27η Πανελλήνια Συνάντηση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας – 21ες Μελωδικές Εξατμίσεις

Πλησιάζει η ημερομηνία, αλλάζει το μέρος
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

1/9/2021

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτες, δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου για την διπλή εκδήλωση "Πανελλήνια Συνάντηση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας – Μελωδικές Εξατμίσεις". Είναι η 27η πανελλήνια συνάντηση και οι 21ες "Μελωδικές εξατμίσεις", δύο θεσμοί που έχουν γράψει Ιστορία στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς ημερομηνίες, αλλά και το μέρος που θα διοργανωθούν, καθώς για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος συνάντησης!

Δελτίο τύπου

Η  27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας - 21ες Μελωδικές εξατμίσεις πλησιάζει, καθώς 9 ημέρες μόνο, έμειναν μέχρι το τριήμερο 10-11-12 Σεπτεμβρίου! Για φέτος λόγω των συνθηκών, θα υπάρξουν αλλαγές στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η σημαντικότερη αλλαγή όμως, είναι ότι μετά από πολλά χρόνια, θα αλλάξει ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν η 27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσικλέτας και 21ες Μελωδικές εξατμίσεις. Αυτόν τον Σεπτέμβριο θα συναντηθούμε όλοι στο camping "Ροβιές", που βρίσκεται 3 χλμ. βόρεια από τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιάκες τιμές, για όσους μείνουν στο camping, αλλά και για τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις (εστιατόριο, μπαρ κτλ). Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την στήριξη των πυρόπληκτών της Β. Ευβοίας. Ας στηρίξουμε όλοι μας, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, της Βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ αυτήν την περίοδο…

Περισσότερες πληροφορίες για το camping και την πρόσβαση σε αυτό, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμό που ακολουθεί: https://campingrovies.gr/ Μπορείτε αν θέλετε να κανονίσετε την διαμονή σας στις Ροβιές, (Κατερίνα Μπαγκαλόουζ 2227071204, ή Νικήτα Σοφία 6932191337). στά Ήλια ή στην Αιδηψό. Το camping απέχει περίπου 170 χλμ από την Αθήνα μέσω Χαλκίδας - Ψαχνών - Προκοπί - Μαντούδι - Λίμνη - Ροβιές, μέσω μιας πολύ όμορφης διαδρομής για μοτοσικλέτες, ή ενναλακτικά μπορείτε μέσω Εθνικής Αθηνών Λαμίας, να βγείτε στην Αρκίτσα, και με το ferry boat να περάσετε στη  Αιδηψό, και απο εκεί να κατευθυνθείτε νότια και μετά απο 28 χλμ θα βρείτε το camping δεξιά σας.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Από την Γραμματεία της Λέσχης

Φεστιβάλ Κλασσικών Οχημάτων Άρτας 2023

Από 25 έως 26 Αυγούστου
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

21/8/2023

Οι “Garajeros” είναι οι άνθρωποι που δίνουν τον παλμό της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Άρτας και για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν στην πόλη τους την Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων Άρτας, όπου φέτος μετονομάστηκε σε Φεστιβάλ Κλασσικών Οχημάτων, αφού δεν πρόκειται για μια απλή έκθεση κλασσικών οχημάτων, αλλά για μια  εκδήλωση με επίκεντρο την αγάπη, το μεράκι και την διατήρηση της κουλτούρας, του χόμπι και της ιστορίας που κουβαλούν στο πέρασμα του χρόνου και από γενιά σε γενιά τα κλασσικά οχήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την φετινή εκδήλωση θα βρείτε στο Δελτίο Τύπου της λέσχης   

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά και όπως πάντα, το τελευταίο Παρασκευοσάββατο του Αυγούστου, στην Άρτα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πλέον Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων, με την διαφορά ότι είναι αναβαθμισμένη και γι’ αυτό μετονομάστηκε σε Φεστιβάλ Κλασσικών Οχημάτων. Το όραμα κάποιον ρομαντικών, που αγαπούν και ζουν με τα κλασσικά τους οχήματα, ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα το 2017, όταν στην πρώτη συγκέντρωση, που ήταν μόνο για μοτοσικλέτες, η επιτυχία ήταν αξιοπρόσεκτη και από τότε μεγαλώνει, γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο, με αποτέλεσμα, πλέον να μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες εκθέσεις στη Ελλάδα.

2

Ότι γίνεται με αγάπη και μεράκι, πάντα ξεχωρίζει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην προκειμένη περίπτωση. Δεκάδες οχήματα ξεκινούν οδικώς από όλη την Ελλάδα και κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, παρά τα χρόνια τους για να ζήσουν δυο μέρες, μέσα στο χαμόγελο, την χαρά και την εξαιρετική φιλοξενία, αυτής της παρέας ανθρώπων, που είναι οι διοργανωτές. Γιατί η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Άρτας, οι “Garajeros”, πέρα από μια πολύ καλά οργανωμένη λέσχη, μέλος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ, είναι μια παρέα ανθρώπων, που θα κάνουν τα πάντα για να αισθανθεί ο εκθέτης, σαν το σπίτι του και αυτός είναι ο λόγος που τόσοι άνθρωποι με τα οχήματα τους, πηγαίνουν και ξαναπηγαίνουν κάθε χρόνο να τους συναντήσουν. Με το που θα πατήσεις το πόδι σου, ή μάλλον την ρόδα σου εκεί, θα καταλάβεις ότι γίνεσαι αμέσως μέλος μιας μεγάλης παρέας, με κοινή αγάπη και κοινό όραμα. Πάρε λοιπόν το όχημα σου, μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο, αρκεί να είναι κλασικό, 30 χρονών τουλάχιστον και σε κατάσταση, που αξίζει να το δει χιλιάδες κόσμος και πήγαινε στην Άρτα, για να βιώσεις την εμπειρία, να συμμετέχεις στις περιηγήσεις ή απλά πάρε το όχημά σου το καθημερινό και πήγαινε σαν επισκέπτης, να γνωρίσεις από κοντά και να παρακολουθήσεις κάτι που θα το θυμάσαι για πάντα. Και φέτος στις 25 και 26 Αυγούστου στο εκθεσιακό κέντρο της Άρτας τα κλασικά οχήματα έχουν την τιμητική τους, με την προϋπόθεση, να συνοδεύονται από ανθρώπους…. Από δικούς μας, καλούς και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Άλλωστε το όχημα, ήταν, είναι και θα είναι, μόνο οι αφορμή, για να ανταμώνουμε.

Η σελίδα της λέσχης: https://www.facebook.com/artaclassicvehicleclub

Η σελίδα της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/136382199478199?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

3568