Moto Show 2025 Θεσσαλονίκη - 6.000 τ.μ. γεμάτα μοντέλα 2025! [Mega Gallery]

Με 36 εταιρείες μοτοσυκλέτας, εξοπλισμού, αξεσουάρ και ανταλλακτικών
Moto Show 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

25/4/2025

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Moto Show 2025, της γιορτής των δύο τροχών που πραγματοποιείται φέτος στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ – HELEXPO.

Το Moto Show του 2025 άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει για να δείτε από κοντά τα νέα 2025 μοντέλα από όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλέτας, σκούτερ και παπιού όπως επίσης και εξοπλισμό για τον αναβάτη και το δίκυκλό του αλλά και δίτροχα ανταλλακτικά και after market αξεσουάρ. Σήμερα οι επισκέπτες έδωσαν το "παρών" από το πρωί παρά το γεγονός ότι είναι Παρασκευή, ενώ μέχρι αυτή την ώρα υπάρχει σταθερή ροή΄επισκεπτών, αναμενόμενα λιγότερη από εκείνη που θα δούμε αύριο και μεθαύριο.

Moto Show 2025

Συνολικά συμμετέχουν 36 εταιρείες, ενώ σε περίπτωση που αναρωτιέστε οι μεγάλες απουσίες φέτος είναι εκείνες των Γκοργκόλης Α.Ε. (QJMOTOR, SYM, KOVE) Piaggio Hellas (Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Derbi), KSR Group (Brixton, Italjet, Kawasaki, Malaguti, Moto Morini Motron, GPX) και Motoway Καμπράνης (Benelli, Keeway, Super Soco, Ecooter).

Moto Show 2025

Το ΜΟΤΟ δεν θα μπορούσε να λείπει από το Moto Show 2025 και δεν βρισκόμαστε εκεί μόνο για να καλύψουμε δημοσιογραφικά το γεγονός. Συμμετέχουμε ενεργά, όπως και κάθε χρόνο με το δικό μας (νέο!) περίπτερο και περιμένουμε να σας δούμε και εσάς, να σας χαιρετίσουμε και να μας χαιρετίσετε και να κουβεντιάσουμε για ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Ήδη οι πρώτοι από εσάς που περάσατε από το περίπτερο να ξέρετε ότι με αυτά που μας είπατε φορτίσατε τις ψυχολογικές μας μπαταρίες και μας οπλίσατε με έξτρα δύναμη και αντοχή να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, με τον τρόπο που το κάνουμε και τελικό κριτή και αποδέκτη -ποιον άλλον;- εσάς!

Στο περίπτερο θα βρείτε επίσης και τα t-shirts του ΜΟΤΟ -σε όλα τα μεγέθη-, το μπρελόκ, τα "ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ", όπως και το "Νew Moto Special", το δωρεάν έντυπο που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για το Moto Show 2025 και περιλαμβάνει νέα και ανανεωμένα μοντέλα 2025!

Η γενική είσοδος κοστίζει 7 ευρώ, για παιδιά έως και 14 ετών είναι δωρεάν, ενώ χαμηλότερο είναι το κόστος για λέσχες και ομάδες μοτοσυκλετιστών που θα επισκεφτούν την έκθεση σε γκρουπ. Δείτε την γκάλερι που ακολουθεί για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την οθόνη της ηλεκτρονικής σας συσκευής, πριν έρθετε από κοντά!

Ετικέτες

Touring After the Apocalypse - Anime σειρά με πρωταγωνιστές ένα Serrow και δυο κοπέλες [VIDEO]

Μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το δυστοπικό οδοιπορικό στα συντρίμμια της Ιαπωνίας
Shūmatsu Touring
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

15/9/2025

Στο πλαίσιο του Aniplex Online Fest ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου anime "Touring After the Apocalypse" (Shūmatsu Touring), βασισμένου στο manga του Sakae Saitō. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 4 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία, ενώ θα είναι διαθέσιμη μέσω streaming από το Crunchyroll για το κοινό σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και αγγλόφωνες χώρες

Η σειρά "Shūmatsu Touring" θα κάνει το ντεμπούτο της σε ιαπωνικά τηλεοπτικά δίκτυα στις 4 Οκτωβρίου, και 6 Οκτωβρίου ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική avant-première, κινηματογραφική προβολή, με τα δύο πρώτα επεισόδια. Ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει και ένα trailer.

Το anime σκηνοθετεί ο Yoshinobu Tokumoto (Darwin's Game) στο στούντιο Nexus, με τον Kazuyuki Fudeyasu (That Time I Got Reincarnated as a Slime) να αναλαμβάνει το σενάριο. Ο Usaku Myouchin σχεδιάζει τους χαρακτήρες, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Kenichiro Suehiro (Re:ZERO).

Shūmatsu Touring


Η σειρά τοποθετεί σε έναν κόσμο που κατέρρευσε, δύο κορίτσια, την Youko (με τη φωνή της Konomi Inagaki) και την Airi (με τη φωνή της Miyu Tomita), ταξιδεύουν με την μοτοσυκλέτα τους, ένα Yamaha Serow μέσα στα ερείπια της Ιαπωνίας. Από της θερμές πηγές και τα ιαματικά λουτρά της Hakone μέχρι το τεράστιο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Tokyo (Big Sight), οι δύο τους εξερευνούν τα πιο εμβληματικά σημεία της χώρας σε ένα μοναδικό συνδυασμό post-apocalyptic ατμόσφαιρας και… τουριστικής αναζήτησης.

Shūmatsu Touring

Το manga ξεκίνησε το 2020 στο περιοδικό Dengeki Maoh της Kadokawa, με τον 7ο και τελευταίο τόμο να κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2024. Στα αγγλικά κυκλοφορεί από την Yen Press. Ο δημιουργός Sakae Saitō είναι επίσης γνωστός για έργα όπως το Katana Maidens: Toji no Miko και το spin-off του Super Cub, Super Cub Rei.

Super Cub Rei

Ένα ιδιαίτερο anime για όσους αγαπούν τις μοτοσυκλέτες, τα ταξίδια και τον ρομαντισμό της εξερεύνησης ενός κόσμου που σιώπησε.

Sumatsu touring