Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Τελική ευθεία για το Battle Of The Kings!

Ψηφίζουμε το “Γρύπα”

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να κλείσουν οι "κάλπες" για την ανάδειξη του "Βασιλιά" στο Battle Of The Kings που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά η Harley Davidson. Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, η Harley Davidson Athena έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, δημιουργώντας μια μοναδική café racer, εμπνευσμένη απ’ την ελληνική μυθολογία, τον “Γρύπα”. Μέσα απ’ το δελτίο τύπου που ακολουθεί η Harley Davidson Athena καλεί όλους εμάς να στηρίξουμε την προσπάθειά της, ώστε ο “Γρύπας” να στεφθεί νικητής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

King of Kings: Ο απόλυτος διαγωνισμός δημιουργικότητας!!

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή - Στήριξε  την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου

Αθήνα, 26.03.2020 – Η μάχη για την ανάδειξη του νικητή στον παγκόσμιο custom διαγωνισμό αντιπροσώπων της Harley-Davidson King of Kings συνεχίζεται και μόνο λίγες μέρες έμειναν μπροστά μας, για την ανακήρυξη του κορυφαίου customizer σε όλο τον κόσμο.

Στη Harley-Davidson, για περισσότερα από 100 χρόνια αντλούμε χαρά από τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες ταξιδεύουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Τίποτα δεν σταματά τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Η αγάπη που έχουμε για τις μοτοσυκλέτες, “γέννησε” τον “Γρύπα”, ένα Roadster 1200 εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, που σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη.

Μόνο λίγες ψήφοι χωρίζουν τον “Γρύπα” από την ανάδειξη του νικητή. Είμαστε στην τελική ευθεία! Στήριξε την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου και βοήθησε να έρθει το πολυπόθητο τρόπαιο στην χώρα μας! Ψήφισε τη μοτοσυκλέτα Gryps της Harley-Davidson Athena και βοήθησέ μας, να αναδείξουμε τον Γρύπα ως απόλυτο νικητή!!

Τρόπος ψηφοφορίας

Μπες ΕΔΩ, κάνε εγγραφή και ψήφισε ΕΔΩ τη μοτοσυκλέτα Gryps για τη νίκη!

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31/3/2020