Xαμηλότερη τιμή για το Yamaha BW’ S 125

Από το

Μαύρο Σκύλο

22/6/2011

Η Μοτοδυναμική ΑΕΕ, επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Corporation σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, ανακοίνωσε νέα χαμηλότερη τιμή για το BWs 125 που ισχύει από τις 26 Μαΐου 2011. Η νέα τιμή του είναι 2.490 ευρώ αντί των 2.890 που ίσχυε. Το BW’S 125 κινείται από αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα με τροφοδοσία από ψεκασμό. Η σχετικά μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα ελαστικά του χάραξη κατάλληλη για όλα τα εδάφη είναι χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Απεβίωσε ο μοτοσυκλετιστής - διασώστης του ΕΚΑΒ που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα εργασίας
Είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα εργασίας
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/10/2025

Απεβίωσε ο Δημήτρης Μητρόπουλος, διασώστης του ΕΚΑΒ στην ομάδα μοτοσυκλετιστών άμεσης επέμβασης που νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας.

Ο 47χρονος διασώστης – μοτοσυκλετιστής είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος, ο οποίος διέσχισε κάθετα δρόμο με διπλή λωρίδα ανά κατεύιθυνση. Το πρώτο ρεύμα ήταν άδειο, στο δεύτερο κινούταν ο άτυχος Δημήτρης Μητρόπουλος επιστρέφοντας από περιστατικό και δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση με το SUV ήταν σφοδρή και από την πρώτη στιγμή ο διασώστης νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

 Η αδελφή του 47χρονου Δημήτρη Μητρόπουλου, Γεωργία, είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 μετά το τροχαίο: "Πραγματικά το αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε. Όλος ο κόσμος είναι ευγνώμων στο Δημήτρη για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και έχει σώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους".

Σήμερα Σάββατο 18/10/2025, ο Δημήτρης Μητρόπουλος απεβίωσε, συνέπεια του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο τροχαίο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ομάδα του ΕΚΑΒ.