VOGE MOTO CLUB HELLAS - 4 χρόνια ζωής, 4.000 μέλη!

Και γιορτή στον πολυχώρο Π.Ο.Κ.Ε. En Vivo Rock στο Περιστέρι με 70 κληρώσεις δώρων
VOGE MOTO CLUB HELLAS
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/3/2024

Το Voge Moto Club Hellas, το πρώτο παγκοσμίως club ιδιοκτητών μοτοσυκλετών της Voge, γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλια του και τη συμπλήρωση 4.000 μελών με κάθε επισημότητα.

Την Τετάρτη 28/02/2024, στον πολυχώρο Π.Ο.Κ.Ε. En Vivo Rock στο Περιστέρι, περισσότερα από 170 μέλη του club, φίλοι από το εξωτερικό καθώς και άλλες ομάδες μοτοσυκλετιστών συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το γεγονός.

Σε ένα όμορφο και πολύ ζεστό περιβάλλον, οι rock ρυθμοί ανέβασαν τη διάθεση και το κέφι, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ένα video wall πρόβαλε τις εκδρομές και όλες τις δράσεις του Club. Kαι το κλίμα ζεστάθηκε περισσότερο, όχι μόνο από τα 15 κιλά βασιλόπιτας με τα τρία φλουριά αλλά και με τις ..70(!) κληρώσεις δώρων συνολικής αξίας 5.000€(!) που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους.

VOGE MOTO CLUB HELLAS

Πέραν των φίλων της λέσχης, πολλοί εκπρόσωποι του εμπορικού χώρου της μοτοσυκλέτας και φίλοι δημοσιογράφοι δήλωσαν το παρόν, δείχνοντας τον σεβασμό και την υποστήριξη τους στο Voge Moto Club Hellas.

VOGE MOTO CLUB HELLAS

Όπως είναι ευνόητο, το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο, ενώ προ των πυλών είναι η ανακοίνωση των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Club για το 2024. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!

Το Voge Moto Club Hellas στα social media

  • Facebook https://www.facebook.com/groups/VogeMotoClubHellas

  • Instagram https://www.instagram.com/vogemotoclubgr/

  • YouTube https://www.youtube.com/c/VOGEMOTOCLUBHELLAS

  • TikTok https://www.tiktok.com/@vogemotoclubhellas?_t=8kNM73Ida5J&_r=1

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες