Σημαντικές μειώσεις τιμών των Suzuki

Από το

Μαύρο Σκύλο

7/7/2011

Η αντιπροσωπεία της Suzuki προχώρησε σε δραστική μείωση των τιμών στις περισσότερες μοτοσυκλέτες της, από τα μέσα Ιουνίου. Οι μειώσεις αφορούν σε καινούριες μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 2008 έως και το 2011. Ενδεικτικά η νέα τιμή του V-Strom 650 είναι 6.995 ευρώ και οι τιμές των GSF Bandit 650 ξεκινούν από τα 5.595 ευρώ. Οι νέες τιμές είναι δημοσιευμένες στις σελίδες με τις τιμές των καινούριων αυτού του τεύχους. Για περισσότερες πληροφορίες, test drive και κρατήσεις των διαθέσιμων μοτοσυκλετών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων μοτοσυκλετών Suzuki σε όλη την Ελλάδα, που θα βρουν στη διεύθυνση http://www.suzuki.gr/motos/sales.php και στο τηλέφωνο 24ωρης εξυπηρέτησης 210 99 88 168.

Ανάκληση BMW S 1000 RR στις Η.Π.Α. – Πρόβλημα με τον διακόπτη της μίζας

Αφορά μόλις 16.736 μοτοσυκλέτες!
bmw
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/7/2026

Ο National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) στις Η.Π.Α. ανακοίνωσε ανάκληση της BMW S 1000 RR.

Η σχετική ανακοίνωση του αμερικάνικου οργανισμού αναφέρει συγκεκριμένα: “Η BMW of North America, LLC (BMW) προβαίνει σε ανάκληση ορισμένων μοτοσυκλετών S 1000 RR του 2024 (αμερικανικής έκδοσης) και S 1000 RR των ετών 2020-2026. Οι κραδασμοί της μοτοσυκλέτας ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη σε ένα εσωτερικό εξάρτημα του διακόπτη της μίζας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της οθόνης του πίνακα οργάνων, του πίσω φωτισμού και άλλων συστημάτων, όπως το ABS, ή να προκαλέσει σβήσιμο του κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η λύση βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση ανάπτυξης.

Ο αριθμός ανάκλησης του NHTSA είναι ο 26V478000 και αναμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση θα επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Ετικέτες