Thrust Motor Defender 125 CBS ADV - Τώρα σε προσφορά με κέρδος 300 ευρώ

Ακόμα πιο συμφέρουσα η τιμή του A1 Adventure scooter της εταιρείας
Το Thrust Motor Defender 125 σε τιμή προσφοράς
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/9/2023

Η Thrust Motor ανακοίνωσε νέα τιμή προσφοράς για το Adventure scooter Defender 125 CBS ADV, από τα 3.590 στα 3.290 ευρώ, με όφελος 300 ευρώ για τους αγοραστές του.

Το Defender 125 CBS ADV διαθέτει τετράχρονο υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο και μονοκύλινδρο κινητήρα 124.2 κ.εκ., με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, και επίσημη απόδοση 14,5 hp / 9.500 rpm, με ροπή 1,1 kgm / 8.800 rpm.

Thrust Motor Defender 125

Οι τροχοί του είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω, με ελαστικά 120/80-14 και 130/70-13, στα φρένα έχουμε δίσκο 260 mm μπροστά με δαγκάνα 2 εμβόλων και δίσκο 220 mm πίσω με δαγκάνα ενός εμβόλου, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το συμβατικό πιρούνι των 37 mm έρχεται με φυσούνες, τόσο για προστασία των καλαμιών από πετραδάκια και σκόνες, όσο και για Adventure στιλ, ενώ τα δυο πίσω αμορτισέρ έχουν ρύθμιση προφόρτισης. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα, και σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση που αναμένουμε από έναν κινητήρα 125 κυβικών, αναμένεται να χαρίσει στο scooter της Thrust Motor εντυπωσιακή αυτονομία.

Thrust Motor Defender 125

Η επίσημη τελική ταχύτητα του Defender ανακοινώνεται στα 110 χλμ/ώρα, ενώ το μακρύ μεταξόνιο των 1.600 mm φροντίζει για τη σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες. Στα όργανα βρίσκουμε μια εντυπωσιακή TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών, ενώ η ψηλή ζελατίνα προστατεύει αποτελεσματικά τον κορμό του αναβάτη. Η σέλα δύο επιπέδων έχει σεβαστές διαστάσεις, για να κρατά άνετα δυο μεγαλόσωμα άτομα, ενώ ο συνεπιβάτης έχει αναδιπλούμενα μαρσπιέ και χειρολαβές στη διάθεση του. Τέλος η σέλα των 760 mm κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλή, ώστε να μπορεί να βολέψει και τα χαμηλότερα αναστήματα, ενώ το βάρος του Defender ανακοινώνεται στα 172 κιλά με υγρά.

Το Thrust Motor Defender 125 CBS ADV διατίθεται σε δύο χρώματα, γκρι ματ και μπλε ματ.

Ετικέτες

Έφυγε από τη ζωή ο Μarc van der Straten, ιδρυτής της ομάδας Marc VDS

Μια ζωή αφιερωμένη στους αγώνες και τρία παγκόσμια Moto2
marc vds
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/7/2026

Το πρωί της Κυριακής 5 Ιουλίου απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στην Ελβετία ο Μarc van der Straten (1948-2026). Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Elf Marc VDS Racing Team, η οποία αγωνίζεται στην κατηγορία Moto2 του MotoGP με αναβάτες τους Aron Canet Deniz Oncu, καθώς και στο WSBK με τον Sam Lowes σε μια Ducati Panigale V4R.

Ο Βέλγος είναι απόγονος του ιδρυτή της ζυθοποιίας Stella Artois και φανατικός φίλος των μηχανοκίνητων σπορ, μικρόβιο που κόλλησε από τον πατέρα του, πρώην αγωνιζόμενο με αυτοκίνητα.

Ο Μarc van der Straten γνώρισε πολλές επιτυχίες ως ιδιοκτήτης ομάδων τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, μεταξύ των οποίων σαφώς ξεχωρίζουν τα τρία παγκόσμια πρωταθλήματα Moto2 που κατέκτησε η ομάδα του, Marc VDS (βαπτισμένη από το όνομά του), τις σεζόν 2014, 2017 και 2019 με αναβάτες αντιστοίχως τους Tito Rabat, Franco Morbidelli και Alex Marquez.

Ομάδες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Marc VDS έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβάνοντας τις MotoE, Moto3 και MotoGP, καθώς και τη Moto2 όπου παραμένει, ενώ στο WSBK έχει μπει το 2024 και η νέα περιπέτειά της ομάδας είναι το Παγκόσμιο Αντοχής EWC.