Triumph: Καλοκαιρινές προσφορές σε όλη τη γκάμα με όφελος έως 3.000 ευρώ

Μια μεγάλη σειρά μοντέλων από τις οικογένειες Adventure, Roadsters και Modern Classics προσφέρονται σε πολύ μειωμένες τιμές
triumph tiger 800 sport
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

15/7/2026

Καθώς έχουμε περάσει πλέον σε μια περίοδο αλλαγής του αντιπροσώπου της Triumph στην Ελλάδα, η Ηλιοφίλ ΑΕ προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για αγορά των μοτοσυκλετών που έχει σε απόθεμα.

Πρόκειται για τη δεύτερη δέσμη προσφορών, μετά την πρώτη που είχαμε δημοσιεύσει τον Ιούνιο, με περισσότερα μοντέλα από όλη τη γκάμα Triumph.

Το καλύτερο νέο είναι πως αυτή η λίστα που θα συναντήσετε στον πίνακα παρακάτω δεν αφορά μόνο σε παλιότερα μοντέλα, αλλά έχει και κάμποσα της φετινής σοδειάς, όπως το νέο Trident 800 και το ανανεωμένο 660, αρκετά μοντέλα της οικογένειας Tiger, αλλά και τα πάντα δημοφιλή Modern Classics με προσφορές και για τα 400άρια μοντέλα.

ΜΟΝΤΕΛΟ

ΛΙΑΝΙΚΗ

ΤΙΜΗ

ΜΕ ΦΠΑ

ΤΙΜΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕ ΦΠΑ

ΟΦΕΛΟΣ

ΠΕΛΑΤΗ

Roadsters

 

 

 

Trident 660

€ 9,290

€ 7,990

€ 1,300

Trident 660 NEW

€ 9,990

€ 9,390

€ 600

Trident 660 Triple Tribute

€ 9,690

€ 7,990

€ 1,700

Trident 800 NEW

€ 10,990

€ 9,890

€ 1,100

Street Triple RS

€ 14,490

€ 13,490

€ 1,000

Street Triple RX NEW

€ 15,990

€ 14,990

€ 1,000

Adventure

 

 

 

Tiger Sport 800

€ 11,990

€ 10,690

€ 1,300

Tiger Sport 800 Tour NEW

€ 14,390

€ 12,990

€ 1,400

Tiger 900 Alpine Edition NEW

€ 16,990

€ 15,990

€ 1,000

Tiger 900 Rally Pro

€ 16,990

€ 15,990

€ 1,000

Tiger 900 Desert Edition NEW

€ 17,690

€ 16,690

€ 1,000

Tiger 1200 Alpine Edition NEW

€ 20,990

€ 17,990

€ 3,000

Tiger 1200 Desert Edition NEW

€ 21,990

€ 18,990

€ 3,000

Modern Classics

 

 

 

Speed 400

€ 5,790

€ 5,490

€ 300

Thruxton 400 NEW

€ 6,690

€ 6,190

€ 500

Tracker 400 NEW

€ 6,390

€ 5,990

€ 400

Speed Twin 900

€ 10,690

€ 9,690

€ 1,000

Speed Twin 1200

€ 14,990

€ 13,690

€ 1,300

Scrambler 400 X

€ 6,490

€ 5,990

€ 500

Scrambler 400 XC

€ 7,190

€ 6,690

€ 500

Bonneville T100 NEW

€ 11,790

€ 10,990

€ 800

Bonneville T120 NEW

€ 14,990

€ 13,690

€ 1,300

Bonneville T120 Black NEW   

€ 14,990

€ 13,690

€ 1,300

Bonneville Speedmaster MY25

€ 15,990

€ 13,990

€ 2,000

  • Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.
  • Τα μοντέλα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας.
  • Στις τιμές προσφοράς δεν περιλαμβάνονται οι χρεώσεις χρωμάτων, πλην των μοντέλων 400κ.εκ., όπου ισχύουν οι ίδιες τιμές προσφοράς για όλα τα χρώματα.

 

Yamaha Tenere Ελλάδα-Μογγολία μέσω Ρωσίας – Στόχος επετεύχθη!

Η εξερεύνηση της Μογγολίας με Yamaha Tenere World Raid 2026!
Yamaha Tenere Ελλάδα-Μογγολία μέσω Ρωσίας – Στόχος επετεύχθη!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/9/2026

Ο Νίκος Κούρτης ολοκλήρωσε την εξερεύνηση της Μογγολίας και μπήκε ξανά στην Ρωσία και την αβεβαιότητα της εύρεσης καυσίμων και επικοινωνίας που αντιμετωπίζει εκείνο το κομμάτι του χάρτη.

Έχοντας πετύχει κατά την εκκίνηση, εκείνη ακριβώς την χρονική συγκυρία όπου υπήρχαν πολλά προβλήματα ανεφοδιασμού στην περιοχή, το μοναχικό ταξίδι του Yamaha Tenere World Raid παραλίγο να φτάσει στο τέλος σχετικά πρόωρα, μένοντας στο Καζακστάν και τα τριγύρω «Σταν», όπου υπήρχε επάρκεια βενζίνης.

Τελικά ο Νίκος Κούρτης πήρε την απόφαση να συνεχίσει, με τον κίνδυνο να ξεμείνει σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή μέχρι να βρεθεί βενζίνη και μόνο σύμμαχο την τεράστια αυτονομία του νέου Tenere World Raid μαζί με ένα πρόσθετο σάκοι καυσίμου 11 λίτρων που με προσεκτική οδήγηση μπορούσε σχεδόν να του δώσει από μόνο του, την αυτονομία της βασικής έκδοσης του Tenere, όταν αυτό κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ωστόσο αυτό ήταν το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι αυτή την στιγμή, ο έμπειρος ταξιδευτής. Η μοτοσυκλέτα που ήρθε στο φετινό MEGA TEST ON-OFF 2026 στο Κόσοβο, άλλαξε απλώς λάδια και συνέχισε να γράφει χιλιόμετρα, φτάνοντας απροβλημάτιστα μέχρι την Μογγολία. Για τους αναγνώστες του MOTO, αυτό σημαίνει πως όσα χρειάστηκαν να γίνουν ένα πρωί στο φετινό MEGA TEST, άντεξαν την δοκιμασία του μεγάλου αυτού ταξιδιού χωρίς πρόβλημα!

Για τον Νίκο ο προορισμός αυτός βρισκόταν σε στάδιο αναμονής εδώ και πολλά χρόνια, ένα ταξίδι που έχει πολλές φορές ονειρευτεί, μία διαδρομή που την έχει φτιάξει με κάθε πιθανό συνδυασμό μέχρι να αποφασίσει στην προτιμότερη για εκείνον.

Η Μογγολία, η πιο αραιοκατοικημένη χώρα του κόσμου, έχει ορισμένες δυσκολίες που πρέπει κανείς να καταφέρει να προσπεράσει για να την εξερευνήσει με επιτυχία. Η βασικότερη από αυτές είναι πως πρέπει να μπορείς να στηριχθείς πλήρως στις δικές σου δυνάμεις, να μπορείς να επισκευάσεις τα βασικότερα θέματα που μπορούν να προκύψουν στην μέση του πουθενά, όπως ένα κλαταρισμένο ελαστικό ή τις απαραίτητες μικρο-επισκευές μετά από μία πτώση. Ευτυχώς ο Νίκος δεν είχε κάποιο τέτοιο ζήτημα να αντιμετωπίσει, ωστόσο κομμάτι της προετοιμασίας αλλά και του εξοπλισμού που μεταφέρει μαζί του, ήταν η κάλυψη αυτών των περιπτώσεων.

Όπως είπε και ο ίδιος ο Νίκος, είχε στόχο να δει την πατρίδα και από που ξεκίνησε ένας από τους πιο αιμοβόρους πολέμαρχους της ανθρώπινης ιστορίας και να επισκεφτεί το άγαλμα που του έχουν αφιερώσει οι Μογγόλοι.

Φτάνοντας στην Ουλάν Μπατόρ το Yamaha Tenere World Raid είχε συμπληρώσει 14.500 χιλιόμετρα συνεχόμενης, καθημερινής λειτουργίας! Ένα μικρό διάλειμμα στην πρωτεύουσα της Μογγολίας και την εύρεση συνεργείου όπου ο Νίκος, παρέα με τον ντόπιο μηχανικό, άλλαξε λάδια και ολοκλήρωσε μία τυπική επιθεώρηση της μοτοσυκλέτας και αμέσως εκκίνηση για την συνέχεια.

Σε ταξίδια όπως το συγκεκριμένο, ο προορισμός μπορεί να μοιάζει με τον μεγάλο στόχο, όμως στην πράξη δεν είσαι παρά στην μέση -τις περισσότερες φορές- της συνολικής απόστασης.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο στόχος ήταν λίγο πριν την μέση από πλευράς περιπέτειας, καθώς η επιστροφή είχε οριστεί βαθύτερα στην Ρωσία και την λίμνη Βαϊκάλη.

Ήδη ο Νίκος έχει περάσει μεγάλο κομμάτι και αυτής της απόστασης με το Yamaha Tenere World Raid να συνεχίζει ακάθεκτο.

Θυμίζουμε πως έχει αφήσει έναν δευτερεύον στόχο για την επιστροφή, την πλήρη εξερεύνηση της Γεωργίας καθώς έκοψε απόσταση κατά την αναχώρηση. Ήταν ένα απαραίτητο βήμα για να προλάβει το χρονικό παράθυρο της πλήρους εξάντλησης καυσίμων, συγκεκριμένα για την αυτόνομη περιοχή της Ρωσίας που βρέχεται από την Κασπία.

Βέβαια το ταξίδι έχει διαρκέσει λίγο περισσότερο από όσο είχε υπολογίσει, όμως ευελπιστεί πως θα αναπληρώσει τον χρόνο όπου υπάρχει επάρκεια καυσίμων, με κάτι που ξέρει καλά να κάνει, την ασταμάτητη οδήγηση!

Απαλλαγμένος -τουλάχιστον- από τον καύσωνα που ταλανίζει την Μεσόγειο, ο Νίκος επιστρέφει πλέον από την Μογγολία διασχίζοντας την Ρωσία, οπλισμένος με το βασικό εφόδιο που χρειάζεται η περιοχή, την πλοήγηση δίχως χάρτες και GPS καθώς η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και η πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες κόβεται πλήρως πριν και μετά από κάθε πόλη για λόγους ασφαλείας.

Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για νέους ταξιδευτές που όχι μόνο χρειάζονται τον ψηφιακό χάρτη, αλλά μαζί και σύνδεση με το ίντερνετ, ακολουθώντας κατά γράμμα οδηγίες από το κινητό τηλέφωνο.

Ο Νίκος όμως μπορεί να βασιστεί στα παραδοσιακά μέσα και τις δικές του δυνάμεις, κάτι που χρειάστηκε κατά την πρώτη διέλευση, πηγαίνοντας.

Ελπίζουμε να συνεχίσει απροβλημάτιστα, όπως ακριβώς έφτασε και στον προορισμό του και αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε τις ιστορίες που έχει να διηγηθεί από ένα τέτοιο ταξίδι!