Σημαντικές μειώσεις τιμών των Suzuki

Από το

Μαύρο Σκύλο

7/7/2011

Η αντιπροσωπεία της Suzuki προχώρησε σε δραστική μείωση των τιμών στις περισσότερες μοτοσυκλέτες της, από τα μέσα Ιουνίου. Οι μειώσεις αφορούν σε καινούριες μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 2008 έως και το 2011. Ενδεικτικά η νέα τιμή του V-Strom 650 είναι 6.995 ευρώ και οι τιμές των GSF Bandit 650 ξεκινούν από τα 5.595 ευρώ. Οι νέες τιμές είναι δημοσιευμένες στις σελίδες με τις τιμές των καινούριων αυτού του τεύχους. Για περισσότερες πληροφορίες, test drive και κρατήσεις των διαθέσιμων μοτοσυκλετών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων μοτοσυκλετών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, που θα βρουν στη διεύθυνση http://www.suzuki.gr/motos/sales.php και στο τηλέφωνο 24ωρης εξυπηρέτησης 210 99 88 168.

Ανάκληση Triumph Bonneville T100, T120, Street Scrambler, Street Twin – Πιθανό βραχυκύκλωμα και κίνδυνος φωτιάς

Ανακοινώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος ανακλήσεων RAPEX - Σε αναμονή για το αν θα ισχύσει και στην Ελλάδα
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/4/2026

Μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος RAPEX, ανακοινώθηκε η ανάκληση των μοτοσυκλετών Triumph Bonneville T100, T120, Street Scrambler και Street Twin, για πιθανό βραχυκύκλωμα και κίνδυνο φωτιάς.

Όπως αναφέρεται στην ανάκληση με αριθμό SR/01128/26 του RAPEX, "Ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος, υψηλού φορτίου ρεύματος και υπερβολικής πλευρικής τάσης μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία γέφυρας στην καλωδίωση μεταξύ του εναλλάκτη και του συνδετήρα της καλωδίωσης. Εάν οι ακίδες του συνδετήρα σχηματίσουν γέφυρα, μπορεί να επιτευχθεί ένα θερμικό όριο που υπερβαίνει την αντοχή του συνδετήρα και να προκαλέσει την παραμόρφωσή του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς."

Η ανάκληση αφορά τις μοτοσυκλέτες παραγωγής 1/4/2020 – 1/11/2020, έχει ξεκινήσει από τη Γερμανία και τις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε σε ποιες ακόμη χώρες ενδέχεται να επεκταθεί.