Η Bonelli χορηγός στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross

H Bonelli στη Σπερχειάδα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/5/2023

Η Bonelli, επίσημος διανομέας των λιπαντικών REPSOL στην Αττική, υποστήριξε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγωνιζόμενους στον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που διεξήχθη στην πίστα της Σπερχειάδας το διήμερο 6&7 Μαϊου 2023.

Διαθέτοντας στους οδηγούς πάνω από 140 δωρεάν προϊόντα κατά τον τεχνικό έλεγχο, τους ευχήθηκε έναν καλό και ασφαλή αγώνα, ενώ ταυτόχρονα ήταν στη διάθεσή τους για να τους υποστηρίξει με προϊόντα σε οποιαδήποτε έλλειψη προέκυπτε κατά τα προκριματικά και τον αγώνα.

Ακόμη, το περίπτερο ενισχύθηκε με την παρουσία του νέου μοντέλου enduro RIEJU MR RACING 300, το οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να θαυμάσουν από κοντά και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές του.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, ακολουθήστε την εταιρία Bonelli στο Facebook ή το Instagram.

Ετικέτες

Motocross Πτολεμαΐδα: Άσχημη πτώση και τραυματισμός αναβάτη – Ακυρώθηκαν οι αγώνες λόγω καιρού

Θα συνεχίσουν αύριο με την ελπίδα καλύτερου καιρού
Motocross Πτολεμαΐδα: Άσχημη πτώση και τραυματισμός αναβάτη – Ακυρώθηκαν οι αγώνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/5/2023

Η ελπίδα να μην χειροτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες έσβησε από νωρίς το μεσημέρι στην πίστα της Πτολεμαΐδας που ήδη η πρόσφυση ήταν ελάχιστη. Η αγωνιστική δράση σταμάτησε για σήμερα και θα συνεχίσει αύριο με στόχο να καταφέρουν οι αναβάτες να ολοκληρώσουν το δύσκολο πρόγραμμα, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι χειρότερα τα πράγματα από πλευράς καιρού.

Στο μεταξύ ο Λυρίου, ένας από τους καλύτερους αναβάτες της χώρας, σημείωσε πτώση με τραυματισμό και τις πρώτες πληροφορίες των διασωστών να μιλούν για κάταγμα κλείδας. Ο αναβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ελπίζουμε όλοι για την πιο ήπια διάγνωση και την ταχεία ανάρρωσή του.

Στο μεταξύ από αύριο νωρίς το μεσημέρι σχεδόν η μισή χώρα θα έχει βροχές, ελπίζουμε πάνω από την πίστα τα πράγματα να είναι καλύτερα.