Sherco Hellas: 250 αναβάτες σε ένα εορταστικό διήμερο event

Πάρτι και η εντουροβόλτα στον Ταΰγετο
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

19/5/2023

Οι φίλοι της Off-Road οδήγησης στις 29 - 30 Απριλίου γιόρτασαν τα 5 χρόνια παρουσίας της Sherco Hellas στην ελληνική αγορά στο χωριό Πελεκητό Μεσσηνίας, με πάρτι, μουσική και οδήγηση εκτός δρόμου.

2

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της Sherco Hellas:

Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας, αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με τον μόνο τρόπο που εμείς ξέρουμε, με ένα εντουράδικο πάρτυ και μια δυνατή enduro-βόλτα, σε ένα από τα μαγευτικότερα βουνά της Ελλάδος τον Ταΰγετο.

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς, πήγαμε τους ετήσιους εορτασμούς ενός ακόμα έτους στην ελληνική αγορά λίγο παραπέρα, σε στόχους, σε απόσταση αλλά και ως εκδήλωση προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο στο Πελεκητό Μεσσηνίας που φιλοξένησε το μεγάλο για εμάς γεγονός. Μετά το πάρτι του Σαββάτου με δυνατή μουσική ακολούθησε την Κυριακή μια εντουράδα εκατό χιλιομέτρων σε δύσκολα αλλά και μαγευτικά μονοπάτια του Ταϋγέτου που ελπίζουμε ότι ευχαρίστησαν τους πάνω από 250 αναβάτες που έκαναν την βόλτα κατά την διάρκεια του διημέρου.

3

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με ζωντανή ελληνική μουσική το βράδυ της Κυριακής, με αρκετούς φίλους του enduro, και φυσικά της Sherco Hellas, να μοιράζονται την χαρά και την ικανοποίηση μας, για αυτό το εκπληκτικό ταξίδι των πέντε χρόνων. Πλέον είμαστε μεγαλύτεροι, σοφότεροι και με περισσότερη όρεξη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγοραστικού μας κοινού, αλλά και στην αγάπη του κόσμου του enduro.

4

Για την διοργάνωση των 5 χρόνων Sherco Hellas συνέβαλλαν αρκετοί άνθρωποι και εταιρείες για την επιτυχία της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχάς, την Targetos Enduro Rides για την επιμέλεια της διαδρομής και όχι μόνο, την Redbull Hellas, το Super Market Κρητικός , τον Σύλλογο Σταματινoύ Μεσσηνίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σωτήρη Μπούρα, το ΕΚΑΒ Καλαμάτας, τους χορηγούς επικοινωνίας mxin.gr-enduronews, Bikeit, 2wo.gr, motomag, bikerspirit.net, τους φίλους της εταιρείας και φυσικά το προσωπικό για τον ζήλο και την υπομονή τους.

6

Σας ευχαριστούμε όλους... το ταξίδι συνεχίζεται...

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.