Yamaha - Συνεχίζει τη στήριξη της στους Riders for Health και το 2023

Με δωρεά μοτοσυκλετών και χρημάτων για ιατρικό προσωπικό στην Αφρική
Yamaha & Riders for Health
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2023

Η Yamaha συνεχίζει τη συνεργασία της με την οργάνωση Riders for Health, συνεργασία με τριετές πλάνο που βοηθά στις ανάγκες μετακίνησης με μοτοσυκλέτα ιατρικού προσωπικού σε απομακρυσμένες περιοχές της Γκάμπια στην Αφρική.

Η οργάνωση Riders for Health έχει παρουσία στις Γκάμπια, Νιγηρία, Λεσότο και Μαλάουι, χρησιμοποιώντας Yamaha AG100/2000, βοηθώντας να φτάσει ιατρική βοήθεια σε περιοχές της υπό-Σαχάριας Αφρικής, παρέχοντας μοτοσυκλέτες αλλά και εκπαίδευση στην οδήγηση τους στους τοπικούς γιατρούς.

Το 2022 η Yamaha βοήθησε την οργάνωση να αγοράσει 16 μοτοσυκλέτες AG 100 για τη μεταφορά ιατρικού προσωπικού στη Γκάμπια, ενώ για το 2023 η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να δωρίσει 16 ακόμα AG 100 για την ανανέωση του γερασμένου στόλου της οργάνωσης.

Πέρα από τη δωρεά των εν λόγω μοτοσυκλετών η Yamaha θα προκηρύξει διαγωνισμούς και δημοπρασίες, τα έσοδα των οποίων θα αποδοθούν στην οργάνωση.

Η συνεργασία Yamaha - Riders for Health λειτουργεί και αντίστροφα, με μέλη της οργάνωσης να παίρνουν μέρος στη σειρά event “Tenere 40th Anniversary” στην Ευρώπη, από αυτόν τον Ιούνιο.

Παράλληλα, οι Riders for Health συνεχίζουν να αποτελούν συνεργάτη της Yamaha στην επίσημη ομάδα Rally της εταιρείας

Ετικέτες

Benelli TRK 902 Xplorer και Stradale - Πάτησαν Ευρώπη οι δύο εκδόσεις - Πότε έρχονται Ελλάδα

Πρώτη εμφάνιση για τις δύο crossover στο EICMA Riding Fest
Benelli TRK 902 Xplorer και Benelli TRK 902 Stradale
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/5/2026

Το Benelli TRK 902 και στις δύο εκδόσεις του, Xplorer και Stradale, βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη, ενώ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του και στην ελληνική αγορά.

Οι δύο εκδόσεις της crossover μοτοσυκλέτας της Benelli ξεκινούν την εμπορική τους πορεία από τη γειτονική Ιταλία όπου έλαβαν μέρος στο EICMA Riding Fest, το event των διοργανωτών της πιο σημαντικής έκθεσης μοτοσυκλέτας στον κόσμο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των μοτοσυκλετών που είδε τον περασμένο Νοέμβρη στο Μιλάνο. Το event πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Misano στις 1-3 Μαΐου.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που λάβαμε από την αντιπροσωπεία τόσο το TRK 902 Xplorer και το TRK 902 Stradale θα βρίσκονται σύντομα κοντά μας με την άφιξη των πρώτων μοτοσυκλετών να αναμένεται στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούλιο ή το αργότερο τον Αύγουστο. 

Περισσότερα για τις δύο μοτοσυκλέτες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.