Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Η Husqvarna στον 5ο αγώνα του Π.Π. Motocross

Θετικός απολογισμός παρά τις ατυχίες

Η ομάδα της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX μας ενημερώνει για την αγωνιστική παρουσία της στον 5ο αγώνα του Π.Π. Motocros στην πίστα Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία όπου ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς ανέβασε έως το δεύτερο σκαλί του βάθρου στην MX2 την Hurqvarna FC 250. Άτυχος ο Άρης Τσαρνάς που τραυματίστηκε στα προκριματικά του Σαββάτου. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

AKOMH MIA ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΗΣ HUSQVARNAMOTULMICHELINMX TEAM

 

 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΣΤΗΝ MX2 ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΧ2 ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς για μια ακόμη φορά έδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες του ελληνικού motocross. Χωρίς να επηρεαστεί από όσα συνέβησαν στην κατηγορία του και απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα, ήταν από τους πρωταγωνιστές του διημέρου στην πίστα Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία.

 

Πάνω στην HUSQVARNA FC 250 ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Πανελλήνιου MX είχε εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη. Ο Αλέξανδρος έδωσε σκληρές μάχες, δείχνοντας πως είναι διεκδικητής και του φετινού τίτλου. Η δεύτερη θέση συνολικά στον αγώνα του δίνει ώθηση για να προσπαθήσει για κάτι ακόμη καλύτερο στους δύο τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς –HUSQVARNA FC250 2ος ΜΧ2 (3ος Α ́ Σκέλος / 2ος Β ́Σκέλος)

 

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου καθώς και στα δύο σκέλη οδήγησα για τη νίκη με μια τέλεια προετοιμασμένη HUSQVARNAFC250. Έκανα πολύ καλές εκκινήσεις, όμως η κούραση με κατέβαλε. Μαζεύουμε δυνάμεις και περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας για τον επόμενο αγώνα.”

 

#91 Άρης Τσαρνάς–HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION

 

Μια άτυχη στιγμή στα ελεύθερα προκριματικά του Σαββάτου ήταν αρκετή για να τελειώσει πρόωρα το Σαββατοκύριακο για τον Άρη. Ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM χτύπησε ξανά τον ώμο ενώ θα χρειαστεί επέμβαση αποκατάστασης στον δεξιό αντίχειρα. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη αγωνιστική επάνοδο.

 

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Μεγαλόπολη στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές.