αρκετούς φίλους του enduro, και φυσικά της Sherco Hellas, να μοιράζονται την χαρά και την ικανοποίηση μας, για αυτό το εκπληκτικό ταξίδι των πέντε χρόνων. Πλέον είμαστε μεγαλύτεροι, σοφότεροι και με περισσότερη όρεξη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγοραστικού μας κοινού, αλλά και στην αγάπη του κόσμου του enduro.

4

Για την διοργάνωση των 5 χρόνων Sherco Hellas συνέβαλλαν αρκετοί άνθρωποι και εταιρείες για την επιτυχία της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχάς, την Targetos Enduro Rides για την επιμέλεια της διαδρομής και όχι μόνο, την Redbull Hellas, το Super Market Κρητικός , τον Σύλλογο Σταματινoύ Μεσσηνίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σωτήρη Μπούρα, το ΕΚΑΒ Καλαμάτας, τους χορηγούς επικοινωνίας mxin.gr-enduronews, Bikeit, 2wo.gr, motomag, bikerspirit.net, τους φίλους της εταιρείας και φυσικά το προσωπικό για τον ζήλο και την υπομονή τους.

6

Σας ευχαριστούμε όλους... το ταξίδι συνεχίζεται...

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.