Suzuki V-Strom 800DE – Ανάκληση ελέω αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού

Μέχρι στιγμής αφορά 304 μοτοσυκλέτες του Ηνωμένου Βασιλείου
motomag Suzuki V-Strom 800DE – Ανάκληση ελέω αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/7/2024

Μέσω ανακοίνωσης η Suzuki Μεγάλης Βρετανίας έκανε γνωστό πως υπάρχει θέμα αποκόλλησης της γόμας του πίσω ελαστικού της πρώτης τοποθέτησης του V-Strom 800DE, με την εταιρεία να προχωρά σε ανάκληση.

Σύμφωνα με την Suzuki Μεγάλης Βρετανίας το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει επηρεάσει 304 μοτοσυκλέτες με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνονται από την εταιρεία ώστε να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των ελαστικών. Μάλιστα οι αναβάτες δεν θα χρειαστεί να οδηγήσουν μέχρι τον επίσημο αντιπρόσωπο των Ιαπώνων της περιοχής τους, ο οποίος θα αναλάβει την μεταφορά της μοτοσυκλέτας στο συνεργείο και την αντικατάσταση των ελαστικών της.

Λόγω του ελαττωματικού πίσω ελαστικού, οι ταξινομήσεις του V-Strom 800DE έχουν σταματήσει στη Μ. Βρετανία, ενώ όσοι έχουν παραγγείλει την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα λάβουν μία μοτοσυκλέτα αντικατάστασης μέχρις ότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των ανακλήσεων.

Η Suzuki Μεγάλης Βρετανίας έκανε γνωστό επίσης πως τα έξοδα αντικατάστασης των ελαστικών βαραίνουν αποκλειστικά την ίδια την εταιρεία ενώ όσοι ήδη έχουν αντικαταστήσει τα ελαστικά τους θα αποζημιωθούν από κάποιο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Suzuki της περιοχής τους.

Ετικέτες

Απόλλων ΑΕ και DIN Agents: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά

Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, και η εταιρεία διαμεσολάβησης DIN Agents ανακοινώνουν τη συνεργασία τους
Sarakakis
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/2/2026
Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μια εταιρεία αναγνωρισμένη για τη θεσμική της αξιοπιστία και τη μακρόχρονη εμπειρία και η DIN Agents, η εταιρεία διαμεσολάβησης που αριθμεί περισσότερους από 500 δυναμικούς συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα με χαρτοφυλάκιο άνω των €50 εκατ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στόχο έχει τη δημιουργία ενός σύγχρονου Hub Ασφαλιστικών Υπηρεσιών. Η σταθερή ανάπτυξη και η ευελιξία της DIN Agents συναντούν την τεχνογνωσία και τις στιβαρές υποδομές της Απόλλων ΑΕ, με την εγγύηση και την αξιοπιστία του ιστορικού Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Το κοινό όραμα βρίσκεται στη δημιουργία ενός οργανισμού που ηγείται των εξελίξεων προσφέροντας στους συνεργάτες πρόσβαση σε αγορές με προοπτική και σε εργαλεία επόμενης γενιάς. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου-πρότυπου, με νέα σημεία παρουσίας σε κομβικές πόλεις της περιφέρειας και περαιτέρω ενίσχυση του αποτυπώματος στην Αττική.

Με αθροιστική παραγωγή που ξεπερνά τα €50 εκατ., η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η DIN Agents κάνουν ένα κοινό βήμα επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη διαμεσολάβηση.

Κοινή δήλωση Διοίκησης: «Η συμπόρευση της Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της DIN Agents δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική κίνηση, είναι μια δήλωση εξωστρέφειας. Με κοινές αξίες χτίζουμε έναν οργανισμό που τον χαρακτηρίζουν η οικονομική ευρωστία, η προηγμένη τεχνολογικά λειτουργία και το ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη μέρα.

Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον σύγχρονο επαγγελματία, μεγιστοποιώντας την αξία του δικτύου μας. Με οδηγό τις αρχές του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανεβάζουμε ταχύτητα και θέτουμε νέα πρότυπα αξιοπιστίας και καινοτομίας. Αυτή η συμμαχία είναι η δική μας δέσμευση στο μέλλον: Επενδύουμε, Εξελισσόμαστε και Πρωταγωνιστούμε.»