UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το Flash 125 LZ oδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου
motomag UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

3/7/2024

Το Flash 125 LZ, της UM Motorcycles προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν μέσω των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Το UM Flash 125 LZ χρησιμοποιεί τετράχρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. απόδοσης 8,6 ίππων και 0,89 κιλών ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Το ρεζερβουάρ 4 λίτρων και η χαμηλή κατανάλωση σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχονται αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Το παπί της UM Motorcycles εφοδιάζεται με τροχούς 17’’, φώτα LED ενώ εξοπλίζεται με σχάρα στο πίσω μέρος του δικύκλου αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην "ποδιά" του. Παράλληλα, η αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω της κρύβει χώρο αποθήκευσης. Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων -περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας- η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή

Πλέον το UM Flash 125 LZ προσφέρεται σε νέα χαμηλότερη τιμή στα 1.750 ευρώ και με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλέον, η απόκτηση του UM Flash 125 LZ γίνεται ακόμα πιο εύκολη, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα άτοκων δόσεων αλλά και τη δυνατότητα απόκτησης του μέσω πιστωτικής κάρτας. Πιο συγκεκριμένα:

- Απόκτηση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

- χρηματοδότηση για αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις, με 30% προκαταβολή

- έντοκη χρηματοδότηση για αποπληρωμή από 12 - 72 δόσεις και με 0% προκαταβολή

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

UM Flash 125 LZ – Με νέα μειωμένη τιμή
Ετικέτες

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.