Valentino Rossi - Για δεύτερη φορά πατέρας o "γιατρός"

Δεν γινόταν να μην υπάρχει χιουμοριστικό σκετσάκι από τον Rossi
motomag Valentino Rossi – Για δεύτερη φορά πατέρας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/7/2024

Ο Valentino Rossi και η Francesca Sofia Novello θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς καθώς ανακοίνωσαν πως θα αποκτήσουν σύντομα ακόμη μία κόρη.

Ο θρύλος του MotoGP έκανε την ανακοίνωση μέσω Instagram αλλά αυτή είχε όπως θα περίμενε κανείς από τον Rossi, χιουμοριστική προσέγγιση. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Valentino Rossi να έχει ντυθεί γιατρός, και με στηθοσκόπιο να εξετάζει την γυναίκα του διαπιστώνοντας πως αυτή είναι έγκυος.

Το ζευγάρι όπως είναι λογικό είναι πολύ χαρούμενο ενώ από το πλευρό τους δεν λείπει η δύο χρονών κόρη τους Giulietta. Μπορεί ενδόμυχα να ευχόμασταν το επόμενο παιδί του Valentino Rossi να ήταν αγόρι ώστε να δούμε τον διάδοχο του στις πίστες, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει στο μέλλον οι κόρες του Rossi να θελήσουν εκείνες να συνεχίσουν την αγωνιστική κληρονομιά του θρύλου πατέρα τους.

Ετικέτες

Thrust Motor – Νέες εκδόσεις Plus για τα Explorer 300 και X-SUV 300

Δύο δημοφιλή μοντέλα σκούτερ της Thrust Motor αποκτούν νέες, πλουσιότερες εκδόσεις
thrust motor explorer 300
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

10/3/2026

Τα σκούτερ X-SUV 300 GT ABS, TFT και Explorer 300 GT ABS, TFT εμπλουτίζονται με επιπλέον εξοπλισμό για να δημιουργήσουν τις εκδόσεις Plus.

Τα επιπλέον στοιχεία που διαχωρίζουν τα βασικά από τα Plus μοντέλα είναι τα εξής:

  • Οθόνη αφής
  • Μπροστινή κάμερα καταγραφής
  • Σχάρα στην ουρά.

Όσον αφορά στην τιμολόγηση των πλουσιότερων αυτών μοντέλων, η Thrust τα τιμολογεί όσο ακριβώς είχαν ως τώρα τα απλά μοντέλα, τα οποία πλέον διατίθενται φθηνότερα, σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026.

Έτσι το X-SUV 300 GT ABS, TFT κοστίζει πλέον €3.690 και η πλουσιότερη παραλλαγή X-SUV 300 GT ABS, TFT Plus €3.995, ενώ το ανάλογο δίδυμο των Explorer 300 GT ABS, TFT και Explorer 300 GT ABS, TFT Plus κοστολογούνται προς €3.780 και €3.995 αντίστοιχα.