Συνεχίζονται τα test rides από την Harley Davidson

Το φορτηγό έφυγε αλλά οι μοτοσυκλέτες σε περιμένουν
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/7/2020

Μετά από το πολυήμερο Harley On Tour του 2020, η αμερικάνικη εταιρεία σας προσκαλεί στους τοπικούς αντιπρόσωπους για να κάνετε μια δοκιμή το μοντέλο που σας αρέσει. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί θα βρει όλες τις λεπτομέρειες και τον τρόπο για να καβαλήσετε την Harley Των ονείρων σας:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Harley® On Tour 2020

To φορτηγό της Harley-Davidson έκανε στάση και φέτος στην Ελλάδα

 

H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας του 2020. Περισσότεροι από 300 οδηγοί πραγματοποίησαν τεστ οδήγησης με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα Harley-Davidson. Το φορτηγό τώρα οδεύει προς τη Ρωσία, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν τεστ οδήγησης στις επίσημες αντιπροσωπείες Haley-Davidson.

 

Αθήνα, 09 Ιουλίου 2020 - Η Harley-Davidson, κάθε χρόνο, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley® On Tour, της μεγάλης γιορτής των test rides. Έτσι και φέτος - με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας - κατέφθασε στην χώρα μας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Πιο συγκεκριμένα το Harley® On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

 

Μην ονειρεύεστε άλλο, προγραμματίστε σήμερα το δικό σας δωρεάν τεστ οδήγησης στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία Harley-Davidson, ενημερωθείτε για τις τιμές και τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα και ξεκινήστε τη δικά σας περιπέτεια.

 

Πατήστε ΕΔΩ και κλείστε δωρεάν το test ride σας τώρα με τρεις απλές κινήσεις!


 

Ινδία - Παράλληλα θα πωλούνται ΚΤΜ 350 και 390, τι θα γίνει με Bajaj και Triumph 400

Η φρορολογική αναμόρφωση στην Ινδία φέρνει τα πάνω-κάτω στην ινδική παραγωγή
ktm 390 adventure
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

10/3/2026

Η Ινδία προέβη σε μια ευρεία αναδιαμόρφωση των φορολογικών συντελεστών της και, όσον αφορά στα δίκυκλα, η αλλαγή που κάνει τη διαφορά είναι ο ορισμός των 350 κυβικών εκατοστών ως σημείο καμπής. Τα δίκυκλα με κινητήρες έως 350 cc έχουν φορολογικό συντελεστή 18%, ενώ ξεπερνώντας αυτό το όριο μπαίνουν σε μια κλίμακα πολυτελείας με φόρο 40%.

Αυτό σημαίνει πως οι Ινδοί κατασκευαστές βλέπουν τον κίνδυνο αρκετές μοτοσυκλέτες τους να βρεθούν με υπολογίσιμο "καπέλο" στην εγχώρια αγορά τους – η οποία, με περισσότερες από 20 εκατομμύρια ταξινομήσεις τον χρόνο, δεν είναι ακριβώς αμελητέα, όταν η Ευρώπη παίζει αθροιστικά γύρω στο ένα εκατομμύριο ετησίως.

triumph

Πρόσφατα ο ηγέτης της Bajaj, Rajiv Bajaj, εξήγησε πώς η εταιρεία του θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Και ο λόγος του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα μέρη μας, καθώς η Bajaj δεν έχει μόνο τη δική της παραγωγή, αλλά πλέον και την ΚΤΜ, ενώ κατασκευάζει και για λογαριασμό της Triumph τα μονοκύλινδρα 400άρια της.

Πρόσφατα λοιπόν, ο κύριος Bajaj είχε αποκαλύψει πως τα μικρά μονοκύλινδρα Triumph θα μικρύνουν ελαφρώς σε κυβισμό ώστε να ενταχθούν στη χαμηλότερη φορολογική βαθμίδα – ζήτημα επιβίωσης στη μάχη της ινδικής αγοράς. Αυτό που δεν μας είχε εξηγήσει είναι τι θα γίνει με τις άλλες δύο εταιρείες που σχετίζονται με το όνομά του, Bajaj και KTM.

bajaj dominar 400

Το πλάνο της Bajaj είναι να προσαρμόσει όλα τα μοντέλα 400 κυβικών των Bajaj, Triumph και ΚΤΜ στα νέα δεδομένα, δηλαδή να μικρύνουν ελαφρώς οι χωρητικότητες των κινητήρων τους ώστε να εμπίπτουν στον χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή των 350 cc.

Στις περιπτώσεις των Bajaj και Triumph, αυτός θα είναι ο μόνος διαθέσιμος κυβισμός, ωστόσο στην ΚΤΜ φαίνεται πως θα κινηθεί διαφορετικά. Έτσι σε πρώτη φάση τα μοντέλα της οικογένειας 390 θα συνεχίσουν να διατίθενται με τον κινητήρα των 399 cc που έχουν σήμερα και θα πωλούνται παράλληλα με τα νέα υποκυβισμένα μοντέλα των 350 cc.

Αυτό βέβαια αφορά στην ινδική αγορά – και ίσως κάποιες άλλες ασιατικές – καθώς στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανό να μην αντιληφθούμε τίποτε αφού λογικά τα 390 θα συνεχίσουν να πωλούνται ως τα γνωρίζουμε.

 

Ετικέτες