Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Συνεργασία Honda και efood

Ένωση δυνάμεων για ταχύτητα και αξιοπιστία

Οι υπηρεσίες delivery απαιτούν ταχύτητα και αξιοπιστία. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η Honda του Ομίλου Σαρακάκη ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία efood, που και οι δύο τους αποτελούν πολύ γνωστά ονόματα, τα οποία υπόσχονται ακόμα πιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Το efood κινείται με HONDA Moto

Δύο κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο τους, η Honda Moto και το efood, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto προχώρησαν σε συνεργασία με το efood, την πρωτοποριακή και γνωστή σε όλους υπηρεσία delivery φαγητού μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.500 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, πλέον αρκετοί από τους διανομείς του efood κινούνται με το κορυφαίο παπί της Honda, το Supra X 125 Helm In.

H Honda, ένα brand name καλά εδραιωμένο στο χρόνο, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της τεχνολογικής υπεροχής, έχει εξελίξει και εφαρμόσει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών στις μοτοσυκλέτες της. Το Honda Supra X 125 Helm In είναι ένα δίκυκλο που διαθέτει όλα όσα συμπεριλαμβάνονται σε ένα παπί Honda. Με μοντέρνα εμφάνιση, αιχμηρές γωνίες, καμπύλες και εντυπωσιακά γραφικά, εξαιρετικό κράτημα σε κάθε ποιότητας άσφαλτο, επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στον αναβάτη για εύκολους ελιγμούς σε περιβάλλον κίνησης μέσα στην πόλη.

Honda.gr

Honda-motorcycles.gr