SYM SIBERIA - Ταξιδιωτικό του Κωνσταντίνου Μητσάκη στη Σιβηρία με SYM NH-T 300

Έτοιμος να διανύσει 18.000 χιλιόμετρα μέχρι το Magadan και πίσω
Κωνσταντίνος Μητσάκης SYM Siberia
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/6/2023

Με μια μοτοσυκλέτα SYM ΝΗ-Τ 300 (ευγενική χορηγία της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.), ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκινά το διηπειρωτικό ταξίδι "SYM SIBERIA". Ακολουθώντας την τροχιά του Υπερσιβηρικού δρόμου και με τελικό προορισμό την πόλη–λιμάνι Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας, ο Έλληνας αναβάτης θα επιδιώξει να φτάσει κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του κόσμου.

Τουρκία, Γεωργία και Ρωσία/Σιβηρία είναι οι χώρες που θα φιλοξενήσουν την διαδρομή των 14.500 χλμ. ως την παραθαλάσσια Magadan. Αντιπαλεύοντας τις γεωμορφολογικές ιδιαιτερότητες της αραιοκατοικημένης Σιβηρίας, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις του "SYM SIBERIA" και να οδηγήσει την SYM ΝΗ-Τ 300 στις ακτές του Ειρηνικού μετά από 35 ημέρες ταξιδιού.

Κωνσταντίνος Μητσάκης SYM Siberia

Από εκεί, και αφού αναπληρώσει τις δυνάμεις του ο αναβάτης για λίγο στο τρένο μέχρι πίσω στη Μόσχα με τη μοτοσυκλέτα φορτωμένη, θα συνεχίσει να προσθέτει χιλιόμετρα στο κοντέρ της ταξιδεύοντας από τη ρωσική πρωτεύουσα μέχρι την Αθήνα για την επιστροφή της, γράφοντας συνολικά σχεδόν 18.000 χιλιόμετρα!

Το "SYM SIBERIA" είναι άλλο ένα "μοναχικό" ταξίδι του Μητσάκη, το οποίο έρχεται να προστεθεί κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα ταξίδια του με μοντέλα της SYM στα διαχρονικά και άκρως επιτυχημένα SYM ROADTRIPS, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Μπορείτε επίσης να "ταξιδέψτε" μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη σε κάθε ξεχωριστό προορισμό και πάνω σε διαφορετικά μοντέλα της SYM, στους παρακάτω συνδέσμους:

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.