Συνεργασία Honda και efood

Ένωση δυνάμεων για ταχύτητα και αξιοπιστία
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

14/5/2020

Οι υπηρεσίες delivery απαιτούν ταχύτητα και αξιοπιστία. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η Honda του Ομίλου Σαρακάκη ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία efood, που και οι δύο τους αποτελούν πολύ γνωστά ονόματα, τα οποία υπόσχονται ακόμα πιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Το efood κινείται με HONDA Moto

Δύο κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο τους, η Honda Moto και το efood, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto προχώρησαν σε συνεργασία με το efood, την πρωτοποριακή και γνωστή σε όλους υπηρεσία delivery φαγητού μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.500 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, πλέον αρκετοί από τους διανομείς του efood κινούνται με το κορυφαίο παπί της Honda, το Supra X 125 Helm In.

H Honda, ένα brand name καλά εδραιωμένο στο χρόνο, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της τεχνολογικής υπεροχής, έχει εξελίξει και εφαρμόσει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών στις μοτοσυκλέτες της. Το Honda Supra X 125 Helm In είναι ένα δίκυκλο που διαθέτει όλα όσα συμπεριλαμβάνονται σε ένα παπί Honda. Με μοντέρνα εμφάνιση, αιχμηρές γωνίες, καμπύλες και εντυπωσιακά γραφικά, εξαιρετικό κράτημα σε κάθε ποιότητας άσφαλτο, επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στον αναβάτη για εύκολους ελιγμούς σε περιβάλλον κίνησης μέσα στην πόλη.

Honda.gr

Honda-motorcycles.gr


 

Honda: Προσθέτει κι άλλη γραμμή παραγωγής δικύκλων στην Ινδία – Δυνατότητα επιπλέον 670.000 μονάδων ετησίως

Στοχεύουν στην παραγωγή 8 εκατομμύριων μονάδων ετησίως το 2028
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

20/3/2026

Η Honda Motorcycle and Scooter India Private Limited (HMSI) ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο εργοστάσιο της στην Ινδία, που θα παράγει 670.000 δίκυκλα ετησίως.

Σας είχαμε ενημερώσει πέρυσι, πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμαζόταν για την προσθήκη τέταρτης γραμμής παραγωγής στο πρώτο εργοστάσιο της στο Vithalapur και σήμερα η θυγατρική εταιρεία της Honda στην Ινδία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο της εργοστάσιο στην Tapukara.

Η νέα γραμμή παραγωγής υπολογίζεται πως θα αρχίσει να λειτουργεί το 2028, με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 670,000 μονάδων, κάτι που θα αυξήσει την συνολική ετήσια παραγωγή του εργοστασίου στα 2,01 εκατομμύρια μονάδες. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2011 με ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων, η οποία αυξήθηκε σε 1,2 εκατομμύρια μονάδες τον Μάρτιο του 2012.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για δίκυκλα στην Ινδία, η οποία αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, η HMSI θα επενδύσει 140 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ένα οικόπεδο έκτασης 74.000 στρεμμάτων δίπλα στο εργοστάσιο, ώστε να μπορέσει να επεκταθεί. Η νέα γραμμή παραγωγής θα είναι ικανή να παράξει 670.000 σκούτερ και μοτοσυκλέτες 125-160 κυβικών ετησίως, κάτι που θα δημιουργήσει παράλληλα 2.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η HMSI σχεδιάζει την γενικότερη ανάπτυξή της παραγωγικής της ικανότητας και σκοπεύει να την αυξήσει από τα 6,25 εκατομμύρια μονάδες που είναι σήμερα σε περίπου 8 εκατομμύρια μονάδες ετησίως έως το 2028.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Tsutsumu Otani, δήλωσε: “Η αγορά δικύκλων στην Ινδία συνεχίζει να επεκτείνεται σταθερά παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη. Η Honda θα συνεχίσει να ενισχύει συνεχώς το σύστημα εφοδιασμού της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο στην Ινδία όσο και σε όλο τον κόσμο. Μέσω της πρόσθετης επένδυσης στο δεύτερο εργοστάσιο, θα προσφέρουμε ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την περαιτέρω αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας.”