Τα Test Rides Kymco και Voge συνεχίζονται μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Έξι μοντέλα της Kymco και οκτώ της Voge περιμένουν τους ενδιαφερόμενους
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

25/5/2023

Η Moto Trend επίσημος αντιπρόσωπων των Kymco και Voge στην Ελλάδα, συνεχίζει για τελευταίο μήνα την προωθητική της ενέργεια με τα ανά την Ελλάδα Test Rides, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο αγοραστή να οδηγήσει μια σειρά από σημαντικά μοντέλα των εταιρειών Kymco και Voge!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Moto Trend:

Πανελλήνια Test Rides Kymco και Voge

Οδήγησε πριν αποφασίσεις

Τα Test Rides ξεκίνησαν στις 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο, περνώντας συνολικά από 15 πόλεις της ηπειρωτικής χώρας και 6 της νησιωτικής! Από τα Χανιά και την Πάτρα μέχρι την Καβάλα και την Ξάνθη, από την Ελευσίνα και τη Λαμία μέχρι την Κόρινθο, την Καρδίτσα και το Βόλο, σε μια μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα δραστηριότητα διάρκειας 3,5 μηνών, που έδωσε -και εξακολουθεί να δίνει- τη δυνατότητα να οδηγήσουν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι οκτώ μοντέλα της Voge και έξι της Kymco! 

2

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, μία επίσκεψη στις ιστοσελίδες των Kymco https://kymco.gr/kymco-test-ride/ και Voge https://voge.gr/the-voge-ride/ ή ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας! Απαραίτητα για τα test rides είναι το δίπλωμα μοτοσυκλέτας τουλάχιστον Α2 κατηγορίας, το σωστό ντύσιμο, το καλό κράνος και το πολύ κέφι.

Mοντέλα διαθέσιμα ανά εταιρεία

ΚΥΜCO: AK 550 Premium, CV3 Noodoe, DT X360, Χ-Τown 300, People S 125, Agility S 125

VOGE: 300DS, 300 Rally, 300AC, 300ACX, 500DS, 500DSX, 500AC, SR4 Max

Πρόγραμμα και τοποθεσίες για τον Ιούνιο

30/5 –3 Ιουνίου

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μαριόλος Κων/νος, Εμ. Παχλά 88, τηλ 28310 26140

6–10 Ιουνίου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δημητρακόπουλος Σταύρος, Κλαδά 13, τηλ 27210-20000

HΡΑΚΛΕΙΟ: Η-Κ ΑΕΒΕ, Λεωφ. Ικάρου 11, τηλ 2810-330880

14–17 Ιουνίου

ΣΥΡΟΣ: Ρούσσος Γ., Κάτω Μάννα (Άνω Σύρος), τηλ 22810 87125

20-24 Ιουνίου

ΡΟΔΟΣ: Κουρδουνάκη & Υιός ΟΕ,  Π.Π. Γερμανού 28, τηλ 22410-37264

ΧΙΟΣ: Πολίτης Κων. Φίλιππος, Βερίτη 24, τηλ 22710-29224

34

 

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η ΕΚΟ, μέλος της HELLENiQ ENERGY, ήταν και φέτος στο πλευρό του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις», στηρίζοντας έμπρακτα για 6η συνεχή χρονιά τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση, ως Μεγάλος Χορηγός και Χορηγός Ονόματος.
rally acropolis
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

30/6/2026
  • Διεθνής προβολή της Ελλάδας μέσα από ένα αγωνιστικό θέαμα υψηλού επιπέδου
  • Χιλιάδες κόσμου στην Υπερειδική Διαδρομή «ΕΚΟ Super Special Stage», στο The Ellinikon Sports Park
  • Σειρά δράσεων από την ΕΚΟ, για την ασφάλεια και την υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά
rally acropolis

Το «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026», που αποτελεί και πάλι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, φέρνοντας για ακόμα μια χρονιά την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και αναδεικνύοντας το πανέμορφο ελληνικό τοπίο σε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Ξεχωριστό  γεγονός αποτέλεσε η Υπερειδική Διαδρομή «ΕΚΟ Super Special Stage», μήκους 1,86 χλμ., την Πέμπτη 25 Ιουνίου στο The Ellinikon Sports Park, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του προκειμένου να φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες και παιδιά, παρακολούθησαν κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα σε παράλληλη διάταξη head-to-head, σε μια εικόνα που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο — συνδέοντας την ιστορία του "Ράλλυ των Θεών" με το σύγχρονο πρόσωπο της Αθήνας.

rally acropolis

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα Experience booths της ΕΚΟ, τόσο στην ΕΚΟ Super Special Stage όσο και στο EKO Service Park στο Λουτράκι, βιώνοντας την μοναδική εμπειρία ρεαλιστικής προσομοίωσης οδήγησης  αγωνιστικών αυτοκινήτων Ράλλυ. Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και να γνωρίσουν τις νέες υπηρεσίες της ΕΚΟ.

Το φετινό «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις», με έδρα το Λουτράκι, απλώθηκε σε τρεις Περιφέρειες, Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, με 17 απαιτητικές ειδικές διαδρομές. Ο ανεφοδιασμός των αγωνιστικών αυτοκινήτων με καύσιμα EKO Racing 100, έγινε σε πρατήρια της ΕΚΟ στη Βυτίνα και το Αρτεμίσιο, το Σάββατο 27 Ιουνίου, λίγο πριν αναχωρήσουν για Ειδικές Διαδρομές στην Πελοπόννησο.

rally acropolis

Παράλληλα με την αγωνιστική διάσταση, η ΕΚΟ, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητάς της, ανέδειξε για μία ακόμη χρονιά το ζήτημα της οδικής ασφάλειας, που αποτελεί για την Εταιρία στρατηγική προτεραιότητα. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων δράσεων και συνεργασιών, προέτρεψε το κοινό να οδηγεί με προσοχή και υπευθυνότητα — γιατί η ταχύτητα ανήκει αποκλειστικά στις πίστες.

Με δεδομένο ότι η χαρά του αθλητισμού πρέπει να ενισχύει την υπευθυνότητα αλλά και τη χαρά της ίδιας της ζωής, στόχος της ΕΚΟ είναι να διαμορφωθεί σταδιακά μια νέα, ουσιαστική κουλτούρα οδικής ασφάλειας στη χώρα μας, με τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς.

Σε δηλώσεις της, η Διευθύντρια Marketing ΕΚΟ, Χριστίνα Μηλιαράκη, τόνισε: "Η ΕΚΟ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διοργάνωση για έναν άρτιο αγώνα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χιλιάδες πελατών και φίλων μας που επισκέφτηκαν τα περίπτερά μας — βίωσαν από κοντά τον κόσμο του ράλλυ μέσα από προσομοιώσεις αγωνιστικής οδήγησης, δημιούργησαν customised αντικείμενα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες τους διαδρομές και ανακάλυψαν τις υπηρεσίες και τις αξίες της ΕΚΟ. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία, τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές, που με αφοσίωση και ενθουσιασμό συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης."

rally acropolis

 

 

Ετικέτες